SUPERNATURAL: Ruby

• 43 020
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • # супернатурална #
Аз мислех да смъкна ципа, ама щом си казала от вестник-от вестник да е  Joy

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 20:16 от Г. Краули

# 106
Червенокосата се свлече от седалката, пропълзя като котка с извит гръб, разтвори коленете на Сам и се настани между бедрата му.
- Дай да видя...

Дийн се прокашля сковано, гледайки сандвича който се заформи пред него ....

# 107
  • # супернатурална #
"Ъъъ...ти нали не си вегетарианка" - погледна с надежда към тъмнокосата.
 Joy Усещам, че до 15-ти ще сме ударили второ дъно  Mr. Green

# 108
"-Не, аз съм хищник... - измърка тя със страстна нотка в гласа и сложи ръка на бедрото му, доста над коляното. Очите й потърсиха неговите и Дийн намери в тях само диво, почти животинско желание. Тъмнокосата прехапа долната си устна и плъзна ръката си още по - нагоре по крака му, а когато намери целта си, похотлива усмивка цъфна на устните й. Дийн простена и я придърпа в скута си..."

някой бързо да сложи червена точка  Mr. Green

# 109

# 110
  • # супернатурална #
Благодаря  bowuu Дойдохме си на думата  Mr. Green

Влакът влезе в тунел и Сам вече не виждаше огнените пламъци в косите на момичето, а само  ги усещаше как пъплят по гърдите и корема му. Прехапа устни и със сподавена въздишка ги сграбчи в основата. Натискайки нежно надолу усети съпротива, която още повече го настърви.

# 111
Уф, не ми идва. Ще илюстрирам.

И още - част от слайдшоу за какво правят в мoмента някогашни звезди от тийн сериали. Ей го едното от наЩе момчета:

Then (Gilmore Girls): Young love! Dean was Rory's first boyfriend. Things were sweet. He built her a car. Then they broke up, he got married at 19, and Rory lost her virginity to him while he was still married, which didn't end well ( Crazy Ай, ай, айй! Карамба, 'що не гледам сапунки Laughing ). He was last seen bitter and angry and ranting. We don't want to talk about it. We need a movie to fix it. Immediately.

Now (Supernatural): My, how you've grown, Mr. Padalecki. You can watch him as Sam Winchester, one half of the greatest demon-hunting duo ever ( Peace ), on "Supernatural" at 9 on Friday nights. Just don't be surprised to see poor, broken-hearted Dean Forester doing shirtless pull-ups () with prostitutes and guzzling demon blood and trying to kill angels with silver daggers. Seriously, all that stuff happened.

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 01:24 от Impala

# 112
Then (Gilmore Girls): Young love! Dean was Rory's first boyfriend. Things were sweet. He built her a car. Then they broke up, he got married at 19, and Rory lost her virginity to him while he was still married, which didn't end well ( Crazy Ай, ай, айй! Карамба, 'що не гледам сапунки Laughing ).
А после девойката Рори колко го преследваше и искаше още и още Mr. Green

Добър ден. Grinning
Един поздрав. Grinning

В последния епизод Сам и Луцифер бяха страхотни заедно. Марк Пелегрино е уникален образ.

# 113
  • гр. София
Джен, много хубав край на епизода. Много ми хареса как си съчетала нещата с Кецалкоатл, много логично се е получило.  Peace

Би, благодарности задето си събрала отново всичко накуп  Hug   bouquet

За новият епизод... Хареса ми, нооооооо..... Абе, тия хора как можаха да свържат Уика и демонологията?!!!  ooooh! Едното няма нищо общо с другото!  Tired Това са две напълно различни системи, честно казано се подразних, че са ги смесили.
Иначе се зарадвах да видя Лу отново  Grinning

# 114
  • # супернатурална #
Импалко, за втори път старата тема ми излиза по-напред в страницата - първият път заради записваната, втория заради записващата  Joy Ани Ка, поне кажи в кой отбор да те запишем  Hug

Then (Gilmore Girls): Young love! Dean was Rory's first boyfriend. Things were sweet. He built her a car. Then they broke up, he got married at 19, and Rory lost her virginity to him while he was still married, which didn't end well ( Crazy Ай, ай, айй! Карамба, 'що не гледам сапунки Laughing ).
А после девойката Рори колко го преследваше и искаше още и още Mr. Green

И аз не мога да се насиля да го гледам, тази Рори просто не спира да пляка  ooooh! Напълно разбирам потребността на младия Дийн Форестър да и запуши с нещо устата  Laughing

Ха добър ви ден!

# 115
Знаех си Flutter ! Знаех си Party ! О, щастлив ден Joy !

Още една снимка от сета:

# 116
  • # супернатурална #

newsm78 Заради въженцата ли? На мен днес нещо ми е кофти ден и още не мога да се настроя на правилната вълна   Tired

Този разкрач отчасти помага  Mr. Green

# 117

ако ме погледне така... хич няма да е хубав ден... защото ще ми е последният

Heart Eyes   Stuck Out Tongue Winking Eye   Confounded   smile3517   Flowers Jack O Lantern      help bishop

# 118
Ох, аз в началото като гледал Гилмор гърлс и много го харесвах. Харесвах и гадежето на рори, но тогава не съзрявах още потенциала на Джаред - какво мога да кажа в своя защита, освен, че бях млада и глупава. Та когато прогледнах за истината, не можех да търпя Рори повече. Не стига че заряза нашето момче заради някакъв си хулиган ( Майло Вентимиля, може и да е сладък, но не може да се мери с Джаред), после най-безсрамно го прелъсти и почти разруши брака му и накрая, когато той бе готов да се откаже от всичко за нея, тя сде заплесна по едно богаташко леке. Е, не! Това не можех да  изтърпя и я анатемосах.

Епизода изгледан и харесан. Марк Пелегрино е невероятен! Относно сярата - и аз щях да кажа, че е  като отпечатък, просто я оставят след себе си. Хареса ми как с Луци работеха в тандем, максар да знаех, че още от момента, в който Сам реши да му каже нещо повече от "Млъкни", после това ще му излезе през носа. Надявам се че сцената, в която Сам лежи на някаква носилка от промото на следващия епизод, няма да е причинена от Луци. Липсват ми разговорите на Сам и Дийн. Липсва ми и Бебчето, но явно тя се връща, така че ...искам момчетата пак да си говорят като в края на 4.10. Побърква ме отношението на Дийн към Сам - като бомба със закъснител - поне така се държеше в началото на тоя сезон. А Сам не смее да му каже нищо заради ОНЗИ поглед на Дийн, който казва едновременно "О, Сами, Сами..." и "Писна ми от теб, по дяволите!" А и след Боби...Вече нищо не е същото. Аз си мисля, че Папи се отказа заради смъртта на Боби, в нещо като знак на протест. Надявам се скоро да й мине. Не са ми нужни субтитри, но понеже записвам сезоните и предпочитам да са със субтитри, за да може да ги гледат и приятели, които не са толкова на ти с английския. Но тези новите са някакъв кошмар.

Чудесен край на епизода,   bouquet за Дженифър. Благодаря  и  Hug за събрания епизод от Бичито и   bouquet за Импалка и началото на новия епизод. Само нека да запитам от къде долетяха тия левиатани в нашите епизоди? Никой да не е посмял да пипа Боби! Знам, че няма, ама аз да си кажа, че да са ни мирни на всички главите Laughing

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 21:11 от Diana Sunrise

# 119

гледам, гледам тази снимка... каже ми моля ви, че това са им дубльорите, защото хич не ми харесват на тази снимка....

Общи условия

Активация на акаунт