SUPERNATURAL: Ruby

• 42 937
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Белс Hug,
Преди малко милата ми родителка Heart Eyes (която вместо да се отрече от мен ме подкрепя в манията ми Laughing ) ми попрочете по телефона статията ти за Джефри Дийн Морган - "татко Джон". Не съм я изчела лично и цялата, но и така ми хареса много. Благодаря ти   bouquet във валута и се надявам когато се срещнем на живо да съм заслужила за автограф.

Позакъсняла статия за 'The Bad-Ass Boys of the CW panel'. Публикувам само най-хубавата снимка от нея:

и коментара: One good thing about going to hell for Padalecki? Equinox Gyms must be everywhere! Joy

PS. Не вярвам да успея да си досънувам довечера, но когато Peace се случи ще разкажа в детайли на ЛС Laughing .

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 20:36 от Impala

# 316
И аз не трябваше да чета спойлера. Сега ще ми изгърмят бушоните от притеснение за Сам до 23ти. напоследък много се привързах към Сами и разпределям времето между Маракана и градината. Но определено се очакваше нещо подобно, особено след "Добро утро, Виетнам!" Искам да се оправи. smile3518 smile3518 smile3518. Иначе Розето ще се окаже Чък и ще трябва да ходим да го лекуваме облечени в люляви сютюени (не че това е нещо лошо, но все пак).
А сега сериозно. Кас го прецака, така че трябва и Кас да го излекува. Така е справедливо. И абсолютно наложително. Не мога да понеса идеята Сам да остане в лудница, а Дийн и ние да не можем да го спасим.

Аз пуснах молба за приемане в групата във фейсбук и сега чакам да ме приемете smile3525

# 317
Честит трети март, момичета.  bg

Джим Майкълс туитна кадър от предстоящ епизод на Свръхестествено.Вероятно е епизод 7.17.

# 318
  • София
Честит 3ти март и от мен, момичета!  bg bg

Предполагам повечето вече сте гледали "Christmas Cottage" с наш Джаред, обаче аз да си кажа - ако някой е пропуснал, трябва задължително да го пробва. Много е приятно филмчето, а Сами си е прекрасен както винаги, само супернейчъръл ефектите ми липсваха малко, обаче нашия човек компенсираше...  Hug

# 319
Честит трети март на всички!!!

Гледах го преди две години май, като ми почна СПН манията Grinning Наистина е много добър. Аз харесвам и Джина Холдън, която играеше годеницата му там.

# 320
  • # супернатурална #

Честит празник! Ех, ако имаше и серийкаа...  Laughing

Сега, да не ме замярате с нещо, но на мен "Колибката..." не ми хареса особено. Изгледах го целия само заради Джаред, и пак заради него се опитах да повторя, но изкарах до половината. Струва ми се скучен филм, а на Джаред би му отивало нещо с повече динамика. Искам да му предложат в някакъв готин екшън, който да препълни киносалоните. И еротичен трилър би му припкал, много  Rolling Eyes Абе да е нещо касово, та да се запознаят възможно най-много хора с невероятния му талант и в който да разкрие колкото може повече от прелестните си  физически дадености.

# 321
Да "Коледната къща" не беше много динамичен, но пък аз мисля , че е по-добре да се снима в такива филми, отколкото ужаси като "Петък 13-ти"

Има кънвеншън в Лос Анджелис тази седмица.Намерих някакви снимки.Май са оттам.

# 322
Анди Галахър, Аш и третия май е Чък, ама не съм сигурна. Аш ми липсва. Аз сега си правя маратон на 2ри сезон през почивката. пак ми стана мъчно като убиха Аш.

# 323
Я да ви поздравя с една любима песен, съчетана много добре с историята на СПН:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dbv6MLqOpHY

И един поздрав за Маракана (с който може да отчетем на патерица и миналия вчера 50-ти рожден ден на Джон Бон Джоуви):
http://www.youtube.com/watch?v=XwREwKWbL00&feature=related

# 324
Джон Бон Джоуви на 50?
wow
е, да си пожелаем да празнуваме в темата 50-годишнината на Дженсън някой ден!!!!

Импала, благодаря за комплиментите...   bouquet

ти само кажи къде да дойда и идвам да давам автографи, прегръдки, целувки.... каквото поискаш

# 325
Джон Бон Джоуви на 50?
wow

Белс, аз също реагирах така вчера, когато разбрах. Направо не е за вярване, нали? Аз му давам не повече от 40 - максимум 42. Wink

# 326

Семействата обменят дрешки...  Laughing

# 327
Солти, снимката е манипка. Преди време голяма дискусия се вдигна, включително и тук, дали тези с пуловерчетата са истински.
Роклята със сигурност е само на Данийл, а пуловерът на линии е на Дженсън. Признавам, че много добре е направено, но не са си разменяли дрехите наистина. Wink

# 328
Ех, жалко, но наистина е много добре направена.  Simple Smile

# 329
  • # супернатурална #
За роклите нямам мнение, но пуловерчето май е на Джаред, в Рим си го купи, ако не се лъжа  Laughing
Днес дали ще има снимки от конвенцията  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт