Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 653
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
palomax за гърнето не мога да ти дам съвет,защото още не съм й купила. Sad
Габи и тя от няколко дни постоянно мрънка.Вчера ми направи номер #Cussing outИзяде си кашата,но си мислех,че още е гладна и отидох да й взема пюре,за да я дохраня/става въпрос в рамките на 1-2 минутки/.Връщам се тя плаче със сълзички и вече направо хълца,едвам я успокоих. Sad
За втори път ми го прави този номер,първия път така се изплаших,защото имаше затруднено дишане,направо щях да я водя на лекар. Cry
Аз по принцип не я оставям да плаче,но пък тя много бързо достига до крайности. #Crazy

# 166
Владис например,защото не я оставям да плаче и когато заплаче се захласва чак   Shocked Shocked На няколко пъти ми изкара акъла,и сега я оставям 2-3мин да си поплаче,за да не става така

# 167
ЗдравейтИ!
Честита Месечинка на Габи   ura
Нашите събуждания са минимум 3 всяка вечер. Нещо и режима ми е странен:
04:00-06:00 - в този интервал пие мляко
09:00-09:30 попара
12:30-13:00 пюре, което нещо не се яде с особен апетит вече седмица
16:00-16:30 каша
21:00 мляко, ако има начин ще го пропусне и него
През нощта се изпива всичката вода на света, като се има предвид, че през деня е пил около 450мл.
palomax  за гърнето конкретно не мога да кажа, но Дидко всяко ново нещо го гледа подозрително и му трябва време да свикне иначе плаче. Определено не му харесва да стои на пода. Само като тръгна да го оставям и се хваща като маймунче и с краката за мене.
За възпитанието ми се иска да не допускам груби грешки, да не прекалявам с НЕ-то. Няма как да сме идеални, но поне да направим децата си добри хора.
И Дидко напоследък като започне да плаче и не само мрънка ами се изчервява целия в рамките на минута и има два реда сълзи и сополи.

# 168
Ура показва ни се второ зъбче,но пък сме толкова кисели че не ни свърта на едно място.

# 169
My angel Честито зъбче  Hug

# 170
Палома, то важното е как се казва "Не", както пише и в статията, точно за да не се изпразни от съдържание. Аз в едно съм убедена - че най-доброто възпитание става чрез личен пример, всички деца се опитват да се равняват по родителите си в първите години. Те затова са и най-важни.

За гърнето - дай ѝ повече време да свикне с него, то какво друго можеш да направиш.  newsm78

Майче, мисълта ми беше, че положителните неща могат да се постигнат без мачкане.  Peace

Пупи, да бе, удрям по крак, за да не стресна детето удряйки по нещо друго около нея. При нас ревът е със сълзи, с продиране на гърлото, с всички екстри.  Twisted Evil И понеже очевидно е наясно, че реагирам най-бързо като почне да се продира, го прави за секунди.

Честито зъбче, Ейнджъл!

# 171
  • София
Здравейте и от мен!
Честити 8 месеца на Габито!   bouquet Да стане 8 пъти по-послушна!
я южф т г
Оххх, това горното беше поздрав от Митко. До сега обикаля из хола като развален самолет, накрая дойде при мен и най-нагло ми завъртя стола към себе си и се покатери в скута ми. Че и клавиатурата ми приватизира!  Close Аааа, не ме оставя на мира! Ще пиша после пак

# 172
  • UK
Най-накрая заспа малкият звяр. Незнам какво и стана. Ама и майками се държи като неадекватна, понякога се чудя как ме е отгледала жива и здрава. Аз го гушнах бебето и то тъкмо се успокой и тя тича да го дърпа от ръцете ми. Според нея на детето винаги му е студено и кърмата не му стига. Бесовете ме хванаха.
Снощи детето имаше среща по скайпа с другите си баба и дядо. Тея хора никога нищо хубаво не казаха . Ние им се хвалим , че бебето ходи на гърне-те вече без памперс трябвало да ходи. Трябвало това и това да прави . Все слушам, те ако били при нас детето колко щяло да бъде развито вече.Като ги поканиш те все имат работа и немогат да дойда.
Мрън Мрън Мрън оплаках се!

А и новият облик на Маммата не ми харесва.

Палома, остави я да свикне лека полека. Нека гърнето винаги да е пред нея. Ани я сложих още отпреди месец , а тя тъкмо беше почнала да седи стабилно и много и хареса . казаха ми , че колкото по-късно ги слагаш , те немога да свикнат с голотата.

# 173
Мама на Ани,точно това е проблема при нея,не иска да  е гола.Иначе като я държа в мен,все едно е на гърне,много бързо се усеща какво да прави.

Някой има ли инфо за Ивето?

# 174
  • Sunshine state
Ох,с гърнето не мога да помогна. Sad Слагала съм я няколко пъти,седи си,но оставя ли я сама да седи на него,тръгва да слиза и да пълзи по гол задник наоколо. Rolling Eyes Хич не й пука,че е омазана..Няколко пъти вече пера покривалата на спалнята,поради същия номер-сменям й памперса и за миг да я оставя,докато отворя новия-вече е драснала нанякъде с навирен,омазан г.з.. Laughing
Мама на Ани,обясни им,че това не е вундеркинд,за да му бъде махнат памперса толкова рано. Wink
Мел,поздрава на Митака не го разбрах,ама ми хареса. Mr. Green Много е хитър,а? Whistling
Ейнджъл,честит ви 2-ри зъб!Какво направихте вие?!2 зъба,а ние нямаме ни един. #Cussing out
Девил,и вие ли минавате към злоядия отбор.. ooooh! Ужас.. Вече се почудих какво да направя,ама то всичко се връща.И аз съм била злояда и ей го на,същото лайно го имам на свой ред. Close
абс,това със събуждането по навик го имаше и при мен-тя спи непробудно,а аз се будя и се ослушвам в тъмнината. Rolling Eyes Докато не я преместихме в другата стая,ги правех тези номера.Просто не можех да спя спокойно,когато и тя спи в стаята с нас.Имахме намерение отделянето да стане пролетта,но след последното посещение на майка ми,преместихме кошарката уж временно,за да спи при нея,после решихме да остане така.Няма такъв рахат.Вярно е,че ставаш,но спя в пъти по-спокойно. Peace
Магнет,сигурно е било кофти без кафенце,но щом се е наложило,няма как.Аз си сръбвах по едно сутрин по време на бременността,но и преди повече от 1 кафе дневно не пия.Рядко са 2,само ако съм много уморена или ако изляза с приятелка някъде. Grinning
До сега не се е захласвала от рев,но се тръшка понякога и пуска едни силни такива честоти.. Crazy Аз знам,че след 6-тия месец е възможно да се появят такива захласвания.Помагало духване в лицето. Peace
Не знам какво става с Ивка,трябва да й изровя телефона и да видя.Дано не е нищо притеснително. Praynig
Пуц,добра техника за овладяване на гнева.И аз трябва да я приложа. Simple Smile Аз,когато съм много ядосана,кряскам и излизам от стаята.Оставям я някъде на безопасно място-на пода или в проходилката и отивам да изпуша една цигара,та да дойда на себе си.После всичко е ок. Whistling
Майче,още ли сте в Б-я?Няма ли да наминавате насам?  newsm78

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 11:34 от Pupitka

# 175
  • София
Най-накрая заспа малкият звяр.

Laughing И моят.
Та сега мога вече да се включа по-адекватно.
Честито на Ейнджъл за второто зъбе! Мммм, озъбиха се бебоците, така ми харесват!  Heart Eyes
Палома, за гърнето - идва ми на ум да пробваш отначало да я слагаш на него, както си е облечена. Нищо, че ще си свърши работата в памперса. Идеята е да свикне да седи на него и че като седне, се вършат тези неща  Mr. Green После, ако има успех, можеш примерно да й свалиш ританките само (или панталончето или с каквото я обуваш). И така постепенно да свикне с голотата. Аз така бих процедирала, за друго не се сещам...
Признавам си честно и без бой - моят син гледа тв. Е, не умишлено да го слагам. Но пък го курдисвам понякога да гледа на компа я Цар Лъв, я Шрек... Естествено, от другия край на стаята. Рекламите по тв ги използвам винаги, когато трябва да се храним - търся по някой канал да има, той се зазяпва и отваря устата. И хич не ме интересува мнението на околните, че как така, не трябвало и т.н.  Crossing Arms
За новия облик на МАММА-та - първия път вчера, като влязох, и си помислих, че съм влязла в някой друг сайт...  hahaha Не е чак толкова по-различно. Предния облик ми харесваше повече.
Дано Ивето е добре  Praynig Чакаме Пупи с новини от нея....

# 176
Пупи, добра, добра, ама боли.  hahaha И аз след като кресна, което значи, че съм изпуснала звяра от клетката, бягам от стаята за пет минути.

Днес пак ще ме ядосва, знам си - пак ревна докато се пъчеше по корем на пода, като я вдигнах да се изправи и да си гепи стола, млъкна сякаш с нож ѝ отрязах плача и почна да се хили и да приказва. Мързел, как ще се научи сама да се изправя.  Crossing Arms

# 177
Момичета, видях че сте ме търсили  Hug
Минавам само да кажа, че сме добре. На моят мъж дядо му почина  Sad , пък и Мима е ужассссссссс направо ми вижда сметката. Бая се е надул горе венеца и май скоро зъб ще има. Спи единствено върху мен, затова няма кога да пиша. Цяла нощ спи върху мен и ако я преместя се буди с рев  ooooh!
Пуци, честито зъбче  Hug

# 178
  • Sunshine state
Ох,направо не мога да повярвам-изяде си пюрето за обяд! Party Само морков и картоф й сварих,после добавих малко масло и сиренце.Излапа си цялата порция.Забелязвам някакви сухи участъци по тялото й тези дни,нещо като петна. Rolling Eyes Мажа ги с Ойлатум,но не мога да кажа още дали има резултат,по-скоро не. Confused В понеделник сме на консултация,дано педито каже от какво може да са.
Аз врътнах едни лозови сърмички за обяд и сега съм свободна. Peace
Иве,радвам се че се появи.Аз щях да ти се обаждам да видя какво става,че ни уплаши.Съжалявам за дядо му. Sad Предполагам,че му е много мъчно.Не си сама в изтощението си-и аз съм в клуба.Едвам се крепя вече.. ooooh!
Днес си разговарях с майка ми и много ме "успокои" като каза,че на нейна колежка внучката започнала да спи по цяла нощ едва след 4-тата година. #Crazy Разберете,че ще се хвърля от някой по-висок етаж,ако и при нас продължи толкова.. Crazy

# 179
Пупи тъкмо да ти дам идея пък то се оказа, че вие сте на картоф с моркоФ днес.. тамън съ зарадвах и аз, че изяде цялото бурканче и се сетих, че днес трябваше да е ден с мИсо.

Общи условия

Активация на акаунт