Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за оставянето на бебета да стоят изправени?
Какви са някои рецепти за приготвяне на пащърнак?
Защо децата губят апетит по време на усилено зъбоникненe?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за оставянето на бебета да стоят изправени?
-
Какви са някои рецепти за приготвяне на пащърнак?
-
Защо децата губят апетит по време на усилено зъбоникненe?
-
Какво мога да направя, за да помогна на детето си да преодолее нежеланието си да яде?
-
Кога е подходящо да въведете глутен в диетата на детето си?

Изяде си кашата,но си мислех,че още е гладна и отидох да й взема пюре,за да я дохраня/става въпрос в рамките на 1-2 минутки/.Връщам се тя плаче със сълзички и вече направо хълца,едвам я успокоих. 

Да стане 8 пъти по-послушна!
Аааа, не ме оставя на мира! Ще пиша после пак

Ужас.. Вече се почудих какво да направя,ама то всичко се връща.И аз съм била злояда и ей го на,същото лайно го имам на свой ред. 
Аз знам,че след 6-тия месец е възможно да се появят такива захласвания.Помагало духване в лицето. 
Аз,когато съм много ядосана,кряскам и излизам от стаята.Оставям я някъде на безопасно място-на пода или в проходилката и отивам да изпуша една цигара,та да дойда на себе си.После всичко е ок. 

Не е чак толкова по-различно. Предния облик ми харесваше повече.
Само морков и картоф й сварих,после добавих малко масло и сиренце.Излапа си цялата порция.Забелязвам някакви сухи участъци по тялото й тези дни,нещо като петна.