Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 653
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро!
Аз отказах коафето окончателно, но palomax мерси все пак. Минах на кола - то не, че е по-малко вредна ама айде.
Пуци е днеска вече ще пия една бира.
Ние днес сме на гости следобед, малко да излезем от дядовата ръкавичка, че аман вече само вкъщи.

# 271
 cheers

На мен ще ми идва една приятелка на гости, та ще пропуснем разходката въпреки хубавото време, но за утре ще искам количката да е на предна линия, че сега е заприщена от колата в гаража. Даже на мен ми писна да вися само вкъщи, а това значи много!  Mr. Green

# 272
  • UK
Здравейте!
Аз чак сега си допивам сутрешното кафе.
Почвам да сглабям коша на количката , че го прай и така си остана разглобен от незнам кога. На вън  е супер, но днес няма да мога да изляза. Ще се постарая утре вече да съм навън.

Тони аз кашите в началото ги правих с кърма, после ми писна да се цедя , а и много бързо се разтичат и почнах с вода,пред и след ядене кърмя. А за лекарката незнам защо е толкова против приготвянето с кърма.

# 273
  • Cyprus, Пловдив
Здравейте!
Имахме УЖАСНА нощ  #Cussing out Точно успях да заспя и половин час след това,калпазанина се събуди,сглупих да го мъча да заспива без цица,защото 2 часа преди това беше ял,давах вода,бутах биба-не и не!Зверски рев,разбуди се и до 3 : 30 мъчих да приспивам  #Cussing out Изпуснах си нервите,крещях,карах му се,виновна съм ,няма да се оправдавам  Sad

# 274
Момичета, благодаря ви  Hug
Мима е все така зла, но сега сме на вилата и свекито обира пешкира  Mr. Green
Бяхме на консултация онзи ден и вече сме 9 кила  Laughing И двамата доктори казаха да я оставям да реве и едната даже ми се кара, че още кога ми е казала пък аз не я слушам. Каза още, че е много страхлива и сърцето от страх щяло да й изскочи и трепери цялата и затова да й давам Дормикинд  Sad . Абе и двамата са на мнение, че хич не е на добре тази работа, и че после ще е много зор с ясли, градини.... Че тя трябвало да разбере, че ще остава и сама и не може все да има с нея някой.... А от тях как ревеееее и от всички де...абе ужас е. Аз поне вчера се наспах, но пак ми е едно кахърно, че не мога да се оправя с това дете, не мога да я оставям, а ситуацията е извън контрол.
Пупи, да се стопли още малко и може да си чукнем срещичка?!?!?!?

# 275
Аз съм лоша майка  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Владис беше за 10 мин навън и сега има температура,главата и е топла а ръцете ледени Как може да съм толкова зле,сега и дадох 5мл Панадол,дано се оправи

# 276
  • София
Ето ме и мен в този късен неделен следобед  Grinning
Аз пък се изнизах сама навън  Mr. Green Ходих до Вис Виталис на лов за чорапки с кожена подметка - няма! Никъде няма. Само най-малкия и най-големия номер. Поръчах по нета сега от един магазин, оказва се, че навсякъде този вид чорапки липсват. Та заграбих последните. Нищо, че са Йозавки (розовки  Wink ). Няма да го гледат момите в краката, че е с розови чорапи, и това е.
Много е хубаво времето, вярно. Дойде края на моето (и нашето) заточение вкъщи! Утре ще се бъхтя през софийската киша с количката. Ще ида и до градинката, ако са изчистили алеите от снега (което изключително много ме съмнява), ще го пусна дребоса да ходи  Mr. Green
Палома, мерси за кафето! Така е то, при бабите и дядовците са много недисциплинирани децата  Grinning
Дарка, не си виновна  Hug Всички сме така. Да ме беше видяла мен преди няколко месеца в такива ситуации как изпадам в истерии направо...  ooooh! Не ми се сеща. Нормално е да си изпуснеш нервите понякога.
Иве, ама я зарежи тея глупости, дето ти ги дрънкат! Страхлива била, глупости. Повечето деца са така, трудно им е първото отделяне от мама, ама не значи, че нещо им има и трябва Дормикинд да пият. На всичкото отгоре тоя Дормикинд изобщо не действа, пробвала съм го! Я не им се връзвай, всяко дете си има индивидуалност, като не са всички еднакви, дай да слагаме етикети на някои!  ooooh!
Клавде, е `що пък да си лоша майка  newsm78 Да не си нарочно разболяла детето. Защо да си зле? Колко температура има Владис?

# 277
  • София
Хай,аз мн набързо,че мъжО ще ме бие, че седя на компа..върнах се от погачата,много гот беше,имаше и мами от форума Heart Eyes купих проходилка после-няма да прекаляваме,да видиме как ще я приеме,най-сетне и гърне взех..на чико ..да видим, ще го пробвам след сън утре Simple Smile. На погачата имаше бебета-на мами от форума-мноооооого сладурковци начи еййййййй Heart Eyesприпомих си какво е да ти спи 3 месечно бебе на гърдите Heart Eyes
По-късно ще ви чета,сега се измитам  bouquet

# 278
Алоу, лошите майки! Я да си биете по два шамара и да спрете да тънете във виновност!  Hug

Майките са хора, повтарям хора. Хората се изнервят, понякога крещят. Обратното е ненормално.

Аз имах гостенка, много се забавляваха с Кица. Снимах я как се набира на коремни мускули да докопа бирата, която държеше гостенката.  Mr. Green

Клавде, Кица вдигна температура два дни след като беше излизала, не е от това. Бий си два шамара и ти.  Hug

Няма да го гледат момите в краката, че е с розови чорапи, и това е.

Дай го насам, аз съм спец по боядисването на нерозЕви чорапи в розЕви.  Flutter

# 279
Здравейте,най-накрая и аз да седна за малко.Днес бяхме на разходка,видях се с една приятелка ,а Габи с нейни наборчета.Много добре си изкарахме,но на мен нещо ми е излязъл херпес,дано не съм пипнала някой вирус. SadДнес пропуснах зеленчуковото пюре,че не ми се хранеше в кафето,много се цапаме.Незнам дали мога да го дам за вечеря. newsm78
magnet_for_happiness честито гърне,то и аз трябва да взема,но нещо се услушвам. Blush
klavdiq7777 не си лоша майка,не се обвинявай.   bouquet
Лека и спокойна вечер! Simple Smile

# 280
Вече няма Т,имаше 37.8 Зная че не съм лоша майка,но нещо тези дни много ми е тъжно и днес като вдигна Т Владис и ми стана много гадно.Важното е че е добре  Hug Hug Hug Благодаря ви

# 281
  • София
Е Клавде,не се обвинявай така!

Мели и аз бях във виталиса...оттам взех проходилката,гърнето,една каша, едно за почистване на зъбки..към 16 и нещо Simple Smile Нали е нормално първоначално малчовците да вървят назад и настрани с проходилката?

Леле Дарка милата ти..оф...дано се променят нещата! Давай му цоца егати,може за биба да я ползва..като иска,по-добре отколкото да се мъчиш така.

Пуци не й ли дадохте да си топне пръстето?  Wink

Тони мерси,ами време беше, а най-хубавото е че гърнето му "заспа" на мерките на дупето Mr. Green т.е няма да го сменям с друг модел.

# 282
Мами Владис пак вдигна Т,не зная какво да направя.Компреси с равни части вода и оцет да и сложа за малко на крачетата и под мишниците или не трябва.Утре ще я водя на преглед.Според мен е от зъбчетата,горното си е на едно положение,но венците са и много подути и много червени.Няма как да е настинала.Вие правили ли сте компреси?Благодаря ви  Hug Hug

# 283
Клавде,колко е температурата?Нали знаеш че до 38 може и нищо да не се дава.Иначе Панадол,или ти не искаш да й даваш?Компреси не съм правила,но съм чувала че и само с вода може на челото и сгъвките на ръцете и краката.Иначе тя как се държи?

# 284
Имаше 38.2 и давах Панадол в 16ч и в 20ч. Неспокойна е,мрънка и постоянно и се спи

Общи условия

Активация на акаунт