Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 653
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Прочетох статията. Забравих да обясня, че баща ми е фракофон и като цяло доста повлиян от френската култура. Може би затова той се опитва да ме убеди, че правя грешка с Коко, защото според него това е моделът на възпитание (френският), съдейки по прочетеното в статията. Както той сам казва: вдигаш летвата по-високоот нужното, за да се опита детето да я надскочи, дори и да не я прескочи, ще стигне максимално високо от твоите очаквания....

# 136
А така, Майче, стига си си мълчала и слугувала.  Peace Това с летвата може да е нож с две остриета, щото май същото прави и зълва ти - резултатът е стрес. Нищо не бива да се прави механично, според мен.

Пък аз съм франкофоб, пък.  Twisted Evil

Да си похваля детето - изяде си всичката попара, а на мен ми идеше да ѝ дръпна купичката и аз да я изплюскам.  Blush

# 137
  • София
Хахахах Пуци Simple Smile браво на хлапето,а другия път защо не си направиш и за теб Simple Smile

Аз го зарязах сега в кошарата малко, побърка ме, от един час се мъчи да заспи ooooh! и на финала ми кипна и го сложих в кошарата и тва е-да седи там да прави каквото иска Crossing Arms тамън беше задрямал и аз да го преместя и....всичко отиде....
ОО малко напредък имаме-пробва да става сам-хваща се за едни дръжки на кошарата и се набира,а за мен  като се хване директно става прав като бастун...

# 138
Ми ще си направя, няма да устоя.  Mr. Green обожавах попара като дете, явно не е угаснала тази любов.

Мен Кица ме побърка преди обед, докато заспи - рев, дране, ужас. Ама заспа накрая.

# 139
И аз съм отглеждана по този модел с летвата - резулатът е много хубав след 20 години, ама първите 20 години от живота ми наистина бяха голям стрес... Още разни сенки ме преследват в сънищата ми... Аз детство нямах. Нямах и свобода. Станах себе си, чак като се изнесох от нас.

# 140
  • София
още не е заспал,леле кошмар е! smile3515

# 141
Майче, извинявай, ама това не ми звучи като голям резултат.  Hug Ти какво имаш предвид под хубав резултат?

# 142
  • Berlin
magnet, издръж още малко и направо за нощно спане. Simple Smile

# 143
  • София
magnet, издръж още малко и направо за нощно спане. Simple Smile
хахаххааа и още не спиииииииииииииииии Laughing

# 144
  • Sunshine state
Понякога уж им се спи,а отказват да спят..Мразя ги тези моменти. Close
Майче,съжалявам за гадостите,които си преживяла.Много съм против насилието. Hug Не мисля,че за толкова малко бебе може изобщо да става дума  за качване на главата.Тези моменти настъпват,след като детето започне да осъзнава какво му говориш,тоест след 2год. Peace Изобщо не се връзвай и си гледай здравето и Кокича.  bouquet
Ох,хич не ме кефи новия облик на МАММА-та. Crossing Arms Мразя промените по сайтовете.. ooooh!
Ние сега заспахме и за пръв път от дни насам си изядохме цялата каша. Simple Smile
Лорито вече казва "чао" с ръчичка,ако и ти й махаш. Heart Eyes Иначе днес следобеда пак много ме ядоса... Rolling Eyes

# 145
Браво на Лорито! Simple Smile) И то станало вежливичко Simple Smile))
Магнет, заспа ли? Или утре пак да стискаме палци? хаха
За възпитанието... под положителен успех мислех за това, че станах отговорна, самостоятелна, борбена и т.н. куп готини работи (да не си правя автореклама). Не че няма и много лоши като това, че съм нервна и напрегната, хиперактивна и нетърпелива... Като цяло съм много доволна от постигнатото, но се чудя, не можеше ли да го постигна за по-достъпна цена...
Абе с Ивето какво е станало? Притеснявам се да няма проблем със здравето, че тя имаше хи;ляда глупости... Или някой близък, знам ли... Sad

# 146
  • София
Ей ме,да заспа ..уморен,ама до последно се набираше да става,явно му е много интересно ooooh!

Ивето...не знам ....дано да е ок !

# 147
  • Berlin
Ей ме,да заспа ..уморен,ама до последно се набираше да става,явно му е много интересно ooooh!
А, браво Simple Smile А сега е ред на нашия да подскача на кошарата и да не иска да спи. Simple Smile

# 148
  • София
А, браво Simple Smile А сега е ред на нашия да подскача на кошарата и да не иска да спи. Simple Smile
Ой леле ooooh!

# 149
И моят беше така следобеда, рева, тюхка се, обикаля наред и накрая капна като круша. И досега с нови сили дивя, сега пак чакаме да заспи, ама... още само чакаме. Но то е рано, той към 22 заспива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт