Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 656
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Sunshine state

Добро утро!
Пуц,имала си премеждия,ама какво да се прави Sad Понякога и аз изтървам момента-викам си хайде още 5 мин.,тя е бодра,обаче после.. Wink
Мама на Ани,ПКК на гладно се пуска заради кръвна захар и това важи за възрастните.Само захарта се влияе от храненето,другите показатели не. Peace
Появата на който и да е зъб е нормално,спокойно.Има деца,те са рядкост,но ги има,на които им никнат първо горни зъби.Мъжът ми е такъв случай. Grinning
Палома,и при нас е така със ставането-7ч.,най-късно 7 и 30ч. е на линия.И аз се надявам на смяната на часа. Praynig
Моето чаве още спи. Shocked Ей сега я погледнах,поразмърда се и си откърти пак.Единственото,което ме притеснява е памперса-100 на 100 е пропуснал.. Whistling
Някой вчера питаше за Вигантола-даваме по 2 капки.Не ми се струва малко,при положение,че има и в АМ,и в кашите. Peace
Отивам да си допия кафето на свежичко..  Grinning

# 571
  • София
Добро утро и от мен!
Мерси за кафето, Пупи! Събуди ли се Лорчето вече?  Grinning Сигурно се е опишкала стабилно.
Пуц, и аз така много се нервирам, като дребния ми прави ей такива номерца. Дано днес Кицето компенсира с добро поведение! И добър апетит  Wink
И аз знам, че има по принцип някакъв ред, по който избиват зъбките, който съвсем не е задължителен. На една позната на детенцето първо му изби горно зъбче, после долно, и тя се майтапеше, че било като отварачка за консерви  Mr. Green
Вигантол аз все още давам по 2 капки. Митко се роди с доста голяма фонтанела, която още не се е затворила съвсем, и педиатърката казва да му давам още.

# 572
  • Cyprus, Пловдив
Добро утро  kaffeetrmker_2
Да честитя на кака Кица 9-та месечинка от вчера  bouquet
Пуц,нашия се изправя сам и е подвижен,но това не пречи да врещи и цирика,да го вдигам аз понякога  Mr. Green Wink
Пупи,хващах самолета и ми идвай на гости-място имаме,за бебето имаме всичко необходимо и така-ще си правим разходки,но ... Точно днес не идвай,защото е някаква буря,бурен вятър,дъжд  Grinning Rolling Eyes
Тони,относно кус куса,понеже аз не давам закуска,вчера предложих за обяд-кус кус с малко зеленчуково пюре,стана не лошо-бъркоч,ама той го яде  Laughing
За Вагинтола (или там както се пише) не съм давала и не знам какво е това чудо  Rolling Eyes
Ейнджъл,аз имам каша на Хумана-ябълкова,безмлечна-на 6 и нещо евро беше,предполагам,че в Бг е към 6 лева
Ееее ще дописвам повече,защото опищя света диването  smile3511

# 573
  • Berlin
Добрутру Simple Smile
Пупи, много готино кафе, чак ми се припи пак.  Simple Smile
И ние станахме в 7, бяхме като парцали с мъжа ми, Павката беше свежарка. Simple Smile Сега си доспива.
Ние от Нова година минахме на 1 капка Вигантол, след прегледа онзи ден минаваме на 1 капка през 2 дни, че фонатанелата му се е затворила.
Аз ще поразчиствам малко, че свекървата ще идва на гости и ние ще си починем малко. newsm44

# 574
  • София
За Вагинтола (или там както се пише)...

rotfImbo Оххх, със сълзи се смях...  Joy
Дарка, пише се ВИгАнтол, това е витамин Д. Не се засягай   bouquet, нищо лично не е, просто думата, написана така, както ти си я написала, ми навя едни други асоциации...  hahaha

# 575
Добро утро и от мен момичета  Hug Hug Hug
Владис тази нощ си спинка  Laughing
На Владис фонтанелата още не се е затворила и всеки ден и давам по 2 капки Вигантол

# 576
Ей направо ме ухилихте от сутринта  hahaha
Мама на Ани само за справка вашия стол Чико кой модел е, че май утре ще се ходи на Варна да съм подотвена. С-ма Изо фикс няма да взимам. Тя и колата не става за нея.
Аз витамин Д не съм давала, че Дидко се роди с малка фонтанела и сега като питах педка каза, че няма нужда да давам през студените месеци.
Ние за малко да си останем събудени от 06:30, че снощи не благоволи да пие мляко и после пак фасани около 01:00 вече явно гладен. С триста зора дремна от 08:00 до 09:00. На това мойто нещо му е поомръзнала попарата.

# 577
  • Sunshine state
Хахахах,ВАгинтола. викаш,а той даже си е мъж човека. Flutter  Crazy
И нашата фонтанела не се е затворила.На последната ДК докторицата ми каза,че отговаряла на месеците по размер.Доколкото знам,се затваряла около годинката.Като я гледам,не знам как толкова бързо ще се затвори,ама нейсе. Grinning
Мел,права си-опикана до ушите. ooooh! Но това е цената на хубавия сън. Party Чувалчето беше подгизнало,но не бе пропуснало на чаршафа.
Дарка,звучи кофти тая буря,май ще поотложа докато стигнете пак 30 градуса. Flutter Много скъпа там тая каша,бре. Crossing Arms  На мен и 6лв. ми се виждат много,ама ние не сме критерий. Wink
абс,направо ти завиждам.Разчиствай,че да си каже колко подредена и пъргава снаха има. Mr. Green
Моята все ме хвали колко добра домакиня съм била.Само ние с мъжа ми си знаем какъв творчески хаос цари 5 мин., преди да дойде.Заблуда на противника,дето се вика.  hahaha
Девил,имахме и ние период от 2-3 дни,в които не искаше попара.Хапне няколко лъжички и после стисне устата.Сега пак се е запалила по нея.Иначе се почудих какво да давам за закуска. Rolling Eyes Не яде кус кус,не яде бисквитена каша,абе .. на мляко си го карахме.Приятно пазаруване днес. Heart Eyes
Клавде,браво за съня.Ние не спахме добре през нощта,но компенсира сутринта и съм отпочинала.
Днес за обяд сме на купешко месно пюренце.Много съм нередовна с жълтъка..В последния момент се сещам,че било ден за жълтък и в край на сметка го давам по 2 пъти седмично. Embarassed

# 578
  • Cyprus, Пловдив
Мели,  Embarassed Joy hahaha Сега видях какво съм написала  hahaha ами аз май все така си го чета  hahaha
Пупи,и на мен ми се виждат скъпи кашите,а в Бг е невъобразимо скъпо,относно храна-всякаква,но това е друга тема Sad

# 579
Привет!
Нямаше ме няколко дена. Нямам време да ви изчета. Видях само някои от последните постове.
Честити 9 месеца на Кица! Ако пропускам други месечинки, моля да ме извините.
Имаме ли нови емоции - нови зъби, някой да е почнал да спи по повечко, някой да е пролазил, проходил?
За тези 5 дни, при нас няма нищо ново. В четвъртък заминах при майка ми, поседяхме там уикенда, почетох добре. Първият ден Коко се държа добре, докато опознае обстановката, след това започна да прави фасони. Нощем пробвах да го оставям в кошарата, буди се и с буденето казва 'мама' и ако не го гушна, започва да плаче. Това хубаво, ама снощи спа с мен на леглото и пак плачеше. Будеше се 5 пъти и всеки път с плачене, гушках го и продължаваше поне ще 10 минути да плаче в ръцете ми със затворени очи. Говореше на сън и пляскаше с ръце, явно е имал някой кошмар. То и аз сънувах бившия ми, после сънувах двама моит роднини, които починаха преди 4 месеца... Събудих се къде ненаспана, къде с разтресено сърце. И днес пак е много кисел, сега дойде баба ми и й предадох пистата.
Признавам си без бой, че вчера бяхме на гости на Жожо и Магнет. Доста време откарахме заедно, беше много приятно, малкият обиколи навсякъде и беше спокоен, докато опознаваше, мамите се наговориха. Simple Smile) Искам да ви кажа, че Жожо е едно много сладуресто и мило дете, гальовно и усмихнато, само дето много мрънка. Коколино както винаги пред непознати, се държеше като най-милото бебе на света, чак накрая започна да хленчи.
Сега почвам да пиша една курсова, ще гледам да се включвам от време на време. Стискайте палци, че започва най-тежкият период Simple Smile))

# 580
  • UK
Вагинтола (или там както се пише)
Joy Joy Joy
и моето настроение се оправи.
Та аз незнам по другите страни дали го предписват, мисля че за България която е слънчева и светла страна малко е преувеличено това даване. Да се застраховат на гърба на децата.
абс, вие ще сте младоженци няколко дни.Хубаво е като има някой от време на врема да ти помогне.

# 581
  • UK
Девил, Eletta   е модела.
дано да имате успех утре, че май от доста време го търсиш тоз стол.

# 582
За Вагинтола (Дарка, не се сърди, просто съчетанието на букви се е получило много смешно):
Той освен за фонтанелата, се дава и за здравина на костите, тъй като в организма калцият се усвоява само при наличие на Д3. Затова на нас ни бяха предписали 3 капки зимата, когато няма слънце, понеже Коко много бързо наддава. Той си имаше фонтанела, но още на 203 месеца много му се затвори и от месец насам изобщо не се напипва. Педи миналата седмица ми препоръча да ги спра или евентуално по една капка през ден-два да давам, защото имало опасност костите да се хиперкалцират и това води до остеопорози, проблеми с бъбреците, червата и стомаха и т.н. ми обясняваше. Каза, че обикновено фонтанелите се затварят около 1г, а нашата много рано се е прибрала и затова. Спрях му Вигантола за една седмица, днес му дадох, след два дни пак ще дам по една капка и така.
За случая с вагинтола, баща ми разказваше как навремето му мазали гъзето с вазелин, за да не се подсича и той до 28г, все си мислел, че се казва гъзелин  Joy

# 583
  • София

newsm09 На КОЛКО месеца???  Joy Joy Joy Ох, ще ме уморите днес....  hahaha

# 584
'Айде сега и Коко бил на 203 месеца, знам тирето е много близо до 0-та Simple Smile.
Елета го видях на живо и ми хареса, а може ли да се слага обратно на движението или е само за монтаж по посока на движението. Аз все дълго избирам, ама някои модели като ги пипна и ми се гънат връцете. Какво остава като сложа детето вътре.

Общи условия

Активация на акаунт