Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за оставянето на бебета да стоят изправени?
Какви са някои рецепти за приготвяне на пащърнак?
Защо децата губят апетит по време на усилено зъбоникненe?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за оставянето на бебета да стоят изправени?
-
Какви са някои рецепти за приготвяне на пащърнак?
-
Защо децата губят апетит по време на усилено зъбоникненe?
-
Какво мога да направя, за да помогна на детето си да преодолее нежеланието си да яде?
-
Кога е подходящо да въведете глутен в диетата на детето си?
да им се радваме,да ги обичаме,понякога да им се ядосваме и после да ни минава.
Пазя гривничката от родилното 

По принцип бяхме решили, че ни е време и не се пазехме.Един уикенд отиваме на хижа да празнуваме с групата по народни танци РД и по пътя като ми стана лошо (не бях яла), поповръщах малко и се забавлявах вечерта. Изкарах тежка нощ, защото много ме боля корема, нещо се разстроих
, избиваха ми горещи вълни и т.н. На другия ден ходих на лекар да се оплаквам от корем и докато му обяснявах си помислих "тоя сега да не ме пита дали съм бременна, ама няма начин" и той ми изписа някаква диагноза и лекарства против повръщане и гадене. Чинно си ги пих една седмица без ефект. В края на седмицата имахме тежка репетиция за едно надиграване и аз бях решила да участвам. Свърши репетицията, аз съм вир вода и ми е лошо и викам на мъжа ми "абе аз да не съм бременна?
М/у другото мислех, че не ми закъснява МЦ, защото както писах по-напред имах някакво зацапване 2 дни по времето, когато по принцип трябваше да дойде и го сметнах за редовно. На ехографа пък размерът на сакчето не отговаряше на истинската ми последна дата на МЦ и ми го водеха 1 месец по-късно, откъдето и терминът не беше много точен. Та сега съм родила 21 дни преди термин, но колко всъщност са не е много ясно.