Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 653
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Тони,и ти към отбора на майките-героини.Момичета,искрено ви се възхищавам за волята,търпението,надеждата.Аз самата съм дълго чакано дете(10 години опити),но тогава не е била толкова развита медицината.Имали са само вярата и надеждата.

Да са ни живи и здрави децата,и ние, Winkда им се радваме,да ги обичаме,понякога да им се ядосваме и после да ни минава.

# 646
  • Cyprus, Пловдив
Привет!
За пъпчето-бях го дала на мама да го изхвърли в Бг  Simple Smile Пазя гривничката от родилното  Heart Eyes
Магнетче,Майче,много се радвам,че сте се видяли,а и сте запознали младежите,а Коко колко послушен бил,Майчето само се оплаква от него  Mr. Green Laughing
Пупи,хич не питай точно как разбрах за бременността си ... Точно тези дни се навършиха 1 година ,от момента, в който разбрах,че ще ставам мама  Wink Шокирана е е мноооогооо меко казано ,за да опише състоянието ми  Wink
Пупи,дано мъжо оздравява,а относно преувеличаването,май всички мъже са така,точно поради тази причина Господ  е "ощастливил" нас да имаме цикъл,гърди,да раждаме и т.н и т.н  Laughing
Наистина жълтъка е по-слаб алерген ,в сравнение с белтъка  Peace
Мели,не съм чела разказа ти,но и този ми хареса  Heart Eyes
Магнетче,милата,измъчили сте се,важното е ,че към днешна дата има здраво и сладко детенце  Hug
Тони,и ти си се измъчила толкова години  Hug Hug Hug

# 647
Здрвейте!
Нямам време да изчета всичко, по между другото сядам да драсна два-три реда (те при мен винаги стават 20-30 де).
Коко наистина се държа много добре на гостито, както и всеки път, където и да сме сред непознати. Обикаля и изучава новата обстановка и е златен, само дето като останем сами вкъщи, е коренно различно бебе. После иди и обяснявай, че не си камила. Сега понеже бащатко ми е по цял ден с мен и слуша какво се случва, той ми е единствен свидетел, че такъв мрънкалник и плачко просто няма... Затова обичам да ходя по гостита и да каня такива, за да минава времето и да има какво да опознава малкия. Рогцата се показаха, разбира се, още, когато се прибрахме онзи ден. А от вчера е направо ужасник - цял ден рев за щяло и не щяло. Приспиваме се вече по час-час и нещо, моят най-голям кошмар. Нощем плаче, гушкам го, той продължава да реве в ръцете ми. Пак реве в другата стая, ще допиша, когато мога, чао за сега

# 648
На Владис пъпчето падна вкъщи и още го пазя,ще го хвърля някъде но още не съм решила къде.И аз пазя гривната от родилното,залепила съм я в Албума и дневник  Laughing

# 649
Аз също пазя гривничката и мойта и на малката и пъпчето също, че и аз не съм решила къде да го хвърля:)
Ние вече сме 8365гр. и 71см.

# 650
Браво на Мони много е добре  Hug

# 651
  • Berlin
Тадъммм Simple Smile
Да се разпиша и аз. Simple Smile
Тони, Мели, магнет през много неща сте изминали за бебче, нека са много здрави и много радост да ви носят, в което не се съмнявам и да слушкат ... не прекалено много! Wink
Аз не знам дали съм писала за моята бременност. newsm78 По принцип бяхме решили, че ни е време и не се пазехме.Един уикенд отиваме на хижа да празнуваме с групата по народни танци РД и по пътя като ми стана лошо (не бях яла), поповръщах малко и се забавлявах вечерта. Изкарах тежка нощ, защото много ме боля корема, нещо се разстроих Blush, избиваха ми горещи вълни и т.н. На другия ден ходих на лекар да се оплаквам от корем и докато му обяснявах си помислих "тоя сега да не ме пита дали съм бременна, ама няма начин" и той ми изписа някаква диагноза и лекарства против повръщане и гадене. Чинно си ги пих една седмица без ефект. В края на седмицата имахме тежка репетиция за едно надиграване и аз бях решила да участвам. Свърши репетицията, аз съм вир вода и ми е лошо и викам на мъжа ми "абе аз да не съм бременна? newsm78" и на него му светна и беше сигурен вече. Ходихме да купуваме тест и като излезе + онемях и се разревах, не знаех как да реагирам. Те така.  Grinning М/у другото мислех, че не ми закъснява МЦ, защото както писах по-напред имах някакво зацапване 2 дни по времето, когато по принцип трябваше да дойде и го сметнах за редовно. На ехографа пък размерът на сакчето не отговаряше на истинската ми последна дата на МЦ и ми го водеха 1 месец по-късно, откъдето и терминът не беше много точен. Та сега съм родила 21 дни преди термин, но колко всъщност са не е много ясно.

# 652
  • София
Честита Баба Марта!
Да сте живи да сте здрави,да сте румени,засмяни!

# 653
Честита баба Марта и от нас:)

# 654
Честита Баба Марта!!!

Крепко здраве да ни подари и с успехи пътя ни да озари!
Да сме весели, засмени,като мартенички бели и червени!

# 655
  • UK
Честита Баба Марта!

# 656
Честита Баба Марта и от нас!
Баба Марта здраве носи
пълна кошница с цветя
и на всеки на ръката,
връзва някаква мечта –
да я гледа, да я мисли
и да чака пролетта –
да се сбъдне и да цъфне
и да бликне радостта.
 Hug

# 657
  • Cyprus, Пловдив
Честита Баба Марта и от нас с Янис  Hug

# 658
  • Sunshine state

Добро утро!
Честита Баба Марта на всички и на семействата ви. Hug
Толкова се радвам,че вече е март месец,направо място не мога да си намеря! Crazy
Ха,дано да свършва тая зима. Praynig
Аз съм болна,не можа да ме подмине,но не се чувствам зле.Само носът ми тече леко и малко ме дразни гърлото.Пия парацетамолче и си капя Ксиламетазолин.Лорито вчера по обяд вдигна температура и й дадох панадол.Спадна почти веднага,днес няма и е добре.През нощта се будеше много често,но сутринта спа до 9 и 30ч.,та успях да си почина. Blush
Отивам да пия кафе. Heart Eyes

# 659
Доро утро  Hug Hug

Честита Баба Марта

Да ви почерпя за 8мата месечинка на моето момиче

Общи условия

Активация на акаунт