SUPERNATURAL: Ruby

• 42 963
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Много интересна статия и наистина има още материал, но не знам дали искам още толкова сезони.Събота не съм спокойна без дозата си Свръхестествено, но искам да ги видя и в други роли Джаред и Дженсън.

От линка някои снимки не бях виждала.Дженсън и в театъра играл.
Jensen in A Few Good Men

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 14:21 от Jennifer.

# 661
Честит рожден ден на Розето да кажа. Нека ни е здрава, много щастлива и все така да ни радва с творчеството си.

Епизодът и на мен много ми хареса, утре, ако ми остане време, ще коментирам по-подробно, защото таз вечер искам да го гледам пак.

За субтитрите.... Галче, мила, с удоволствие бих се включила. Самата аз си държа настрана епизодите, на които субовете не са от Папи и съм си обещала след края на превода, който правя в момента, да им отделя подобаващо внимание и да ги приведа във вид, в който могат да бъдат "увековечени за поколенията" на ДВД, но и при мен няма да стане бързо. Wink Ако ти се чака, с удоволствие ще шерна резултата, когато е готов.

# 662
  • София
Oniyuri, и на теб съм ти намерила работа  Laughing Днес ми е нахалния ден  Blush Имам една мечта, някой да се заеме с превод на конвенциите. Имаше едно момиче, пишеше тук, prisson, тя прави преводи, но няма как да смогне за всички конвенции, а и едва ли има англ. субтитри, така че превежда по слух. Та така, казах си  Joy

Галче, нямаш грижи! Само кажи къде да диря записите/каквото-там-има от конвенциите и ще ги преведа. Или поне ми дай линк за това, дето го искаш преведено.  Joy Не гарантирам супер бързина, обаче не ми е проблем да превеждам, тъкмо малко практика за лятото.  bowuu

Белс, безценен ти е пик-спама!  Hug
И да ви изтормозя пак с моето нещо, завърших лицето, тъй че пак имам остра нужда от критика, в случай, че нещо трябва да се дооправя. На дневен ред вече са врата и косата.  Laughing
нещото, нуждаещо се от критика

# 663
На мен ми харесва, но и другите да си кажат мнението.
А сега искам да споделя следните неща, просто не мога да се въздържа:

# 664
Честит Рожден Ден, на прекрасното цвете в нашата градинка.
Розичка, бъди жива и здрава, нека всичките ти мечти се сбъднат и винаги да ни радваш с творчеството си (което скоро не е било  Sad )

едно малко и скромно подаръче което ти бях обещала (скалъпено набързо,защото вечно нямам време  Embarassed ), но направено с любов  Hug

Епизода изгледан и много ми хареса. Толкова да ми стана мъчно за Кас накрая, но съм съгласна, че беше правилно.
А превода, по точно тайминга, няма да го коментирам  Crossing Arms

# 665
  • # супернатурална #
Добро утро  Grinning

Oniyuri , съвършен е!

Значи решено: Пуци - субтитри в събота, Дейна-нови на старите серии, Oniyuri - превод конвенции. Аз съм една Режисьорна Дублажа  Joy
Oniyuri, ако искаш започни от по-новите или от най-интересните, по твой избор. Злата, Инчето и Импалка ги складират  Wink

Джаред просто не може да се отдели от бебешока  Laughing

И още един туит

Би, имам синхронизирани субтитри и релийз, ако искаш пиши на скайп да ти ги изпратя

# 666
нещо на което се смях с глас!

Днес ще гледам пак епизода, не ми се беше случвало да искам да завтарям епизод от 6ти сезон  Laughing

# 667
  • гр. София
Най-сетне и аз изгледах епизода (снощи по малките часове, поради което днес едва гледам  Tired).
Горкото Сами, много ми беше мъчно за него  Sad А Луци, таз гадинчица, да ми падне само в ръчичките, ще го смеля на кайма дето така мъчи момчето box bash newsm66

Актрисата, която играе Мег, ми скъса нервите! Толкова изкуствено и монотонно говореше, че едва я изтраях  ooooh! Същинска българска актриса  Confused

Много се радвам, че Мирка най-сетне благоволи да пусне замалко Кас от Шамаим, че да го видим и ние. Ма така де, споделителност трябва!  Naughty Сега да не вземе пак да си го прибере?! Искаме още да го гледаме!

Би, астронавтската снимка е прекрасна!   bouquet
Леле, на тези хора всичко им отива! И в костюми на розови слонове ще изглеждат добре.   261uu 261uu 261uu

Прочетох статията, за която Дианка е дала линк. Нещо са пооплели нещата там - на едно място пишат "ангели", на друго "архангели" (това са два различни чина)... После мога да напиша теорията за ангелите и нефилимите, на която аз симпатизирам, стига да не стане много досадно на драгия зрител читател  Rolling Eyes

Редактирам се: голяма съм шматка значи!  ooooh! Забравих да кажа нещо: страхотно са подбрали новото име на Кастиел. Емануил ( от еврейски) означава "Бог е с нас".

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 16:59 от Зимна роза

# 668
  • срещу двата комина :)))
прясна снимка на младия татко
и надписа е : PROUD and HAPPY (but tired) daddy face Simple Smile
сладур  Heart Eyes

# 669
7.18 'Party On, Garth' Sneak Peek

# 670
прясна снимка на младия татко
и надписа е : PROUD and HAPPY (but tired) daddy face Simple Smile
сладур  Heart Eyes

колко сладко!!!!!

# 671
А честито на Падалеките, че създадоха и дариха на света малко, сладко Падалече Simple Smile На тати как му греят щастливо очичките, браво на него и на Джен! Simple Smile Да им е живо и здраво Simple Smile

Розе много си мила  Hug Heart Eyes Аз все съм си тука наоколо и чета Simple Smile  Hug И моля те, моля тееее пиши за ангелите и нефилимите! Ще чакам с интерес  Hug

Ето и туита на Миша по случаи рождението на Падалече:

И щом наш Чък казва, да пускам Кас- пускам Кас  Mr. Green Hug Hug Hug Hug

# 672
Честно, Гарт е толкова зле бедничкият, та ми е чудно как големите усти още не са го излапали. Или може би не му обръщат внимание, именно защото е зле. Аз се чудя как е още жив изобщо, имайки се предвид, че е ловец. Всъщност не беше ли той ловецът, който се обади на Боби в 6.4, когато Боби му каза, че случаят му е за полицията, а не за ловец, а той му се беше обадил на фалшивия ФБР номер?

# 673
Е това се казва трансформация. Аз отначало си помислих, че е друга актриса. А да не би да е друга  newsm78:

# 674
  • срещу двата комина :)))
Е това се казва трансформация. Аз отначало си помислих, че е друга актриса. А да не би да е друга  newsm78:

според мен е същата, просто е напълняла доста  Peace

Общи условия

Активация на акаунт