Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 653
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ох Мая,Мая....банално е ама наистина излез САМА! Аз в неделя съм на погача на едни форумни бебки и реших да не го водя моя,който не е много по-различен от твоя,реших да отида сама за няколко часа да си почина,щото наистина не се трае..и аз му направих къде да дивее,но все върху мен се катери!!! Досега се дра и мрънка,като днес дремна малко в 14 до към 14.30 и оттогава досега - истерий,даже панадол му давах,направо пощурех!  Разбира се баща му си би шута-работа имал и аз пак сама,добре че е сега преди малко заспа! smile3511 от 14 и нещо досега сама си говорех Twisted Evil

За спането..спи на една страна,свит...рядко да е като жабче.
Сокче- давам рядко,сутрин,преди обедното пюре...започнах от каот навърши 8 месеца някъде.

Мели защо не взимаш млечни каши,би ли споделила? Hug

# 241
Да и аз искам да попитам за млечните каши - давате ли и какви?На мен нещо ми намаля кърмата,аз нали се цедя и ми се иска да заменя кашата с млечна или да изчакам да въведа попарата?! newsm78
За спането спим по гръб.
Сок не съм давала още.
Аз днес бях оставила малката на баща ми-ами познайте като се прибрах един рев,едно мрънкане.Не е спала въобще и сега заспа и познайте като стане кога ще заспи. smile3511

# 242
  • София
Да Тони аз от вчера му давам млечна бананова каша на Хумана, утре ще е на млечна оризова пак на Хумана....банановата вчера малко й се мръщи..но днес нямаше и помен от мръщенето. Аз въведох първо попарата/глутен.краве мляко,масло,захар.../,после млечната каша.

# 243
ИрПуц и аз давах вода с малка чашка понеже и моята дивачка не искаше от нищо друго да пие, но вчера и дадох пак да пробвам сок от шише на Нуби и сама си го хвана и си пи и днес пак и дадох.

# 244
  • Cyprus, Пловдив
Ееее,Майче,изтощена си вече  Hug
Дано утре като дойде мъжа ти,наистина да те отмени,а не да е като останалите "помагачи"  Naughty
Ако ще те успокои,тук съм точно така-мъжа ми има едномилионна рода,но дреме му на някой-помощ от никъде  Wink Онзи ден викам на мъжа ми да спи заедно с Янис,а аз да отида в другата стая,поне да не се будя през половин или 1 час,а той ми вика:"Аааа,защо,аз така не се наспивам"  #2gunfire
И между другото пак се поставих на твое място,като писа онзи ден за неромантичния ти мъж,на 14-ти февруари-изненада никаква,то е ясно,но спира по време на разходката ни до една цветарка и ме пита:"Какви цветя искаш?"  Shocked #2gunfire Егати елемента на изненада...
Ставам,че дребното крещи и се дере  Rolling Eyes

# 245
Мая,явно си много добра и чувствителна душа Hug Hug HugОбаче,трябва да си казваш и да искаш помощ,най-вече от мъжа ти.И ти си човек,все пак.Не се ядосвай на детето,едва ли и на него му е кеф.

# 246
  • Sunshine state

Добро утро на всички.

Ние пак сме от ранобудните-в 7:30ч. беше на линия. Grinning
Мъжът ми ставаше през нощта и не съм усетила много от ставанията,но бяха към 2. Crazy
Иначе си спа,не се е въртяла за щяло и не щяло. Peace
Отивам да готвя и да пия кафе,че очаквам сестра ми към обяд.
Няма да съм много редовна тези дни,за което се извинявам.   bouquet

# 247
  • Cyprus, Пловдив
Добро утро!
Пупи,мерси за кафето  Hug Точно и аз си направих моето и сядам да видим какво става из Бг-мамата  Grinning
Приятно изкарване със сестра ти,дано да разпуснеш и се разсееш  Hug
На останалите хубав и слънчев ден,тук се показва слънце,надявам се да е топло,че вчера едни ураганни ветрове,имах чувството че сградата ще хвръкне   Whistling

# 248
А, Майче, остави модела. Вече си голям човек, в състояние си да осмисляш нещата и виждаш, че като си мълчиш околните са склонни да злоупотребяват с теб. Важи за всички хора, може би с малки изключения - мълчи се до един момент.

Добро ви утро. Аз да ви кажа съботата си я направих кино-полуден - след обяда на Кица си отивам в хола и си гледам сериалите (не тези по ТВ, де hahaha) с една биричка. Много добре ми се отразява.

Ейнджъл, не виждам смисъл да упорствам да я уча да пие от шише, за в бъдеще ще пие от чаши, щом отсега ѝ харесва, нека.

Днес спешно трябва да се купува спалчно чувалче, че го е изпълнила, едва го закопчавам.

# 249
Добър ден,
Пупи,ние всеки ден от 7.30 сме на крак,но пък вечер заспива в 8-8.30ч.Мерси за кафето.  bouquet
Пуци,хубаво си организираш кино-полуден.При мен не се получава,Мимето иска да съм при нея.Но тази вечер може с мъжа ми да идем на кино.

# 250
Кица обича да е с баща си, няма проблем и сама да се занимава, ама не бих я оставила два часа сама без да я погледна, та с него се забавляват.  Mr. Green

# 251
  • UK
Добро утро!

И ние сме  ранобудни , но мъжът ми има работа и стана в 7ч. с детето и аз спах до 8:30ч. Embarassed

Аз вчера бях в Карфур, ми то няма никакво разнообразие на детските храни. На всичкото отгоре взех една каша която е 8 м.  
 Аз днес дадох малко млечна каша, много вкусна беше.
 toni_21_i педиатърката каза , че не проблем още от начало да се дават млечни каши, даже настояваше и да не ги правя с кърма.
 Пуц, къде ще ходите за чувалче?
 Палома дано да отидете на кино. Аз за последно ходих 10 дни преди да родя и сега вече много ми се ходи, ама то сега навсякъде ми се ходи.
 Пупи, приятно изкарване със сестричката.

# 252
До Вис Виталис, нали ни е наблизичко.  Grinning Но може би само мъжът ми ще отиде, мен ме мързи да излизам.  Rolling Eyes

# 253
Добър ден!
Благодаря Ви за отговорите.Млечната каша ще почака за сега.Аз днес мисля да започна да давам глутен с овесена каша.След това ще видим.Още някой щеше да въвежда глутена ако не се лъжа. ThinkingНие днес закусихме към 7:40,сега съм я оставила на таткото,но снощи при него мрънкаше. SadДетето си иска мама,нали по цял ден е с мен. Simple Smile
И аз днес трябва да ходя на пазар-за памперси и пюрета. Simple Smile

# 254
Пуци,подсети ме да ви кажа,че моето момиче плаче за баща си,а не за мен Twisted EvilТой много си играе с нея,носи я повече от мен и тя като го види и откача.Играят си и като я остави да излиза реве със сълзи.А аз ревнуваааамммм Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт