SUPERNATURAL: Ruby

• 42 972
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
 Joy Ей така, от жалостиво сърце се захванах със субтитрирането изобщо. Другата събота ще ги видя, обещавам.Само скорост не гарантирам, поради чаве, та няма да гледаш по обяд. Laughing

# 646
  • София
Joy Ей така, от жалостиво сърце се захванах със субтитрирането изобщо. Другата събота ще ги видя, обещавам.Само скорост не гарантирам, поради чаве, та няма да гледаш по обяд. Laughing

Аз мога да помагам, ако искаш  bowuu

# 647
хайде на спама

# 648

Аз мога да помагам, ако искаш  bowuu

Благодаря, но преводът ми е занимание самотно.  Hug

# 649
  • # супернатурална #
С чакането нямам проблем, особено ако си заслужава, а аз знам, че ще. Сутрин си го гледам без субтитри и благодарение на СПН успешно преминах от плажно ниво на езика към ниво "първа среща"   bowuu

# 650
А така. Освен забавен, информативен и поучителен, сериалът е и образователен.  Grinning

# 651
  • # супернатурална #
Ми вместо да се мъча с курсове (много внимавах да не изям тука някоя буква  Mr. Green ) реших, че ако изгледам още 5-6 пъти всички сезони, английския ще ми стане втори матерен. Съчетавам полезното с приятното.
Oniyuri, и на теб съм ти намерила работа  Laughing Днес ми е нахалния ден  Blush Имам една мечта, някой да се заеме с превод на конвенциите. Имаше едно момиче, пишеше тук, prisson, тя прави преводи, но няма как да смогне за всички конвенции, а и едва ли има англ. субтитри, така че превежда по слух. Та така, казах си  Joy
Белс, забравих да кажа колко обичм твоите спам-постове!

# 652
Ми вместо да се мъча с курсове (много внимавах да не изям тука някоя буква  Mr. Green )

хм.... изяждането на букви превръща мъчението в удоволствие

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 653
  • # супернатурална #
A изяждането само на една го превръща в екстремно преживяване  Joy

Статийка, свързана с бебето.

# 654
Епизода изгледан  Party
Касссссссссссссссссссс ис бекккккк!!!  newsm24
Миличкият ми той Каси, къде го затвориха в тая клиника. Нищо, важното е, че се върна. Без него не беше същото. Прекрасна серия! Как ми беше домъчняло за АНГЕЛА Кастиел, а не за левитиана, за бог, за човека, за незнам си кой си. Кас си е Кас и е страхотен като ангел! Simple Smile Много съм щастлива от развоя на събитията. Беше в реда на нещата след като го направиха най-големият изрод от 6 сезона насам, да го върнат в пълният си блясък. Да ни върнат добрият, самоотвержен Кастиел, който се опита да оправи всичко и успя, макар, че пое целия товар в себе си  Confused Страхотен беше Кас, страхотен Миша. Липсваше ми жестоко!  Hug
И Сам и Дийн бяха страхотни. Може би това е първият епизод за този сезон с полъх на класиката в СПН. Мег малко не я очаквах, леко ми е съмнителна и е ужасно надебеляла, ма се трае. Да ми пази ангела там, за друго не става.  Sunglasses

# 655
Тя към него проявява особени апетити да ти кажа. Оф само да не вземат да я направят втора Руби, ама двойка с Кас, че много ще ми дойде. То и на момчетата и на нас много ще ни дойде.

# 656
  • # супернатурална #
Или да вземат да създадат потомство  Laughing Ако дете от демон и човек е Антихриста какъв ли супернатурален дзвер ще е такова отроче  newsm78

Като произведение на изкуството  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 21:49 от Г. Краули

# 657
Тогава се надявам да се метне на татко си, щото майка му е зла демонска кучка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ще е по - яко Кас да има дете от тая Дафни. Отрочето на човек и ангел би трябвало да е нефилим

# 658
  • # супернатурална #
Диана, благодаря, беше ми интересно да го прочета   bouquet  А най-важното е, че има материал за още поне 7 сезона  Laughing

hahaha

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 21:57 от Г. Краули

# 659
Моля, моля. Е, чак за още 7 не знам, но поне за още 3 има. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт