Колили при новородени Помощ!!!

• 6 081
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
  • Kопенхаген
Авторката, влез и си поправи правописната грешка в  заглавието на темата или някой модератор да се намеси. Абе четете преди да пускате нещо.  Много зловещо звучи това заглавие.  Sad

# 31
ами извинявам се но въобще не ми беше тогава до правопис не мисля че това е сайт за граматика че да се правят забележка за такива грешки

# 32
ами извинявам се но въобще не ми беше тогава до правопис не мисля че това е сайт за граматика че да се правят забележка за такива грешки

Давала съм COLOCINTIS 5CH и все още го давам, много добре действа, хомеопатично е
http://www.bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=221 … 1111&bilki_o=

Не съм усетила коликите на дъщеря ми с това лекарство, а когато го спра да видя дали има още, положението ставаше отчайващо.Капките, които са ти изброили до тук имат симетикон.Прочети повече и реши сама.Дано минат скоро, успех!  bouquet

# 33
Всички правим грешки докато пишем,нормално е,но в заглавието "колили" ми идва малко в повече,също така с това Помощ!!! накрая.Редно е да го поправиш. Peace

И да не е спам,на нас лично ни помогна само чай от семена на копър,нищо друго,нито капки,нито хомеопатия.

# 34
  • Kопенхаген
pupinka9111 , виж не се засягай толкова тънко, но нека да спазваме поне елементарни правила за да не ставаме смешни  Grinning

За колики съм давала чай от анасон. Бях купила и чай на Хип с лайка за колики, но си мисля, че е повече реклама от колкото полза.

# 35
и ние бяхме на HIPP чая но не ни помагаше затова почнах ме Espumizan L капки и му го давам с всяко хранене и ефект има голям но след няколко дни правим 2 месеца и пробвах за 2 дена му спрях капките.Ден и половина нямаше проблем но пак почна.Как да разбера кога ще минат коликите

# 36
и ние бяхме на HIPP чая но не ни помагаше затова почнах ме Espumizan L капки и му го давам с всяко хранене и ефект има голям но след няколко дни правим 2 месеца и пробвах за 2 дена му спрях капките.Ден и половина нямаше проблем но пак почна.Как да разбера кога ще минат коликите

Може и до 5тия месец да държат коликите  Peace
Пробваш и спираш за няколко дни и наблюдаваш детенце, както си правила.

# 37
  • Kопенхаген
Чети в листовката, колко време е препоръчително да се дават капките, а не по твое усмотрение. За продължителността при всяко детенце е индивидуално може до 5, 6 месец, че  повече дори.
Опитай да го храниш с шише с антиколикова клапа, аз ползвах такова на Чико  Grinning

# 38
така първо взех на NUK с антиколикова биберона направо ми я отблъсна безвъзвратно.Имах шише на Chico с каучокова биберона смених я с силиконова антиколикова и тази нестава и сега за водата я ползвам.Решението се оказа Avent!

# 39
така първо взех на NUK с антиколикова биберона направо ми я отблъсна безвъзвратно.Имах шише на Chico с каучокова биберона смених я с силиконова антиколикова и тази нестава и сега за водата я ползвам.Решението се оказа Avent!

На Томи Типи антиколик също са добри  Peace

# 40
Моето дете беше с невъобразимо силни колики и нито шишета, нито капки, нито чайове, масажи, затопляне, гушкане, пози, бял шум и пр. помагаха. До бебе е, но пък производителите на "антиколик решения" имат още една ниша да печелят от клетите и вечно недоспали родители.

# 41
Моето дете беше с невъобразимо силни колики и нито шишета, нито капки, нито чайове, масажи, затопляне, гушкане, пози, бял шум и пр. помагаха. До бебе е, но пък производителите на "антиколик решения" имат още една ниша да печелят от клетите и вечно недоспали родители.

И моето бебе беше с ужасно силни колики и нито от изброените от теб, ама нищичко не помагаше, даже от топлата пеленка на коремчето пищеше като заклано, та само хомеопатичните гранулки colocintis 5ch я облекчиха, родих се направо  Mr. Green само броени пъти я е боляло съвсем малко коремчето, не е ревала даже.Нооо задължително авторката трябва да попита педи, тя да знае какво му се дава на детето, за да го запише в протоколите си Peace

# 42
Здравейте и от мен! Аз си мислех, че с първото си дете съм преживяла тежки колики, докато не се появи второто. Вече влиза в четвърти месец и адът продължава. Е, да - започна да се поуспокоява, но беше толкова тежко - отказваше храната, защото усещаше, че от нея започват мъките. Запече се. Пищеше денонощно. Честно казано пробвах всичко и при нас най-добре проработиха: двойни дози Инфакол, Колийф - поне на 5 храненения ги слагах (наистина са скъпи, но в един момент това вече няма значение), пробиотик, сешуар (това наистина действа - от нас се чува само неговото бучене и сме като в Кербала, но детето заспива от него и определено се успокоява - последният път се изкефи и на прахосмукачката Grinning). И разбира се търпението (което в един момент просто го нямаш, особено когато не си спал от три месеца и си подложен на рев, хранения по минимум 1 час заради болките и повърщането - пак от коликите), но идва момента, в който преминава. Сега когато се поуспокои започна да се плюмчи и да се чеши - май няма да има спокойствие скоро:))))) Успех на всички и мноооого гушкане:))))

# 43
Белисима, а с какво се храни бебето ти? Нан или Фризолак?

# 44
Sourcherry нито с едното, нито с другото - на Aptamil comfort е. Първото беше на Фризолак - нямаше такива колики, но така се запече, че се наложи два месеца с Дуфалак да му давам. Аз по медицински причини не мога да кърмя, но имам приятелки, които изцяло кърмят и коликите са със същата сила. Но пък не съм чувала за запечени кърмени бебета.

Общи условия

Активация на акаунт