SUPERNATURAL: Ruby

• 42 930
  • 730
  •   1
Отговори
# 285

Честит рожден ден на нашия страхотен Дженсън!
Да ни е в жив и здрав и още дълги години да ни радва с талантите си!

# 286
  • София
Честит рожден ден на Тренера! Да ни е жив и здрав Дженсън, все така талантлив и прекрасен и още дълги години да ни радва с присъствието си!

Скрадвам снимката от ФБ ... Но отговаря точно на това което чувствам.

Да ни е жив и здрав Тренера. Още дъъъъълги години да ни радва с екранното си присъствие и му пожелавам да срещне всяка една от нас  Mr. Green

Тук ми идва да добавя репликата на една приятелка " ... и да ги развеждаме двамата с Джаред, и да ги развеждаме...  Whistling" *зло Лиле* Blush

Бичи, и на мен дамата ми прилича точно на Джен. Може и професионално изкривяване да ни е вече да ги търсим във всички, ама знам ли... прилича си.  Flutter

# 287
  • # супернатурална #
Честита Баба Марта, красавици  Hug Желая ви много здраве-на вас и на любимите ви хора.
Да му е честит на Дженсън рождения ден, и все так да ни радва с постоянно екранно присъствие, с красивото си личице  и с големия си талант, Импалко, талант.

Гледам, Маракана е готова да му поднесе поздравленията си, по случай двойния празник.

Леле, Би! Тази мома верно много прилича на Патронката  Shocked

# 288
Честит рожден ден на Дженсън и Честита Баба Марта надявам се че ще ви хареса

Двойничката и аз я гледах.Викам си даже ама какво прави Джен на Евровизия. LaughingРадвам се, че и вие сте видяли приликата.Не съм само аз, на която навсякъде и се привиждат неща Laughing

# 289

Джен
...  smile3501 smile3501 smile3501 Браво, много хубаво е станало!!!
Трябва да направим едно видео с пожелания за Тренера и да му го изпратим, та да знае какви луди и верни фенки има във форума на bg-mamma  Mr. Green

цък
Това дъвка ли е в прекрасната уста на Тренера или си върти много чевръсто езика  newsm78

# 290
Честита Баба Марта! Живи и здрави да сте!  Hug

Син небосклон и въздух свеж,
две палми, пясък и море,
камбанен звън, водовъртеж...
бледнее туй пред кривите нозе  Joy

Бела, велико е!   bouquet Така се смях на кривите нозе  Joy Joy

Честит рожден ден на Дженсън! Жив и здрав да ни е, да радва и нас и Данийл! И скоро да почнат с правенето на малки екълсчета.  Grinning

# 291
Честита Баба Марта!!!

е, няма по-сладка мартеница от тази

и разбира се

радвам се, че ви харесва моята талантлива поезия, която е почти Опълченците на Шипка...

просто се лигавих Simple Smile репликата на Diana ме вдъхнови... и така си е... бледнее всичко пред този мъж...

и както се казваше в опълченците "Грабвайте телата"... ще ги награбим ние тези тела, само да ни паднат !!!!!

# 292
  • гр. София
Честита Баба Марта! Да сте здрави, щастливи и винаги усмихнати!  Hug

ЧРД на Дженсън. Да е щастлив и да расте в кариерата и да ми се обади, ако има нужда от хубав сценарий  Mr. Green

Белс, стихчето ти е един път. Попилях се да се хиля  hahaha

# 293
Розе, благодаря... не мога да се меря с теб... то поне вървя в правилната посока... (тоест в кривата посока на нозете...)

забравих да ви кажа, че в новия брой на списанието съм писала за татко Джон...

по този повод поздрав

# 294
Честит рожден ден на Дженсън и Честита Баба Марта, мили мои Hug .

Това дъвка ли е в прекрасната уста на Тренера или си върти много чевръсто езика  newsm78
Обикновена дъвка е Tired . Разби ми всички надежди Laughing .

забравих да ви кажа, че в новия брой на списанието съм писала за татко Джон...
- Поръчка по телефона - направено Peace ;
- Тръпнене в очакване на потвърждение - в процес Grinning ;
- Hug и   bouquet за Бела - запланувано Wink .

# 295
Да ни е жив и здрав!

# 296
аз между другото от предишния брой с Джаред съм отделила няколко, ако някой иска да му пратя, може да ми прати адрес на лични и като ходя до редакцията, ако не са ми ги хвърлили, ще ви пратя

edit - да поясня, защото явно не съм се изяснила правилно, че става дума за списания, които ще ви подаря, защото съм ги отделила от върнатите за вас.. няма да ми ги плащате ! е, ще ми ги платите с валута - снимки на Дженсън и Джаред  Heart Eyes

а ето го и съдържанието - сега го видях в нега - много съм доволна, че са сложили снимка

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 20:45 от Bella

# 297
Здравейте.Вижте какво намерих във фейсбук.Фенове от България, честитят рождения ден на Дженсън
http://www.youtube.com/watch?v=akuhyMNnTgs&feature=player_embedded

# 298
  • # супернатурална #
Джен и Бела, страхотно е това, което правите за популяризирането на сериала и момчетата   bouquet Хареса ми и клипчето, което са направили БГ феновете. Малко ме хвана яд, че и ние не сме в него, но пък се сетих за възрастовата разлика  Mr. Green , която за съжаление не е в наша полза. Така че по-добре да си останем скрити  Laughing
Джен, щом ползваш ФБ, заповядай в тази групичка (бяхме повече, но нещо се актуализира и трябва членовете отново да пожелаят да се присъединят, вие си знаете  кои сте Wink )

# 299
Галче, мерси много за поканата, но нямам още профил във фейса.Само разглеждам страниците.Но ще видим може някой ден да си направя профил.

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 22:56 от Jennifer3

Общи условия

Активация на акаунт