Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 653
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
 Twisted Evil Гадинки малки са те. Кица още не е почнала да реве за него, но ако той е в стаята не мога да я нахраня - следи го с поглед непрекъснато.  hahaha

# 256
Добро утро момичета  Hug
Аз имах една кошмарна нощ, на мъжа ми му беше лошо.Владис се буди няколко пъти  Sad Sad
Иначе вечерта бяхме на рожден ден изкарахме супер  Laughing Laughing Но беше и свекъра ми и като втълпи на мъжа ми да ходи на лекар че не изглеждал добре и на него взе та му стана лошо.Е писна ми от тази жена само за болести да говори  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ебаси човека
По-късно ще се включа пак,че нещо не съм адекватна сега  Hug Hug

# 257
  • София
Хай и от мен  bye
Ситния дрисливец спи, та се доредих до компютъра  Rolling Eyes
Ние пак си спахме  Flutter Даже не се катери толкова по мен нощем. Егаси кефа! Интересно - преди, когато всяка нощ беше безсънна и беше егаси кошмара, не ми се спеше толкова, колкото сега. Направо ми се затварят очите, ама пусто не мога да спя денем. Хем през нощта ми се събират около 8 часа сън, а съм като утрепана лисица.  Tired
Майче, недей така, душа!  Hug Така те разбирам, че просто си нямаш представа. С удоволствие бих поела твоето зверче за няколко часа, ако имахме възможност, да си починеш. То с още едно зверче (освен моето  Wink ) повече или по-малко, все тая. Не си само ти така, виж ме мене - жива съм, нормална съм (уж!!!  Mr. Green) - все още... Минахме ние този отвратителен период, който сега минавате вие. Всичко минава, само трябва да имаш търпение да го избуташ! И аз съм си мислила абсолютно същите неща като теб, и на мен ми е било толкова трудно. Пък сега, знаеш, съм самотна майка, сама се оправям с всичко, няма кой да си дойде вечер и да ми помогне... знаеш. Ама намирам сили и търпя - лошо, добро - мое си е детето, нямам избор. Горе главата, ще премине това, ще дойдат по-добри времена!  Hug
Магнет, ми де да знам що му давам безмлечни...  newsm78 Защото от началото така започнах, за да е кашата с АМ, което си пие по принцип, и така си остана... Не ми пречи да му давам и млечни, ама така по инерция...  Blush
Пуци, ама браво на Кица, де да можеше и Митко направо от чаша за възрастни да пие... Ама не. Цока си още от биберон (нищо, че сам си държи шишето), сто чаши с накрайници му купих, нито една не иска, само ги дъвче, щото не е мек накрайника и не се сеща да смукне  Wink
Пупино, айде беж да посрещаш систъра!  Hug К`во си се заизвинявала, няма да ти пишем отсъствие, я! Приятно изкарване и поздрави на сестричката - стискам й палци по бременния въпрос!   bouquet
Клавде, какво му е на мъжО ти? Мина ли му сега? Пийни едно-две кафета, да се освестиш малко  Hug
Пък аз по въпроса за бащата какво да ви кажа... То моето дете, както е тръгнало, ще забрави как изглежда баща му...
И моята сестра ще идва следобед или привечер с племенника (и той сега в края на месеца ще стане на годинка  Heart Eyes), та ще е олеле-мале с двете дИца....  Grinning Айде до после (евентуално)

# 258
Мели цяла нощ го боля главата и се потеше постоянно.Сега нищо му няма,всичко идва според мен на психична основа.Майка му му размъти главата че все нещо му има и от притеснение му стана лошо.Многоооо зле му влияе тази жена  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Много бил слаб,ама той сега е много по-добре.Когато живееше при нея,преди да се оженим беше по-слаб  #Cussing out #Cussing out Нямам думи просто.
Иначе пих вече 2 кафета и ще се освежа  Hug Hug

# 259
Пуци, наистина няма смисъл, след като девойчето вече се е научило да пие като голям човек!
Пупи, ние сме най-ранобудни, от тъмни зори сме на крак. Някъде към 6-6 и нещо... А така се надявах на вчерашното неспане да поспи повечко днес..
Клавдия, да кажеш какво му е на мъжо, дано се оправя по-бързичко!
Мама на Ани, защо пък да не се правят с кърма млечните?
Снощи се разбуди половин час, след като беше заспал, точно когато писах отговор на Пуци. Търка си очите извествно време и докато оправя леглото, така силно се надявах да окапе, ама той не и не. Цяла нощ го разнасях с мен по кухни, бани и т.н., мием заедно зъби, наливаме вода, режем ябълки, оправям леглото като го подхвърлям на една ръка. Направо съм спец вече, ако ми отрежат другата, сигурно без проблеми ще успявам само с една да се справям... Заспа както винаги около 22, будеше се 4-5 пъти, но бързо заспиваше. Но стана в ранни зори. Сега баба ми дойде, за да ме отмени, за да ида да посрещна македонеца. Та седнах да драсна два реда междувременно. И го чувам, че пак мучи и прави панаири. Иначе сутринта беше в супер настроение, кашляше, папаткаше, викаше чао и пляскаше. Всичките маймунджълъци, явно искаше да ме разположи. Даже още снощи по едно време като взе да ми виси на гърдите. Повръщаше цяла вечер от преяждане, но хваща гърдата, дръпне и ме поглежда и се смее, дръпне и пак така. Явно като му се развиках, искаше да измисли някоя игра, за да ме подсети, че ние той е моето съкровище и бързо трябва да ми мине яда... Е успя. Така не искам да му викам и винаги се самообвинявам, дори когато го правя. Но понякога наистина ми гръмват батериите. Аз не можех да ида нито до ВЦ, нито да простря мокрите дрехи, нито да се измия, нито да пийна чаша вода дори. За учене не споменавам. Най-естествените нужди като не мога да направя, ме избива на нерва...

# 260
Мели, точно това си мислех снощи. Все се сещам колко послушно бебе беше и си виках, че такива и десет наведнъж бих изгледала. Като започнахме темата, нашите мъници бяха на 2-3 месеца и всичките бяха много поспаливи. Само твоят Митко разваляше картинката. И то като се сетя, той е бил на нашата възраст сега. Този период явно ни е хванал сега и трябва да стискаме зъби. Дано се кротне като дойде баща му. Поне 2-3 дена ще го гледа странно,докато свикне с него, всеки път наново се запознават. А пред непознати е много послушен и кротък моят синковец. Даже като го видят мои приятели почват да си мислят, че лъжа, че не слуша, убеждават ме какво прекрасно дете съм имала... Голям е актьор. Сега пак кашлят в другата стая с баба ми хахаха. Отивам да се обличам и да гушкам неромантичния си мъж.

# 261
  • UK
Майче тя педиатърката ми каза да си купя една кутия АМ , и да правя с него кашата и пюрето , никаква кърма. Но аз не я послушах. Но вече спрях да слагам кърма в пюрето.
Клавде, мъжо да се оправя по-бързо и не обръщай внимание на свекървището.
Аз захраних с глутен миналата седмица. С бисквитки на Хип , първо половин после една ,две и т.н. . Много и хареса да ги смуче.
 Пуц бях виждала реклама на Babymall , че имат намаление на чувалчета, но не беше скоро.Аз и не знам къде е този магазин.
Ани и баща и много добре се гледат, почва да ме търси чак когато огладнее.

# 262
Да мине жълтъка и аз ще въвеждам глутена. Сега си дойдохме с мъжо. Малкият е като влюбен, много му се радва и си играят сега. Умирам от глад. Баба ми е донеска разни неща, защото днес е Задушница. Викам, айде да приготвяме обяда, а тя: Ами отиди да ги оправиш работите. Много се ядосвам. казах й, тя да ги оправи, аз не й ги разбирам. Баси наглостта. Изобщо да не ми идва тази седмица, мъжо обеща, че той ще готви.
9 шоколада Милка и нито една кравичка Sad(( тюх, тюх, тюх... Родена без късмет, хем си го знам, ама айде пак да пробвам...

# 263
Еййй, как ми напомни, че и аз искам кравичка. Пфу, забравих да кажа на мъжа ми като ходи на пазар. Детска радост.  Laughing

# 264
Здравейте набързо Simple Smile
И аз без кравичка си останах Sad а са толкова готини....
За дИцата едно майче преди време каза, че като навършат годинка и се кротвали, ще я видим тая работа.
Моя дивак спа 40мин на обед и беснее цял ден и сега още. Нещо си рови в устата, ама да видим, че ми се изчака чакането за зъб.
Пуци я кажи графика на 4-кратното ви ядене, че милото вчера нещя да помирише мляко вечерта, та яде в 01:00 посред нощите - тогава се сети.
Завидях ти за следобедната бира да знайш  Mr. Green

# 265
Мамма на Ани,защо да не правиш кашите с кърма? newsm78Аз досега само така ги давам,те все пак са безмлечни. ThinkingНали уж до годинка е важно кърмата да присъства в храненето.
Аз в пюрето не слагам кърма,нали вече давам жълтък и месо,затова.

# 266
Девил, пийни и ти, знаеш ли как хубаво действа.  Mr. Green Знаеш, де.

Графикът ни е:

8-8.30 - кърма (пробвала съм и с грисена каша, и тя я наяжда)
12.30 - пюре
16.30 - попара/каша с плод*
19.30 - каша

*Редувам ги, че не знам иначе кога да ѝ давам плодове. Не ми се иска между другите хранения, защото малко ѝ трябва да си развали апетита. А педиатърката ми каза, че мога и в кашата да ѝ слагам сирене - децата обичали солено със сладко. Казах, че и аз обичам.  hahaha Ама не виждам смисъл да обогатявам млечната каша със сирене.

За Манту забравих да кажа - ще чакаме докато стане на 10 месеца, ако още няма белег (аз съм сигурна, че няма да има), ще ни прати да направят Манту не знам къде си, явно в специализираната болница за туберкулоза.  Tired Щяла да ми обясни като станело време.

# 267
Добър ден,
Пупи сигурно е заета,така че кафето е от мен.

Снощи успяхме с мъжа ми да идем на кино,гледахме "Боен кон",горещо ви го препоръчвам.
Мимето я  нахраних и приспах в 8.30 и в 9ч. излезнахме.Баба й и дядо й бяха в къщи.Тя по принцип заспива и не се събужда до към 1 ч.,но снощи е решила да се събуди и да си поиграе с тях час и половина.Успели са да я приспят.Ние се прибрахме в 12ч. и сутринта от 7.30 на крак,едвам гледам.А днес чакам и другите баба и дядо на гости,та така.

# 268
Браво на вас, Палома. Ние пък снощи гледахме втория филм от трилогията "Милениум" (Първият е "Момичето с татуировката на дракон"). Много, много ми харесва, днес ще ми донесат и книгите.

Кица за разнообразие днес ме вдигна в 7 без нещо, насмука се, доспа си и по необходимост яде втора закуска преди час, но както и подозирах, хапна едва-едва. Имам чувството, че спокойно щеше да си издържи до обяд, но не ми се пробваше.  Laughing

# 269
Добро утро момичета  Hug Hug
Ние сме добре  Hug Hug Владис тази нощ спинка и аз съм свежарка  Hug Hug
Паомакс благодаря за кафецето  Hug Hug

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 12:08 от klavdiq7777

Общи условия

Активация на акаунт