SUPERNATURAL: Ruby

• 43 210
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Мне, 7.19 е
Скрит текст:
със старата тръпка и на двамата Уинчестър. Много ми е любопитно как ще го направят Flutter .
Последното, което знам за завръщането 'ми' е от конвенциата в LA. Дженсън каза, че от 5 март започвали да снимат 7.20 и
Скрит текст:
още нямало и помен от 'мен'. ПиснА ми на 25-хиляди-доларовия тунинг Joy .

Колкото до "най-нетърпеливо", след като изгледах трейлъра на епизода с амазонките, мога да кажа, че с най-голямо нетърпение за този сезон съм чакала именно "Хууу"-бавият Whistling - епизодът с Дийн и леля Джена. Wink)
И аз така. Мъъъърррр.
PS. " "Хууу"-бавият епизод" - чудесно е   bouquet .

# 496
Jared Padalecki on Supernatural 2012

Май не сме го виждали това.

Аз с нетърпение чакам и
Скрит текст:
пияния епизод 7.18, където някой ще трябва да се напие
Лека от мен

# 497
  • # супернатурална #
А аз най-нетърпеливо чакам следващата серия, щото е най-скоро  Laughing Такава суша...изсъхнахме  Tired

# 498
  • София
Джен, взе ми линка от клавиатурата.  Joy Тъкмо щях да го пускам и видях, че и ти си го сложила. Прекрасен е Джаред и там.  Heart Eyes

Нещо за теб   bouquet

Нямам търпение за следващия епизод вече, тооолкова дълго време ни държаха без нищичко, крайно време е!  Crossing Arms

# 499

...

оооох ...  smile3544 на 0.27 секунда, получих силна аритмия ...

# 500
Гласуване за братя: 'Which Brothers Are Hotter'. Другите не ги знам, ноооо пак не ми пука кои са Mr. Green .
PS. В предишната гласуванка Дженсън загуби от онзи неизвестния *** Grinning . 'Нищо, мило, о, о, о, Импала ще те утеши Whistling ...'

Гифче:

# 501
  • # супернатурална #

...

оооох ...  smile3544 на 0.27 секунда, получих силна аритмия ...

smile3521

Много го харесвам беличък  Heart Eyes Не че загорял ще го върна  Naughty Дано скоро се насладим и на снимки от тази фотосесия (нали е фотосесия?)

# 502
Аз тоя кадър специално бих си го извадила на плакат и ще си го лепна на тавана над леглото ... направо си е дъхоспиращ!!!

ето го ...  #Crazy

# 503
  • # супернатурална #
И на мен ми се въртеше нещо такова, но по-скоро мислех за фототапет за стена. Като се замисля, твоята идея е по-добра-таванът е по-недостъпен за облизване/изгризване  Mr. Green

Как може  Crossing Arms Насълзиха ми се И очите  Joy

# 504
Аз можели да си го скрадна .... направих го, ако имате нещо против свиркайте  Whistling

# 505
А аз тъкмо изгледах 5.22 за енти път. Тоя епизод, въпреки че свършва така драматично ми е един от любимите, заради участието на Чък. И момента, в който Луцифер и Сам си говореха пред огледалото и израженията на Джаред...а една моя поззната, която почна да го гледа, казва, че момчето нямало талант. Вярно, че в първи сезон беше малко скован, но заради израженията от гореспоменатия момент, а и онова изражение от гифчето...трябва да я затрупам с доказателства...

П.п. Още си поплаквам докато пиша, макар, че епизода свърши преди половин час.

# 506

Ох и на мен ми се насълзиха! Невероятно хубав е Джаред тук - особено на момента, в който вдига очи към камерата... :wow:, a как само се подсмихва......  eat

Напоително интервю на Сарчето, в което ни уведомява какво да очакваме за Сами до края на сезона:  http://www.examiner.com/tv-insider-in-los-angeles/supernatural-s … -scenario-for-sam Не е "гол и плачещ Сами", както го обичаме и както знаем, че тя може да ни го представи, но все пак е интересно...

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 02:41 от Dana_Scully

# 507

Леле  Crazy

Добро утро Grinning

Най-накрая е петък и ще има епизод.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 08:20 от Apocalyptic city

# 508
Днес е денят, който ще сложи край на сухотата Mr. Green Party !

Статия със спойлери за гостуваща актриса в 7.20 'The Girl With the Dungeons and Dragons Tattoo' и малко за тазвечершния епизод.

Допълвам графика на излъчване на епизодите:
График:
16.03 - 7.16 Out With The Old
23.03 - 7.17 The Born-Again Identity
30.03 - 7.18 Party On, Garth
почивка, но кратка - предполагам, че на 13.04 ще си получим дозата с 7.19 Of Grave Importance
Излиза, че 7.19 ще бъде на 13 или 20 април, т.е. няма да има епизод на 06 април и една от двете дати 13-ти или 20-ти.
Всички останали, и преди и след него, са сигурни:
27.04 - 7.20 The Girl With the Dungeons and Dragons Tattoo
04.05 - 7.21 Reading Is Fundamental
11.05 - 7.22 There Will Be Blood
18.05 - 7.23 Get Dick

PS. Харесва ми, че дъ гифчето го има четири пъти на страницата - всеки път ми действа като за първи път Flutter .

Инициатива на http://theconzine.webs.com/, в която талантливите сред нас могат да се пробват - намирам я за добра възможност Peace :
We are pleased to announce a special project we are working on and we need YOUR help! Can you help us? Decide by answering these questions:
1. Are you a Supernatural fan?
2. Do you enjoy writing?
3. Are you artistic in any way?
4. Do you want the cast of Supernatural to see what you've written or done for them?
If you answered yes to any of the above questions then we need your help! We are putting together a book of stories, drawings, etc done solely by Supernatural fans and we will be giving a copy of this book to Jared Padalecki at Creation Entertainment's Supernatural convention this summer.
**We will also be auctioning an autographed copy of this book off to raise money for a charity to be named later.
Want to be part of this special project? Send us an email with your Supernatural fan fiction (absolutely NO slash-fiction will be accepted), Supernatural fan art, poetry, convention tales, etc! Please include your name with your work so you can get credit for your piece.
Please tell all your Supernatural friends so no one misses out on having their work seen and read by your favorite Supernatural cast members!
Please send your submissions to: EditorConzene@gmail.com
Deadline: May 30th, 2012
**Pending availability

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 18:11 от Impala

# 509
  • # супернатурална #
 hahaha

Не е смешно. Ама е вярно.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт