SUPERNATURAL: Ruby

• 42 946
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
  • # супернатурална #
Ок, знаеш къде да ни търсиш  Hug
Заминавам да изневерявам малко с Хаус и повече със Сънчо, и се надявам Сам/Джаред да ни прекъсне по някое време  Praynig Лека  Hug

# 301
Галче, мерси много за поканата, но нямам профил във фейса.Само разглеждам страниците.

никога не е късно да съгрешиш  Twisted Evil.

Айде, аз разливам по едно по случай празника .... някой да вади мезетата

# 302
  • София
За Джен не знам, ама аз успях да се намърдам вътре и да пусне един рикуест в групичката.  Laughing

Преди да забравя, а и преди съвсем да е минало - Честита Баба Марта на всички! Да сте живи, здрави и много щастливи! Peace

# 303
Дженсън изпраща благодарности на феновете за многото пожелания за рожденния ден чрез Туитъра на Джаред:

Ето какво е написал и Джаред под снимката:
From Jared Padalecki:

"Mr. Jensen Ackles says thanks for all of the birthday wishes! And he wants to know what "trending" means Simple Smile"

И без грам изненада за целокупното човечество на Маракана, вижте кой е спечелил приключилото преди няколко часа гласуване за "Most Crushworthy TV Star":

http://www.zap2it.com/news/pictures/zap-tv-most-crushworthy-awar … 9692.photogallery

Никаква изненада в мъжката категория! Wink

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 01:05 от Dana_Scully

# 304
Описание на 7.17 'The Born-Again Identity' (23 март)
Скрит текст:
MISHA COLLINS RETURNS! — Lucifer (guest star Mark Pellegrino) drives Sam (Jared Padalecki) to the breaking point and Sam ends up in a mental hospital. Desperate to save his brother, Dean (Jensen Ackles) calls every hunter he knows for help. One of the hunters gives him the name of a healer who turns out to have a very familiar face (guest star Misha Collins).
Robert Singer directed the episode written by Sera Gamble.

# 305
Рожденият ден на Дженсън е тренд.

# 306
Добро утро прекрасни  Hug

извинете невежеството ми, но какво наистина означава "ТРЕНД"  newsm78

Пожелавам ви един петък изпълнен с много усмивки и положителни емоции   bouquet

Скрит текст:
MISHA COLLINS RETURNS! — Lucifer (guest star Mark Pellegrino) drives Sam (Jared Padalecki) to the breaking point and Sam ends up in a mental hospital. Desperate to save his brother, Dean (Jensen Ackles) calls every hunter he knows for help. One of the hunters gives him the name of a healer who turns out to have a very familiar face (guest star Misha Collins).

Ииихааа , най накрая  Hands Clap

# 307
  • София
Добро утро прекрасни  Hug

извинете невежеството ми, но какво наистина означава "ТРЕНД"  newsm78

Пожелавам ви един петък изпълнен с много усмивки и положителни емоции   bouquet

"Тренд" буквално означава тенденция. Обикнобено в туитър, когато за нещо се говори по цял свят и наистина много(на туита се поставя # заедно с тренда, в случая #HappyBirthdayJensenAckles) то става тренд и може да се види отстрани в едно поленце с надпис "Световни тенденции". Десет са тенциите, които се показват обикновено, тъй че е доста трудно да се вреди някоя определена. Когато се цъкне върху някоя от тях, могат да се видят всички туитове пуснати по темата.  Wink

О,о, Миша най-накрая ще се върне! Нямам търпение.  Crazy

# 308
Много хубав рожденикът на благодарствения туит. Честита да му е и победата като Most Crushworthy TV Star!   bouquet Разгледах ги и другите категории и ми направи впечатлени, че където е имало номиниран някой от каста на СПН все е печелил.

Много ще му се струпа на Дийн в епизод 17.

# 309
Мили мои,
Да ви се оплача Sad . Сънувам тази нощ, че имам проблеми с компютъра (Боже опази!). Търся в някакъв указател и попадам на снимка на вероятно Дженсън, подобна тази, само че държи лаптоп и е облечен като на тази. (Този елемент отдавам на любимия ми ‘Devour’, заради едни 'Ъ!... Ъ!.... и А!!!' от който душата си давам, 'щото в 'Supernatural', заради смотаното CW, съм чула само едно 'Иии-хаа!' и едно 'Хуу...', което си е крайно незадоволително, откъдето и да го погледнеш. Пък от Самито нито звук, нито гък от онези Flutter . newsm50 , да не кажа направо трагедия. Крепи ме надеждата за невъзможността ги чуя на живо, единият в едното, другият в другото ухо, последователно или в синхрон, зависи Wink ). Обаждам му се аз и се разбираме да се срещнем в едно кафене в наше село. Той ме пита (пет пъти го написах ‘пипа’ hahaha ) как ще ме познае, а аз, вместо да му обясня как ще съм облечена (ама т’ва вероятно защото не съм планирала изобщо да съм облечена), или че знам от снимката как изглежда и ще го позная и извикам, му заявявам: ‘По отчаяната физиономия’. (Голямата питанка е какъв е реалния мотив да съм толкова отчаяна, но това е друга тема.) Та така. Отивам до площада, като на няколко пъти щях да се претрепя по паветата (Галче, дали това е неосъзната автоцензура?!), харесвам си маса и сядам на единия стол. Мятам крак връз крак, но нещо не се одобрих и ги кръстосах обратно, и докато се чудех с коляно или с бедро е по-добре да съм към него, така се притесних, че се събудих Joy . И то час и половина преди времето за ставане Twisted Evil ! Ааааа....!!! За толкова време можехме да се опрашим два пъти по път за вкъщи или друго удобно място и поне още веднъж на удобното място.
Oтсега нататък преди лягане ще пускам една капка парфюм да се стече от ямката на шията до гънката на деколтето ми и ще се мажа обилно с ‘Антинапукопетин’ та дано се почувствам толкова неустоима, че да сънувам направо същинската част.
Благодаря за Фниманието bowuu , а сега отивам да страдам мълчаливо на някое тъмно място и да обмислям нещата от живота Joy .

# 310
Импала, родена си за писателка...
така живописно описваш, че чак започнах да склюнкоотделям... и то без да има описания на същински 18 + елементи, ама аз нали имам въображение и предугаждам какво искаш да кажеш и едвам едвам преглъщах до края на постат ти да видя какво ще стане... пък то нищо...

ех....  ще отида да хапна нещо, да не направя язва после от напразно слюнкоотделяне

# 311

Скрит текст:

Ииихааа , най накрая  Hands Clap
Урааа! Айде, айде вече  Party

# 312
Импалка, ъгаси съня, да се спукаш от яд направо Sad
Довечера продължение Wink

# 313
Добре, не трябваше да чета спойлера за 17 епизод. От сега ми се насълзиха очите заради
Скрит текст:
Сами, който в крайна сметка явно ще влезе в лудница...  Confused Cry... Голям рев ще пада просто... А Кас - това вече е изключително любопитно...

# 314
  • # супернатурална #
Поне да се надяваме, че ще го видим в синьо долнище и бяла фанелка с V-деколте, а защо не и без фанелка  Praynig

Отивам до площада, като на няколко пъти щях да се претрепя по паветата (Галче, дали това е неосъзната автоцензура?!)

По-скоро е от бясното препускане с токчета по неравен терен, но събуждането вярно е намеса на гадния "свръх -аз", с цел да потисне несъзнаваното "то"  Joy Чакай за утеха да ти покажа как е изглеждал Дженсън, докато те е гледал как си премятала крак връз крак, пък както каза Сончето - to be continued

Общи условия

Активация на акаунт