SUPERNATURAL: Ruby

• 43 068
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Ееее, едно холивудско бебе с нормално име! Ма това е щото снимат във Ванкувър.  Laughing

Момичета, вижте както сме им причинили на нашите момчета:
Винаги много се смея на това клипче.  Joy Joy Joy Joy

# 601
  • # супернатурална #
Песничката за Томи е страхотна, дано скоро да направят клипче и да я изпее онова сладкото гласче, което пееше за Сам и за Дийн.

Сега ми е
Скрит текст:
Mr. Green
Ми то кафето така действа, научно доказано е. Даже четох, че е много полезно за кожата и отскоро се мажа с него. За истинското кафе говоря, а иначе не бих отказала да разтрия в кожата си едрите, ароматни и добре изпечени зърна  Rolling Eyes  Laughing

# 602
За истинското кафе говоря, а иначе не бих отказала да разтрия в кожата си едрите, ароматни и добре изпечени зърна  Rolling Eyes  Laughing
Ей, не те е срам цял ден да ни дразниш с тея зърна начи... Mr. Green

# 603
  • # супернатурална #
 Mr. Green
Виж сега, някак си неприлично е сама да се дразня, друго си е в компания  Laughing

# 604
  • София
За истинското кафе говоря, а иначе не бих отказала да разтрия в кожата си едрите, ароматни и добре изпечени зърна  Rolling Eyes  Laughing
Ей, не те е срам цял ден да ни дразниш с тея зърна начи... Mr. Green
Зърна?   Laughing Laughing Laughing

Не успях да се сдържа..  Whistling

И още нещо прекрасничко:

# 605
  • # супернатурална #
Oniyuri , този вторият сигурно е професорът ти по химия, на който дължиш добрите резултати  Wink

# 606
Mдаа, тези perky nipples са so special, че извадиха Дийн от Ада, но ще вкарат нас в него. В Ада, Галче, в Ада.

# 607
  • София
Момичета, аз реших да се пробвам за онзи проект за Джаред и започнах да драскам нещо, та искам да ви го покажа и да ви помоля за критика. Още не е завършено, това е нахвърляно грубо за около час, затова ми трябва критика и т.н., за да мога да оправя всичко и да стане хубаво. Снимано е с фотоапарат обаче, та качеството не е перфектно, за финалния вариант ще се постарая да го сканирам.

поза1
поза2

Не обръщайте внимание на малката картинка, това ми е копирайт знака  Joy Joy

Та, коментари/критика, моля! Praynig Praynig Praynig

# 608
Oniyuri, много хубаво рисуваш! Поздравления, мисля, че ти се получава страхотно. Simple Smile

# 609
  • # супернатурална #
Oniyuri, страхотно е! Ако имах твоя талант, щях да си изрисувам стените в къщи. Или поне в детската  Laughing Ако позволиш, само лека забележка към устните-сякаш не са точно като неговите. Всичко друго е перфектно!
Кратка статийка за избора на име, коментарите отдолу са интересни  Laughing
http://uk.eonline.com/news/jared_padalecki_vs_jeremy_sisto_battl … &dlvrit=48939

# 610
Здравейте.
Името на малкия Томи много ми харесва, макар че част от мен искаше да се казва Сам.

Oniyuri, прекрасно рисуваш.Продължавай така.

MTV's '10 on Top' - Misha Collins On Castiel's Return

# 611
  • София
Dana, Галче, Джен, благодаря много!   bouquet
Устните и мен ме дразнят, оправях ги няколко пъти и все не ми харесваха, ама ще пробвам пак,  все трябва да се получат!  Joy Joy
Впрочем, Галче,  това с изрисуването на стените съм си го мислила. Пуснах го като идея, обаче населението вкъщи не беше очаровано, разрешиха ми да си тероризирам само едната част на гардероба ...  Joy
Кастиел с амнезия звучи много забавно, обаче... искам си ангела с вратовръзка и шлифер, някак тези две неща ми станаха неразривно свързани с него. Знам ли...  newsm78

# 612
  • # супернатурална #
Името на малкия Томи много ми харесва, макар че част от мен искаше да се казва Сам.

Абе и на мен ми се иска, ако някога се навия на второ и е момче да е Самуил и да му казвам Сам на галено, ама хич няма да ме огрее  Laughing
Иначе "Томи" ми напомня за Томи Лий Джоунс, може би защото и той е тексасец, много го харесвам като актьор, а и като млад е бил красив почти колкото Джаред, даже имат известна прилика.

# 613
Supernatural 7.17 - The Born-Again Identity Producer's Preview

Абе и на мен ми се иска, ако някога се навия на второ и е момче да е Самуил и да му казвам Сам на галено, ама хич няма да ме огрее  Laughing
Иначе "Томи" ми напомня за Томи Лий Джоунс, може би защото и той е тексасец, много го харесвам като актьор, а и като млад е бил красив почти колкото Джаред, даже имат известна прилика.
Хубаво име за момче е и Деан (Dean).Така ще е кръстено хем на Дийн от "Момичетата Гилмор", хем от СПН. 2 в 1. Laughing

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 08:30 от Jennifer3

# 614
  • София
Да ви се похваля с това, дето ми го направиха преди малко:

Не го докарват 1:1 прилика, обаче толкова с човечетата от нета. Аз пак си го харесвам... пък.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт