Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 653
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
 Laughing това с "ррррррррррр" когато сме на кеф е класика просто. Започнал е и да си мучи понякога като се приспива сам през деня. След като се е наревал порядъчно разбира се. От обяд го чакам да заспи, оставях го и сам в спалнята и само се чуваше едно "на на на" и като вляза хил до дупка.
П.П. Заспа най-накрая звяра.
Тоя форум да вземат да му оправят скрипта, че аман вече - първо ми отчита ново мнение, моето си мнение, 2-ро не действат стрелките от клавиатурата, ако иска да скрулирам без мишка. Crossing Arms
Вашите малките спят ли още в поза жабче като са по гръб? - любопитна съм. Дидко през деня спи така, а вечер се обръща на една страна и се сгъва като скаридка. Един приятел му вика Скаридко, ама това по друг повод.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 16:04 от Devil_Rose

# 226
Здравейте мами:)
Да питам кога давате сокче - м/у храненията или след хранене?
А също и какви млечни каши най-много харесват бебоците?

# 227
  • UK
Аз сок до сега не съм давала. Първо да почне да пие водичка,  пък тогава ще мисля за сок.
 Ани се научи че когато и давам пълната лъжица и тя почне да "брррррррр-рррр-ррр-ъмка", аз се карам, а тя умира от смях.Винаги има пюре по главата.

# 228
  • София
Сок имах глупостта да дам на 3 месеца  ooooh! Добре, че прекратих след 2 седмици. Повече не съм си и помисляла да давам. Както прочетох някъде - ще си го пие като порасне, с водката  Mr. Green Е, това в кръга на шегата.
А каши купувам всякакви, ама безмлечни, и ги приготвям с АМ, което си пие по принцип. То скоро (мисля като стане на 1г.6м.) ще минаваме на прясно мляко, така че... Пак не се вмествам във възрастовата група за въпроса... ама да си кажа  Blush

# 229
  • Cyprus, Пловдив
Аз също не съм давала до сега сок  и не виждам защо да давам  newsm78 Какво би му дало сока?  Wink
Ейнджъл,вие нали се кърмите,защо ти е да даваш сок?
Мели,на толкова малко бебе,сигурно сока е активирал колики,или нещо друго при вас?
Ние ррррр не казваме,но всички възможни срички,а и негови си интерпретации праска  Laughing
От няколко дни се научи да маха с ръчичка за "чао" съвсем съзнателно  Sunglasses

# 230
  • София
сигурно сока е активирал колики

smile3521   Точно колики. Това, което не знаех какво е, защото колики не е имал по принцип, та 2 седмици ми трябваха да се усетя какво му стана на това бебе...  smile3537

# 231
  • Sunshine state
Аз сок не давам.Също като Мели и аз дадох,когато беше на около 3 месеца и познай-нямали сме колики никога,но се появиха. Shocked Признавам си,че сглупих най-вече заради ентусиазма си. Blush
Прекратих даването и до ден днешен не съм й предлагала повече.Не виждам голяма файда от соковете,нали все пак ядат пюрета,с които си набавят нужните витамини.Дори съжалявам,че взехме такава голяма и хубава сокоизтисквачка,която се чисти ужааасно трудно. ooooh!
Пуц,браво за мерките. Hug Значи викаш някакъв чичка,дето владее шИфирлЪка ви блъсна? #Crazy Ужас. Кога ще ви излязат изследванията? newsm78
Девил,не знам как спи,по-скоро нормално. Thinking Скаридко ахах..  hahaha
Мел,и при нас същата история със сокчетата. hahaha Викам си,брех какво му стана на това дете,беше си добре.Докато навържа какво става..Добре,че не бях много редовна в даването,че ме мързеше да я чистя тая скапана машина,та не й нанесох много вреди. Mr. Green
Майче,като те чета и направо се ядосвам.Абе,що не им дръпнеш една лекция на твойте роднини,барабар с мъжа ти?Много ти се качват на главата.Хич не им цепя басмата и знаеш ли какви са съобразителни.  Laughing Особено,ако съм в лошо настроение-ходят по терлички. Crazy
Кога са ти изпитите?
Дарка,много е готино това с махането за "чао". Heart Eyes И как само бързо се научават.. Party
Аз нали съм смотла,та си вкарах филма,че обрива и изобщо сухите места по телцето на Лора са атопичен дерматит.Рових се из разни статии и още повече се наплаших. Sad Това чудо няма лечение,а само облекчаване временно на симптомите. ooooh! Не знам до понеделник как ще оцелея..Днес я къпах с олио за вана на Ойлатум във водата,за да й овлажни кожата.Малко мазно седи,но определено овлажнява.После я намазах допълнително с кремче.Ох,дано не е АД. Praynig
Отивам до магазина,че сестра ми ще идва утре на гости за уикенда и трябва да видя какво ще готвя. Peace

# 232
  • Berlin
Оп Simple Smile
Аз се гмурнах в подфорума за обзавеждане.Mr. Green
мама на Ани, да, Ани имах предвид. Ние ходим и във Вита, и си имаме педи по ЗК.
Devil, Павката спи свит на кълбо, откакто се научи да се обръща. Все по-рядко прави жабешка поза.
Още нищо не се е научил да прави. Crossing Arms
Пупи и ние имаме сокоизтисквачка, голяма. Simple Smile Уж за бебето, ама аз тогава откъде да знам, че не се дава вече сок. Simple Smile Правихме си няколко пъти фрешчета и я прибрах в шкафа. А аз скоро си мислех, понеже нали фрешовете са си доста киселинни според мен, не е ли по-добре да се почне с купен сок по-натам?
Изчезвам да събирам идеи, докато Павката кротува временно. Grinning

# 233
Пупи, не, неее, никой не ни е блъснал, един чичко-вехтошар ни бутна колата, за да излезе от леда, аз нямам толкова сила, въпреки че се пробвах.  Laughing

Мойто не ще да маха с ръчичка. Гледа с интерес и се хили, когато ѝ демонстрирам. Изобщо никакъв ищах няма за имитиране.  Crossing Arms Ей сега хапна попара с доста едри парчета сухар вътре, геройски се справи без да мецне.

Аз сокоизстисквачката си я ползвам лично. Много съм доволна, щото няма време да ям портокал, ябълка или квото там, на сок е по-удобно.  Mr. Green

# 234
  • UK
abs да не би да имаш повод да почерпиш?  Laughing Laughing Laughing Laughing
Хайде аз отивам към Карфур.

# 235
Ами кърмим се но и сок давам малко от домашни ябълки. Тя вода не пие още от втория месец - не че преди това пиеше много.

# 236
  • Berlin
мама на Ани, още не, ама обмислям идеи засега. Simple Smile

My_angel2118, ако кърмиш на поискване, няма нужда от вода. Аз дори и с АМ не настоявах за вода преди да почнем захранването, понеже пак си му правих винаги, когато поиска.

# 237
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ако с всичките тези куршуми не успях да се застрелям, ще помоля някоя от вас да го направи за мен!!! Издивявам вече! Не го искам това дете! Откъде този ентусиазъм да ставам майка?? Не искам да съм майка. Писна ми вече!!! Едва сега заспа (предишното заспиване беше в 11ч, второто е обикновено към 16ч), часове наред мрънка, дра се, за всичко се лигави, за всичко недоволства. Направих му да играе из цялата стая, преградих и това не му харесва. ако може непрекъснато да се катери върху мен, докато пиша, да ме скубе и да ми яде лекциите. Писна ми вече да му слушам мрънкащия глас, алергия развивам, честноооо. То го взимах, люшках, разхождах, друсах, бутах цици - не и не! Повърна един милион пъти, защото аз упорито бутам цицата, за да заспи, ама той плюе, къде лапне нещо, го повърне след 5минути, издивях ей! С какво заслужих толкова лошо бебе не знам. Едва чакам утре да си дойде баща му и да го оставя той да го гледа. Днеска в скайп ме пита дали имало уай-фай тука с цялата си наглост. Компютър ще види през крив макарон, от утре той е детегледачка, аз съм само млекоцентралата! Да види дали лесно се гледа лигаво и мрънкащо дете! То верно, че докато не припадна някой ден, на никого няма да му скимне, че и аз имам предел на търпение и изчерпване на силите. Супер изнервена съм, крещя, хвърлям листове, не знам. Даже не мога да се правя на добра и да го успокоявам като заплаче, треса се от нерви вече.
Сок не давам, като го гледам, витамини не му липсват. Давам му да си смуче суров плод през мрежичката и сам да си извлича соковете.
Дарка - след 7 март почти всеки ден имам изпит  с изключение на 3-4 дни до към 20 март.

# 238
Майче, излез за малко, иди някъде да не го чуваш, ако ще за половин час. И да, баща му - детегледачка, без компромиси. Стискам палци.  Hug А очевидно ако ти сама не си кажеш, че имаш нужда от почивка никой няма да се замисли, затова си казвай без притеснения.

# 239
Никога не си казвам, така съм научена. Френски модел, сещаш се... Не мога да излезна никъде, няма на кого да оставя малкия, баща ми замина за Пловдивско. Едва чакам утре да идва нежната ми половинка...

Общи условия

Активация на акаунт