Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 653
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • UK
Пупи да ти е жива и здрава сестричката.
Пащърнака сигурно го вариш с морков или картоф пасираш и готово.

# 61
  • Berlin
Момичета, при усилено зъбоникнене почти всички деца губят апетит!  Peace
Хаха, ми тогава ние скоро няма да имаме зъби. Това дете не мога да го изхраня. Следобед ме хващат лудите вече, много рано вечеря, през нощта само се върти, вместо в 7, ядем вече в 6 сутринта. И тъй Simple Smile
Ние никога не сме празнували 14ти, а също и годишнини, а пък и сме още скарани, тъй че нищо няма да правим. Simple Smile
Павката и той се научи от 2-3 дни да се изправя на кошарата, ама много е нестабилен още и стъпва на пръсти.  newsm78

# 62
А, появи се Пупи. Да ти е жива и здрава сестричката!  Hug

И аз така си мисля, че като го прави сама и с подчертано желание, не следва да е проблемно. Иначе и преди да навърши 8 месеца си висеше права, но бързо се уморяваше и падаше. Сега едва я откопчвам от стола.

Момичета, при усилено зъбоникнене почти всички деца губят апетит!  Peace

Е, значи наистина скоро няма да видя зъб в Кицината уста.  Laughing

# 63
  • Sunshine state
Ехааа,много благодаря за мненията и пожеланията! Heart Eyes Ще го направя с моркови,че картофа вече... Rolling Eyes
По повод празника-мисля да се придържаме към Трифончо. Laughing Преди време се правех на романтична натура,но то като не ти идва отвътре си личи-той ми прави нелепи подаръци,аз се правя,че ми харесват,палим свещи,поседим 5 мин. на тъмно и ги гасим.. Laughing Казах си,абе защо да насилвам нещата и споделих с мъжа ми,а на него така му олекна. Mr. Green Оттогава не празнуваме св.Валентин в този смисъл.  Sunglasses
Ох,Мели,и аз мисля,че е от зъби,но няма пукнат зъб и вече мисля,че си въобразявам.Дори не съм сигурна дали й е подут венеца.Педито от 2 месеца само повтаря,че й бил напрегнат. Rolling Eyes
През нощта си спи горе-долу добре,не мога да се оплача.Митака прояде ли едра храна? Grinning

# 64
Добър ден  Hug Hug
Честит празник  Hug Hug Two Hearts Two Hearts newsm76 txtloves Heart Heart Eyes newsm51
МНОГО ЛЮБОВ И САМО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ
Пупи честит рожден ден на сестра ти  Hug Hug Да е жива и здрава  Hug Hug
Ние с мъжа ми се сдобрихме вчера  Mr. Green Mr. Green бил ми сърдит защото онази сутрин като ставал за работа съм му се скарала че много вдигал шум и събудил Владис   Joy Joy А Владис вече била будна,детски истории  Laughing Laughing

# 65
  • София
Хаха, ми тогава ние скоро няма да имаме зъби.

Е, значи наистина скоро няма да видя зъб в Кицината уста.  Laughing

Е, това не е закон!  Peace Просто безапетитието често е породено от зъбоникнене, което не значи, че ако детето си се храни, видиш ли, скоро няма да му поникнат зъбки.

Пупи, не е проял едра храна  Rolling Eyes Пфууу.... Иначе нямаше да купувам пасатор...

# 66
Клавде и аз съм такава лоша, само го навиквам.  Embarassed Той събира, събира и в един момент стяга долната челюст и аз се стряскам.  Mr. Green

Имаме попадение в гърнето! Ура!

Извинявайте, че темата я направих с малки букви.  Embarassed

# 67
  • София
Здрасти и от мен! Simple Smile
Нека всяка се чувства поздравена за каквото празнува днес! Simple Smile

За зъбоникненето и безапетитието-при нас такова нещо няма..и зъби никнат и си яде момчето.

Честито попадение Пуц! уф трябва да му купя гърне най-накрая..

Пупи честит празник на сестричката ти !

А за едра храна..брои ли се непасирана попара и директно отхапване на банан и ядене на бисквити с ръчичка?

# 68
Пуци честито попадение,когато и да сложи Владис на гърнето пикае,даже се напъва всеки път и да ака  Joy Joy Joy

# 69
И ние с пишкането нямаме проблем, с акането беше зора, че все не нацелвах момента. А вече мисля, че пишка по поръчка, горкото.

# 70
  • Sunshine state
Браво за гърнето!  Hug Нашата девойка само се пробва да ака там.. Rolling Eyes Не е пишкала до сега,но и аз не я слагам често,малко се измързелявам.По повод мъжете-много съм избухлива и правя забележки за щяло и нещяло. Embarassed Той е много търпелив,но понякога му избиват чивиите и аз като Пуц,се стряскам и няколко дни се скитасвам,а после продължавам старата песен на нов глас. Crazy
Една случка от преди 2 години-ставам сутринта ,както винаги в ужасно настроение ,и ми се прияжда Активия.Казвам каква искам-плодова и човекът отива да ми купи.Добре,обаче ми взел натурална/мъжка му работа/.Като се разфучах,като се развиках и той хвана Активията и я засили към стената.Всичко стана в кисело мляко.Нищо не каза.На другия ден си пребоядиса стената. #Crazy Прекалявам понякога.. Blush
Магнет,и аз не я пасирам напълно попарата и я хапва,но с другата храна не е така.Само да усети някое парче и започва да прави физиономии сякаш ще  Sick .Бисквита не ще,мръщи се като я близне.Парчетата плод само смуче,не отхапва от тях. Rolling Eyes
Преди малко опитах въпросния пащърнак.Много гаден,хич не ми хареса. Confused Има вкус точно на морков,но не сладни като него.Дано го яде. Praynig Сега й забърках един буламач-варя морков,пащърнак,картоф,лук и малко домати. Crazy Дали после да не добавя сиренце към пюрето? newsm78
Ох,Мел,и мен ме е страх,че няма да прояде непасирана храна. Confused Гади ли му се от едрата?

# 71
  • UK
Пупи , сложи и  сирене, то по-зле няма да стане.
Аз пък досега (и преди казах) не съм пасирала нищо. Само намачквах сварените зеленчуци. В началото се мусеше , но то може да е било защото и е непознато. Но сега нямам проблем и с по-големите парчета.
Гърнето го ползваме редовно, почти на всеки час. И 9 от 10 пъти имаме резултат. тя не разбира какво става , но важен е навикът.
 За споровете с половинката няма да говоря, от както съм затворена вкъщи зачестиха.

# 72
Толкова съм зле  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Владис заспиваше в креватчето и а аз я взех да и изрежа тъпите нокти и като свърших я оставих в кревата и стана ужасна.Едно дране ,едно пищене.За първи път ми прави този номер  Cry Cry Cry

# 73
  • София
Гади ли му се от едрата?

Да. Само като усети частица в храната, започва позиви за повръщане, доста често завършващи с успех. Държи храната в устата без да я гълта и започва да бърка с пръсти и да се опитва да я извади...  ooooh! След което тотално отказва да яде, пък било и вече идеално гладко пасирано. Каквато и храна да му дам в ръцете, с надеждата да я загризе, я прави всичко друго, но не и да си я сложи в устата. Имам десетки безуспешни опити да го накарам да свикне да дъвче  Tired

# 74
Капризник Димитър.  spoko

Аз забелязах начало на зъб, мили хора, зъб! Долу вдясно има лекичка хлътинка с бяло връхче. Съвсем нюню е, досега се зверих да съм сигурна, че не ми се привижда.  hahaha Ура!

Общи условия

Активация на акаунт