Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 653
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Пуци честито имате зъбче  Hug Hug

# 76
  • Sunshine state
Честито зъбче. Party Ухаа,представям си каква е тръпката. Laughing
Пюрето стана страхотно!Да си оближеш пръстите.Като го опитвах,направо не ми се искаше да спирам. Blush Добавих малко масло накрая и готово. Simple Smile

# 77
  • София
Браво, Пуци, честито озъбване  tooth
Нали скоро нямаше да видиш зъб в Кицината уста...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 78
  • Berlin
 tooth Честито зъбче!

Ние сме ей така  1crib Добре, че пада по дупе и не се удря, много му е кеф да се изправя вече.
Дайте някакви идеи за засищащи хапвания - на 3 часа като по часовник огладнява, дори по-малко. Преди малко му дадох една оризова филийка, да смуче. Много странна му се видя, ама добре я прие, с интерес. Simple Smile

# 79
На мен педиатъра ми каза че ориза и оризовите каши са за бебета с наднормено тегло.Аз затова рядко давам на Владис ориз.Владис най-много я засища попарата с 5-6 бисквити или бананова каша

# 80
Пуци,честито зъбче на малката.И аз искааааам да видя зъб в устата на Мимето.

# 81
Мерсиии!  Hug

Пупи, страхотно е - в първия момент не вярвах на очите си.  Mr. Green

Браво, Пуци, честито озъбване  tooth
Нали скоро нямаше да видиш зъб в Кицината уста...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На късмет си ми. Heart Eyes

Я, че то освен оризова каква да ѝ давам преди вкарването на глутена? Пък тя не е наднормена.  Laughing

Абс, Кица я засища най-много всякаквата каша, да ти кажа, пюретата с по-"тлъсти" зеленчуци - картофи най-вече.

# 82
Здравейте, момичета!
Честит празник - кой каквото празнува, на мен ми честитят, аз все питам какво Simple Smile. Съвсем бях изключила. Довечера ми се полага чаша червено вино.
Пуци  Mr. Green честито зъбче - да е беличко и здравичко, заедно с всички останали дето ще излизат.
Аз пробвах да дам пюре за 8м. с частици, но на 3-та лъжица се почна едно чудене и в крайна сметка го пасирах и се правих на палячо докато го изядем. В попарата обаче, ако има парченца останали се яде.
abs браво на Павката за изправянето.
Как ги режете тия нокти като са ви будни децата, моето не дава много много да го хващам за ръцете.
Евала за гърнетата, то за търпението ви по-скоро.

# 83
Девил, с насилие - гепвам ѝ ръката и режа каквото мога да докопам.  hahaha Не смея докато спи, ще се събуди задължително. А понякога я хващам в спокойно състояние, докато е съсредоточена в нещо.

# 84
  • София
Девил, с насилие - гепвам ѝ ръката и режа каквото мога да докопам.  hahaha Не смея докато спи, ще се събуди задължително. А понякога я хващам в спокойно състояние, докато е съсредоточена в нещо.
И аз така.
Честит зъб на Кица! Simple Smile

# 85
  • Berlin
И аз давам само оризова каша все още, по 220гр правя следобед, изяжда ги. Страх ме е повече да правя, че може и 300 да ударим.  newsm78 Пюре давам от големите бурканчета вече.
Нокти режа напоследък, когато е буден. Хващам го в мен, сядаме пред ТВ и ако се загледа, хващам пръстчетата и режа. Забелязвам, че по-бавно започват да израстват.
Сега съм го сложила в кошарата и през 10 секунди се чува "туп" (пада по дупе Mr. Green).

# 86
  • UK
Честито зъбче, беличко и здраво!
Според мен когато въведа сухарите и месото, ще почне да се засища повече.То и аз не се засищам като ям само зеленчуци.
Аз последният път рязах ноктите на краката докато Ани седеше на гърнето. Аз го слагам на спалнята. Та хванах аз да режа и детето се стъписа, наведе се да гледа какво става , но се опули и не смееше да мръдне. Като свърших започнах да и се мамунджолосвам и тя умря от смях.

# 87
  • Sunshine state
Нокти режа в будно състояние.Тя си мирува и не ми е проблем.Напоследък са й все счупени,защото нали лазим и постоянно е по земята. Rolling Eyes Да ви се оплача-не го хареса пюрето,а беше толкова вкусно. Sad Не знам вече какво да й давам за обяд.Не харесва вече нищо.Дано да е само временно,защото в чудо съм се видяла.Яде само попарата с охота.Тя я засища най-много.Дори и на кашата се мръщи вече,а преди й беше любима. Confused Купешки пюрета,които преди хапваше,сега отказва.Имам чувството,че по цял ден е на една гола попара и вода.Мляко пие 2-3 пъти дневно.Уж не съм от тия,които се шашкат,но това злоядстване направо ме хвърля в тъча. Tired

# 88
Нокти режем в будно състояние.Вземам я в мен да седне и започва борба,каквото успея да отрежа отрежа. no
За кашите съм чувала,че не са за деца с наднормено тегло и се дават 1 път на ден или през ден. newsm78
Аз сега се чуда за глутена,кога да го въведа. Thinking
От 02.02 започнах жълтъка, пък нали трябва да мине време.20 дни дали са достатъчни?! Thinking
Мисля си, ако всичко е наред на 22.02/на 8 месеца и 1 седмица/да започна с овесената каша.
През това време мисля да въведа манго и спанак. newsm78
Предполагам,че не мога да започна и маслото?! ooooh!

# 89
  • София
И аз режа нокти, докато е буден. Чакам да почнат реклами по ТВ, ситното се заплесва, и аз кръц-кръц, успявам. Ама на краката е друга работа, дори и заплеснат нанякъде, щом му хвана крачето, започва да го дърпа, и там е една борбааа....  ooooh! А те пусти мънички пръстчета... Направо се препотявам сто пъти от зор да не го порежа.
Пупи, помня, че и Митко имаше един такъв злояд период, в който нищо не ядеше. Умирах на мъка, защото си беше ящен, и изведнъж - нищо не иска. За около месец и половина - два отмина. Сега чак моите манджи яде  Flutter Не, че не са вкусни  Blush, но, както сама казваш за пюрето ти, толкова е вкусно, пък Лора не го ще, е и Митко беше така, а после започна да ми уважава труда  Peace
Тони, мисля, че няма проблем да въведеш глутена на 8 навършени месеца. Всъщност, след 6 навършени няма вече проблем. Десетина дни е достатъчно между една нова храна и друга нова. Даже и по-малко може. Маслото също можеш да въведеш с глутена, много педиатри препоръчват въвеждането на глутен именно с попара - с масло, сирене и сухари...

Общи условия

Активация на акаунт