SUPERNATURAL: Ruby

• 43 232
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Приядоха ми се бонбони.

Е чак в кой сезон беше тази целувка и Трейси още не може да се успокои. Laughing

Джен, то за успокояване ли е? Аз на нейно място можеше и сърдечен удар да получа. А определено после вкуса на въпросните кендита ще го помня цял живот.
(Заигравката май беше с това, че Трейсито на една конвенция разправяше, че актьорите си имали трикове как да нямат лош дъх, когато ще се целуват "по служебни задължения" и всеки си правел нещо - дъвчели дъвки, пиели чай, наш Дженсън ядял желирани бонбони с ментово-плодов вкус, поръсени със захар и Трейсито къде сериозно-къде на майтап разправяше, че Дженсън всъщност имал вкус на ментово-захарни бонбони и с това ще го запомни. Палавница!)

Чудя се Ана ангелката и особено леля Джена - Амазонката с КАКВО ли точно ще го запомнят Mr. Green

# 466
Нека не забравяме Кейси (мулатката от 1,13 мисля че така се казваше) и Лиса също Rolling Eyes
Ох, хем ми се приядоха и на мен бонбони, хем ме Осмъртихте с това инфо Laughing Laughing Laughing

# 467
Лиса пък с нищо не намаза от участието си в цели 3 сезона на СПН. Една мижава целувка в "Тhe Kids are Alright" и това беше. Иначе легенди се носят за "Gumpy girl" и незабвавимия уикенд, който двамцата с Дийн са прекарали някога си, но пък многолюдното женско човечество, които въздишаме по Дийн нищо повече не видяхме като "жега" между тях.

Даже Касито от първи сезон уцели по-голяма шестица от тотото (и си довлече омразата и завистта ми в който и друг сериал да я видя).

# 468
  • София
Dana_Scully, сега е моментът да те попитам дали помниш Джаред какво е правел или с клипченце случайно да разполагаш?  Joy Joy

# 469
Хм, вярно, че с Лиса нямаше нищо особено.  Е, имаше загатване в 6.3, но нищо особено. Докато наистина Каси(да, вярно че беше Каси) и леля Джена намазаха много яко, както и Ана. О, и Джо намаза с една прощална целувка.

# 470
Dana_Scully, сега е моментът да те попитам дали помниш Джаред какво е правел или с клипченце случайно да разполагаш?  Joy Joy

Джаред не знам какво е правил по това време, но Сам май е събирал ум и разум в Станфорд (докато батко му се е занасял с разни яки мадами) Wink

# 471
И аз за Джаред не знам, но Сам е ощастливявал Джесика. Тя беше сладурана и е жалко, че трябваше да умре, при това толкова гадно. Аз по принцип не харесвам Сам от първи сезон - прекалено голям егоист е там(поне по мое мнение), но моментът в който се прибра и завари Джес на тавана направо ми къса сърцето.

# 472
е, забравяте началото на 6 сезон - там Лиса намаза една целувка и едно лягане отгоре й

аз и за по-малко си давам.... душата

# 473
  • срещу двата комина :)))
момичета, кога ще е новия епизод, омръзнаха ми тия почивки вече  Tired

# 474
момичета, кога ще е новия епизод, омръзнаха ми тия почивки вече  Tired

Тази седмица вече ще има нов епизод 7.16.

Аз много харесвам Сара от 1.19 и наистина съжалявам, че не я видяхме повече.

# 475
  • # супернатурална #
Tуит от Джим

И гласуванка
http://www.buzzfocus.com/springmadness/

# 476
Oще едно гласуване: http://uk.eonline.com/news/the_awful_truth/ultimate_fan_battle_v … round_four/300934 . Да гътнем и Мъпетите Twisted Evil Joy .

# 477
Миша в tv guide
цък

# 478
Здравейте, наминавам да споделя с вас едно прекрасно видео, което буквално ме разплака:

Любима песен и любим сериал в едно = идилия!

# 479
  • # супернатурална #
И от мен една приспивна песен, или по-точно певец

Ама като се замисля, по-скоро би ме разсънил Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт