SUPERNATURAL: Ruby

• 43 010
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
На мен днес нещо ми е кофти ден и още не мога да се настроя на правилната вълна   Tired
Миуото ми то Heart Eyes. О, о, о *галене по главичката*. Цък за лЮкарство.

и   bouquet за Импалка и началото на новия епизод. Само нека да запитам от къде долетяха тия левиатани в нашите епизоди?
Нещо против ли имаш?

# 121
  • # супернатурална #

Уляляаа  Heart Eyes Направо от изкуствено дишане уста в уста се нуждая след това лЮкарство. И то пак ще е от тези устни, и пак изкуствено дишане, да ме припада и да ме съвзема, за да ме припадне отново...ех, в този порочен кръг да се завъртя  Joy

Много мразя да мрънкам, но Дианчето ме подсети - субтитрите са кошмарни. Този филм не заслужава подобна гавра. Добре, че след 6 сезона и половина, изгледани поне по три-четири пъти всеки Mr. Green англ. ми е лееко задобрял, та поне разбрах, че става въпрос за 4 години "преди", а не "след", както беше преведено и донякъде улавям хумора. Но Папи хич не направи добре, че се отказа  Tired

Айде, продължавам с лечението, че пак се вкиснАх

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 23:00 от Г. Краули

# 122

Много обичам такива снимки.

гледам, гледам тази снимка... каже ми моля ви, че това са им дубльорите, защото хич не ми харесват на тази снимка....
Вторият и четвъртият отляво надясно са си точно Джаред и Дженсън, в ролите на Сам и Дийн, които обаче се правят на актьорите Джаред и Дженсън, които играят Сам и Дийн. Тъй Joy . Накратко, това е кадър от 6.15 'The French Mistake'. Aко те интересува, мога да ти кажа и другите кои са.

# 123
 hahaha

Вторият и четвъртият отляво надясно са си точно Джаред и Дженсън, в ролите на Сам и Дийн, които обаче се правят на актьорите Джаред и Дженсън, които играят Сам и Дийн. Тъй Joy . Накратко, това е кадър от 6.15 'The French Mistake'. Aко те интересува, мога да ти кажа и другите кои са.

виж пак за всеки случай. Знам, че е от French mistake нали съм го гледала сто пъти... но се чудех дали това не са дубльори, защото малко чертите им ми се виждат различни... виж носа на "Дженсън" и ушите... но може би аз греша...

# 124
Добро утро, денят е прекрасен макар и студено, за това нека се постоплим с по едно горещо кафе/ капучино ...

цък за закуската

Галче надявам се днес да си по добре  Hug (след такова лЮкарство  Heart Eyes от доктор като Импалка Hug, няма как да не си  Mr. Green)

# 125
  • В средата на времето
Но Папи хич не направи добре, че се отказа  Tired

Shocked Отказала ли се е?! Жалко, последният превод не беше.... Rolling Eyes

Какво вкусно капучино... bouquet Изпитвам неистово желание да обера пяната с лъжичката Crazy

# 126
# 127
Колажите са много готини Joy . Благодаря Hug .

виж пак за всеки случай. Знам, че е от French mistake нали съм го гледала сто пъти... но се чудех дали това не са дубльори, защото малко чертите им ми се виждат различни... виж носа на "Дженсън" и ушите... но може би аз греша...  
Напълно сигурна съм за Джаред и Дженсън Peace . Третият, със светлия суичър, е Тод, дългогодишния дубльор на Дженсън. Не съм сигурна само за този, от когото се виждат само ухо и рамо на този кадър Laughing , защото така и не знам със сигурност как изглежда дубльора на Джаред - май не е/не е бил само един в хода на сериала.

# 128
Колажите са много готини Joy . Благодаря Hug .

Напълно сигурна съм за Джаред и Дженсън Peace . Третият, със светлия суичър, е Тод, дългогодишния дубльор на Дженсън. Не съм сигурна само за този, от когото се виждат само ухо и рамо на този кадър Laughing , защото така и не знам със сигурност как изглежда дубльора на Джаред - май не е/не е бил само един в хода на сериала.

Е, ДОБРЕ... ПРИЕМАМ... тогава намерих първата снимка, на която никак не ми харесват как изглеждат!!!!
Импалке, аз вече съм сигурна, че ти работиш някъде на сета на сериала... въпросът е коя си от всички????? в ролята на:
- Ана (не ме бий)
- Руби ( и двете... само си си боядисала косата за 4 сезон)
- Амазонката....мммм
- секси докторката, дето овърша Сам
- всички заедно...

а не сетих се- ти си онази, дето е ходила и с двамата братя и скоро ще видим ... знаех си
 край разкрита си
!

# 129
  • срещу двата комина :)))
ахахахах, много готини снимки с What .... think I do  hahaha много ме забавляват подобни  Joy

# 130
Белаа, Бела Heart Eyes ,
Край, разкрита съм наистина Joy . Ей това съм аз, но под прикритие изглеждам така. Помотаввам се на сета и затова знам това-онова.
PS. Никога не бих те набила. Е, може да те плясна палаво по д-то някой път, но ще е в отговор на това, че си ме захапала малко по-силно отколкото трябва Flutter  - все пак имаме общо четирима-петима-шестима Joy мъже, пред които да обясняваме любовни 'белези'. Цък! за двама от тях, общите Laughing . И още един цък!, 'щото първоначално се обърках и качих снимка на J2 Crazy .

И понеже съм патка, чак сега благодаря   bouquet на Бичито Hug за любимото ми капучино. Ще си го пийна с удоволствие на слънце на двора. Нямаме сняг вече Cry .

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 19:46 от Impala

# 131
  • # супернатурална #
Юхуу  Laughing Излекувана съм  Peace Ча'й да си черпя доктора.

# 132
Импалке, не точно, че имам против левиатаните, но просто ми се искаше да си останат само в сериала, а да не ги намесваме в нашите епизоди. Това е. По простатат причина, че свързвам big mouths със смъртта на Боби и се вкисвам.

# 133
Доктор Секси bowuu благодари за почерпката Joy .

Diana,
Mисля, че сега вече разбрах Peace . Ще ни/ми доставиш огромно удоволствие, ако продължиш епизода и използваш таланта и въображението си за някой интересен начин да се справим с тях... форумно Grinning . Полезно би било и да съставиш кратки и ясни правила какво може да се пише и какво не.

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 19:27 от Impala

# 134
  • София
Момичета, предполагам знаете вече, ама да се намърдам все пак...  Rolling Eyes

Гласувайте за Supernatural тук  Hug Изпаднали са на трето място и сега всички в туитър агитират да се гласува, та реших и аз да го пусна тук, за всеки случай.

Привършвам шести сезон и съвсем скоро ще мога да се включвам активно и за новите епизоди.  Party

И нещо хубаво за между другото...  Party

А някой може ли да ме светне за схемата с епизодите?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт