Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 30

• 62 078
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Ани благодаря за  трейлъра в дейлито   bouquet Предполагам ,че  не са успели да обезобразят лицето на Хюрем ,снимката пред огледалото показва че е доста зачервено ,но ще се оправи/дано/.Иска се много силен характер ,за да отидеш и целунеш ръката на човек който няколко пъти се опитва да те унищожи-/Валиде/ Sad Очаквам с нетърпение утрешния ден заради поредната серия Wink.
Корделия и сова -фен  bouquet Grinning на мен ли ми се струва че Хюрем е мъж в клипчето? Grinning

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 22:56 от trendafilka

# 571
Гавина, този линк е уникален  Heart Eyes

# 572
...Минахме по Златния път, Харема(казаха, че много рядко го отварят), ....

Чок язък !  ooooh!  Улучили сте, баш когато султана е бил на поход  Crossing Arms и затова Харема е бил затворен  Naughty ....

Обаче,я си признай кой те посрещна в края на Златния път  Whistling ...Тука сме сериозни хора и обещаваме да не казваме на никого  Peace.... Laughing

# 573
  • somewhere near the sea
Как кой, джанъм? Сюмбюл, то се знае, а Шекер ага вървеше с една табла баклавички след него Blush

# 574
  • IT
Гавина, този линк е уникален  Heart Eyes
абсолютно, аз съвсем сериозно май месец сигурно ще направя едно посещение в истанбул, покрай филма толкова много ми се доходи. А да не ви казвам как всяка сряда ми се дояжда локум и гюзлеме с айран...

# 575
Корнелия и сова -фен  bouquet Grinning на мен ли ми се струва че Хюрем е мъж в клипчето? Grinning
Мъж е  Laughing Мисля че са известни руски или украински комици - Рюрики - но Kordelia да каже, тя знае по-добре.

абсолютно, аз съвсем сериозно май месец сигурно ще направя едно посещение в истанбул, покрай филма толкова много ми се доходи. А да не ви казвам как всяка сряда ми се дояжда локум и гюзлеме с айран...
В Листопадската тема се навиваме да ходим компания някой прекрасен пролетен уикенд. Flutter

# 576
  • IT
аз навивам разни приятелки Simple Smile но ако ходите и приемате и пришълци от други сериали може да ме броите и мен.
Аз запалих с този сериал де що има около мен жени.

# 577
И Аз също съм навита, ако наистина приемате хора Simple SmileТъкмо днес това обяснявах на приятелките ми ,че ми се ходи много и заради сериала...но те не можаха да ме разберат  Sad

# 578

В Листопадската тема се навиваме да ходим компания някой прекрасен пролетен уикенд. Flutter

Дааа и аз съм "ЗА"  Naughty да отидем да видим Топ Капъ (а соичка ще ме заведе да видя и къщата на Али Ръза от Листопад) и да се потопим в атмосферата на харема и всички да минем по "Златния път"  да видим какво има на края на пътя... само да не е дупка (някой кладенец) да паднем всички в него Simple Smile

# 579
Mr. Green
Така ми звъни телефона. Сестра ми нещо ми обясняваше за тази песен, че била творба на КуКу Бенд. дали беше разбрала правилно не знам. Чак сега забелязах и присъствието на "Неджля" в клипа.

# 580
  • Атлантис, Галактика Пегас

Корнелия и сова -фен  bouquet Grinning на мен ли ми се струва че Хюрем е мъж в клипчето? Grinning
аз съм Корделия, не че нещо, но името е свързано с история.  Peace
Мъж е това. Wink Това е поредица хумористични предавания в Украина, може и да е група не съм запозната.

# 581
# 582

Дааа и аз съм "ЗА"  Naughty да отидем да видим Топ Капъ (а соичка ще ме заведе да видя и къщата на Али Ръза от Листопад) и да се потопим в атмосферата на харема и всички да минем по "Златния път"  да видим какво има на края на пътя... само да не е дупка (някой кладенец) да паднем всички в него Simple Smile

Дъщеря ми и майка ми ходиха по-миналя септември до къщата на Листопад и даже са успели с Али Ръза да се снимат Wink

Дъщеря ми и майка ми ходиха по-миналя септември до къщата на Листопад и даже са успели с Али Ръза да се снимат Wink

# 583
  • до най слънчевия бряг

Книгата ще е интересна , да се види какво е останало  в различни места от онова време, но заглавието ми е малко странно  .

# 584
Ау-у-у-у!  #Crazy  Crazy Какъв страхотен късмет!  Party Явно са отишли по време на снимките?
Ние пък ще се снимаме със Сюлейман Великолепни или най-малкото поне със Сюмбюл ага. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт