Занимания с 8-месечно бебе - 2

• 23 656
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • UK
Аз мисля , че още преди два поста е тръгнала към аптеката.
Мели на мен днес не ми стигна смелост да изляза, то слънце ли не беше , сняг ли не бе, после вятър. Сега май е доста приятно.
Аз прибирам едни малки дрешки на Ани и така ми стана мъчно. smile3504

# 601
Аз съм си запазила най-мъничкото ѝ боди, нулев размер, което ѝ беше леко големичко като се роди. Правя си една кутия с такива споменчета.  Blush

# 602
  • UK
Аз съм си запазила най-мъничкото ѝ боди, нулев размер, което ѝ беше леко големичко като се роди. Правя си една кутия с такива споменчета.  Blush
Да това ми напомня , че аз много се ядосах като изхвърлих първата и биба.
А пък , на мен кумовете ми бяха подарили много дрешки нула размер , които никога не ни станаха.

# 603
Да, рисковано е, аз затова само едно боденце взех.  Laughing

# 604
  • София
Привет от мен. Дарка, Мая голям смях с вас Simple Smile Аз малко трудно намирам време да влизам в нета,дори през телефона,защото Жожо е страшен мрънкялник..тя Мая го знае вече, а да ви кажа Коко обра точките,аз съм страшно впечатлена,пу пу! Няма такова хлапе просто, освен това и глас не му се чу..е само при обличането накрая..    
А дрешките..ех,аз пазя всичките..пъпчето,гривничките ни,но първата биба е в кофата..

# 605
Тони,аз винаги гледам ваучери в Кършияка,да ми е близо.Иначе салона се казва My Choice,горе-долу бива.Преди имах ваучер за салон Перфект,до центъра,но там не бих се върнала.Боядисаха ме и ми останаха белите коси ,бели. #Cussing out

Мама на Ани,и аз пререждах дрехите на Мимето,малките вече отидоха в мазето.Трябва да взема да си запазя някои,хич не съм вещоман,ама ти сега ми  напомни.Иначе пазя пъпчето,нямаме единодушие къде да го хвърлим.

Някой хвърлил ли е вече пъпчето,и къде?

А за кошмарите,да има ги ,както е приятните сънища.Например Мимето я гледах,че насън дава целувка(това е най-новото което научи) и след това се смее с глас.

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 21:35 от palomax

# 606
  • Sunshine state
Ох,много ме зарибихте с кутията със спомени.И аз ще си направя такава,пазя всичко-пъпния остатък,гривничката,първата бибка,бодинца и т.н.  Heart Eyes
Майче,аз ако съм на теб още отдавна да съм си направила 2-3 теста.Ние май нямаме такива опасения-сексът е оскъден напоследък,което не означава,че нямаме интимни моменти. Grinning При мен зацапването означава,че цикълът ми се променя,тоест измества се датата.Нямала съм такова при зачеването. Peace
Не се и съмнявам,че сте си допаднали с Магнитчето двечките.То си личи колко сте готини. Flutter
Лорито най-после започна да прави опити да се изправя в кошарата.Много й беше трудно да стигне краищата й,но днес цял ден я заварвам на колене и хваната за тях.Малко преди да заспи я сварих полуизправена вътре. Grinning Открила е топлата вода май. Crazy
Палома,аз така и не реших къде да го хвърля.Исках в болницата,като ходих на последния преглед,но го забравих.После ми хрумна,че може да го хвърля в университета,но отново забравих,а не съм човек,който забравя.В край на сметка реших,че може би трябва да го запазя,след като толкова пъти се случва така.Сега е в шкафчето. Peace
За кошмарите все едно сте ми взели думите и мислите от устата и главата-същото си разсъждавах и аз,че си припомня как съм й крещяла през деня и сега хлипа на сън.Ужасно ми е гузно и се почувствах много виновна за нещастието й,пък било то и на сън. Sad Обещах си да не й викам повече,но още на следващия ден ме ядоса нещо и пак се повтори.. Tired Ужас...
Тя както си сънува нещо и започва да скимти,а после и плаче.Сега не знам как е,че нали спи отделно.
Отивам да си догледам филма.  bowuu
Като си говорим за бременността-кой как разбра,че е бременен?
При мен се получи така-правихме опити около 8 месеца,тоест не се пазихме.Не съм следяла овулация,аз и цикъла не си следя,взех си тест няколко дни преди да ми дойде и показа 2 чертички.Същата вечер бях пила доста винце,а да не говорим колко цигари бях изпушила,понеже бяхме на кръчма с приятели. Embarassed

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 22:28 от Pupitka

# 607
  • UK
Добро утро! Хайде по един чай от мен, че има мами който не пият кафе.

И при вас ли вали сняг? Малко вече ми омръзна, но е красиво.

А Майчето и Магнет, няма ли снимки да покажат от срещата на "Титатините"?
 А пък на Ани пъпния, си седи на шкафчето и даже не сме и конетирали кога и къде.Трябва да помислим.

# 608
Добро утро!Благодаря за чая!Аз съм от мамите,които не пият нито кафе,нито чай. Embarassed
Мамма на Ани и при нас вали снежец и трупа.
Пъпчето за сега не сме коментирали къде ще се хвърля. newsm78Стои си в къщи.
Запазила съм гривничките и дрешката от изписването.Биберона е изхвърлен.

# 609
  • Sunshine state
Привет!
Аз не пия чай,но пък си пуснах едно еспресо с много каймак. Grinning
Мама на Ани,ти какъв чай обичаш?И тука вали,много съм разочарована от времето и ми се струва,че зимата е цяла вечност. Sad Искам си лятото! Praynig
Тони,как издържаш без някоя стимулираща напитка сутрин?Аз съм много зла преди да пия кафе. Mr. Green Да не говорим пък колко съм заспала. Wink
През нощта спахме непробудно.Събуди се чак в 6 и 30ч. за мляко,а сега пак спинка. Flutter
Мъжът ми е болен от 2-3 дни и се моля да ни зарази.Обикновено не боледувам,но като го гледам е доста зле и не знам.. Rolling Eyes Нея я пазим до колкото можем,но то няма как.В неделя ще идва баба му на гости.Малко съвпадна с гостуването на майка ми,но ще отложим за другата седмица,че баба му не е идвала от доста време,а и е възрастна жената. Peace
Хайде да си допия кафето на тоя студ.. ooooh!

# 610
  • UK
 Пупи, чайче пия билково от вида на "Утро", "Турист" и т.н. , но много рядко правя чай. За мен кафето е стимул да стана сутрин. Обичам кафе, мириса, вкуса.Сега ще правя второ кафе, само чакам чавето да заспи, за да си го изпия на спокойствие.
Лекувай го мъжът ти да оздравява бързо.

# 611
  • Sunshine state
Той много драматизира и като се разболее,така преувеличава,че ще кажеш е на смъртно легло. Laughing
Аз едно 'ох' не казах,след секциото,но недай си боже мъж ми да е хремав. Whistling
И съм забелязала,че не е само той.На мои приятелки мъжете са по същия начин.Скоро имахме гости-моя колежка и мъжът й.Болеше го рамото и не спря да мрънка цяла вечер. Mr. Green Не казвам мрънка с негативен,а по-скоро с ироничен оттенък. Wink Тя съответно не му обърна никакво внимание и си се забавляваше добре.Очевидно си познава стоката. Grinning

# 612
Здравейте!
Аз и чай не пия - все го свързвам с настинка.
Пупи аз настивах 2 пъти вече, но детето не се разболя, дано и при вас така да стане. Малко повече пазене и по-малко гушкане за няколко дни.
Пазя всичко-и пупна връв, и гривничките, дрешките, пазя си тениската с готината картинка от бременността. Само биберона е изхвърлен. Вчера видях едно бебе на около месец и се чудех кога и Диди беше толкова малък. Стана ми мило.
Как разбрах, че съм бременна - правихме опити 1г.и 4 м.и в месеца, когато не мислех за това и не следих много кога трябва да ми дойде гледам закъснява. Викам си има ли смисъл да правя тест, докато го купя сигурно ще ми дойде. Е да де ама резултата е вече на 8м. и половина Simple Smile.

# 613
  • Sunshine state

Пазя всичко-и пупна връв,
Това да не е някоя моя връвчица?  Laughing

Ние през месеца,когато сме направили малката,имахме най-малко 'контакт'.Аз бях в Хасково през по-голямата част от месеца,понеже помагах на сестра ми с организацията на сватбата й,а майка ми се върна от Италия и почти не сме се виждали.Явно и това е било достатъчно. Sunglasses

# 614
Добър ден,
и аз съм за кафето,а чая,като Девил,го свързвам с болест,защото само тогава пия.Мъжът ми е фен на чая,имаме голяма кутия и винаги е заредена с 7-8 вида чай.Много рядко съм пила и то някой плодов.

Моята бременност беше планувана и очаквана.Просто си направих тест и се потвърди.Нямам някаква специална история.

Пупи,няма по-големи мрънкачи от мъжете Naughty Naughty Naughty

Мама на Ани,и на мен ми омръзна вече този сняг.Обичам зимата,но с малко дете,по-трудно се издържа.Искам слънце,разходки,къс ръкав.......

Общи условия

Активация на акаунт