Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 656
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Магнет, мила...  Hug Hug Hug Всеки път, когато погледа ми попадне на подписа ти за трите ангелчета, ми се доревава...  Cry Твоят път е далеч по-труден от моя... Аз поне само едно загубих. Наистина те прегръщам, за всичко, което си преживяла!
Мели,то  брой за мъката на човек няма. Прегръщам те! Hug

Пупи мерси,да герой съм! Simple Smile как не се отказах не знам,герой съм и туй то!

# 631
  • София
Магнет, мила...  Hug Hug Hug Всеки път, когато погледа ми попадне на подписа ти за трите ангелчета, ми се доревава...  Cry Твоят път е далеч по-труден от моя... Аз поне само едно загубих. Наистина те прегръщам, за всичко, което си преживяла!
Мели,то  брой за мъката на човек няма. Прегръщам те! Hug

Пупи мерси,да герой съм! Simple Smile как не се отказах не знам,герой съм и туй то!

love001 smile3525

# 632
Момичета,благодаря за отговорите за жълтъка,дадох 1/3 от 1/4,варих 12 мин.

Сега щъка с проходилката,ставам че трябва да обядва.

Мели,Магнет Hug Hug Hugмайки-героини.

# 633
Мъжа ми е висок и на него се е метнала  Joy Joy
Магнет и аз всеки път когато видя за 3те ангелчета и ми става тъжно  Hug Hug Hug Не мога да си представя колко тежко ти е било.Но сега пък имаш едно прекрасно детенце.На всички ни децата да са живи и здрави  Hug Hug
Мели  Hug Hug Hug
Дрешките и ги пазя всички,все пак имам сестра и някои ден живи и здрави,когато си има бебче ще са за него
Аз забременях също много  бързо,бяхме решили с мъжа ми че искаме бебче не се пазехме.На 20.09.2011 ми беше последният цикъл и октомври месец вече бях бременна. Със сигурност знаете каква радост изпитах,когато разбрах че съм бременна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 634
  • София
На 20.09.2011 ми беше последният цикъл и октомври месец вече бях бременна.

Клавде, душко, и кога ти е термина?  Flutter  Joy
Предполагам, имаше предвид 2010 г.

# 635
  • София
На 20.09.2011 ми беше последният цикъл и октомври месец вече бях бременна.

Клавде, душко, и кога ти е термина?  Flutter  Joy
.
hahaha обичам тези сладки грешчици Simple Smile

# 636
ох 2010 исках да кажа,още си мисля че сме 2011 година  Joy Joy Joy

# 637
Здравейте!Моята история съм я писала във форума,за да не повтарям ще я копирам. Simple Smile
Здравейте и от мен.На 34 години съм и тази година станах майка за първи път на прекрасна дъщеричка.От 2002 година започна борбата ни да имаме дете.Първо започнахме с изследвания на хормоните,цветна снимка и направени  3 инсиминации. През 2006 година имах извънматочна бременност и прекъсване на тръбата. През 2007- лапароскопия в Шейново и първи опит инвитро  при доктор Владимиров, за съжаление неуспешен. През 2008 г. лапароскопия при проф.Горчев в Плевен и коремна операция след това за прекъсване на другата тръба в Пловдив.През 2009 година нов опит инвитро при доктор Владимиров пак неуспешен и вече смяна на клиниката през 2010 година. Това се оказа за мен най - правилното решение,защото в новата клиника се запознах с моя лекар доктор Стаменов на когото мога да кажа едно огромно Благодаря. След 9 години борба той сбъдна нашата мечта!Пожелавам от сърце на всички момичета да намерят своя  лекар и да сбъднат мечтата си!

# 638
  • Sunshine state
Тони,и ти си минала по тежък път.Много години са това,много.   bouquet

# 639
  • София
Тони Hug а на мен д-р Сигридов ми помогна Simple Smile знаеш го предполагам,те са заедно Simple Smile

# 640
  • София
Тони  Hug Hug Hug Знам твоята история, чела съм я в темата, в която си я писала   bouquet То и аз моята история в тази тема я писах. Голямо облекчение е да погледнем назад, към това, през което сме минали, а после да погледнем личицето на детето ни  Heart Eyes Удовлетворението е огромно
Ох, разкиснах се с тез` истории, и ме удари на лирически отклонения  Blush

# 641
# 642
magnet_for_happiness да знам го доктора,той ми води женската консултация.Страхотен лекар.Двамата със доктор Стаменов са ми любимци,ще ги помня цял живот. GrinningМай не сме се засичали. HugПо принцип съм голям физиономист,ако видя някого веднъж и го помня.
Да наистина е много време това,но това е бил моят път и е трябвало да го извървя.
Благодаря на Господ,че чу молитвите ми и ни дари с дете. Praynig
Сега,когато и викам и се дразня съжълявам много,защото е едно дълго чакано дете.  smile3518
Благодаря Ви момичета!  love001

# 643
  • Sunshine state
Именно-всеки е искал детето си и се е пазил всячески за да е живо и здраво и в един момент,започва да му се ядосва и да му кряска.Е,и аз съм се чудила защо е така,ама ей на.Да са ни живи и здрави,пък ще преглътнат и нашите нерви. Blush

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 14:05 от Pupitka

# 644
  • София
Именно-всеки е искал детето си и се е пазил всячески за да е живо и здраво и в един моменти,започва да му се ядосва и да му кряска.Е,и аз съм се чудила защо е така,ама ей на.Да са ни живи и здрави,пък ще преглътнат и нашите нерви. Blush

Мдам!

Тони за мен Сигридов е МНОГО специален човек! Simple Smile запознах ги аз  с бебчо,че и ги снимах Heart Eyes а иначе в клиниката бях редовна-всяка седмица бях не прегледи, изследвания,вливания и прочие..ама и аз не си спомням да съм те засичала..
А после бях на тонове при жена му на Стаменов,уникална е и тя!

Общи условия

Активация на акаунт