Стига вече студ и сняг, молим Вселената за принцопад! :) - Клюки 30

• 21 648
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
След раждането на детето, мога да се похваля, че вече не бягам панически от инжекции и зъболекар, но на гинеколог още ми е много, ама много ужасно  Confused Не мога да свикна да ми бъркат по дупките Wink и това е.

# 691
  • София
И аз днес като Макчето имах много работа сега ще Ви изоставя, че имам да режа бретони и мия коси 3 броя и да ги суша  ooooh!.

Аз задължително си ходя на профилактичен на зъболекар, имаш право на 1 безплатен всяка година, на другите ходя от работата, та и цитонамазките ги направих, тая година май няма да имаме профилактични от работата та ще трябва да си ходя сама. Зъболекаря ми е от 93 год, гинеколога за съжаление не е към здравна каса и там ще трябват повече пари  ooooh! ама само да се стопли и отивам. А циците  Embarassed само веднъж са ми правили и беше мъж лекаря, ми не ми беше приятно да ме опипва.

Хайде аз изчезвам bath

# 692
На нас тази година ни е мъж гинеколога.
Днес минах. Надявам се всичко да е добре.
Минах и на мамолог.

# 693
На гинеколог бях през 2007 Whistling
На мамолог никога не съм ходила.
На зъболекар - при нужда.
Здрава съм си Simple Smile

# 694
  • Не от София.
Тая тема заприлича на отчетна,бе моми  hahaha
Ама няма да се цепя-аз съм от групата на Пепи и Хепи -твърдо профилактика  Peace
Вече ми е време за цито,в този ред на мисли  Thinking Зъболекар съм минала,кардиото тоже,зрението е перфектно.... Flutter
Айдееее...която не се е изказала по темата,бързо да споделяяяя!!  Naughty

# 695
  • в моя свят на мир и любов
Аз събирам сили за тазгодишната профилактика. При мен се добавя още едно изследване, защото имам двама родители, починали от един и същи вид рак.

# 696
Ох, само ако знаете колко съм наплашена на тема болести, ужас  Sad

# 697
Ааа , и зрението пропуснах - от 3 години ходя задължително веднъж годишно  Naughty - първо , че ползвам очила за четене , второ , че на мама й откриха глаукома  Sad и аз трябва да се следя . Peace

# 698
  • Не от София.
Ох, само ако знаете колко съм наплашена на тема болести, ужас  Sad
Абе,позитивно мислене му е майката!!  Peace
Аз по едно време бях стигнала до хипохондризъм....и не ходя на прегледи,ама ме тресе страх.Като започнах профилактика,спря да ми се пълни главата с глупости.Все вярвам,че каквото и да ми има,хвана ли го навреме-няма да имам проблем.Не ме интересува дали е така!Искам да е така,това е по-важно  Peace

# 699
 Зъболекар и гинеколог-само при нужда(максимум 1 годишно)Все си мисля,че колко по-малко знам,толкова по-добре ще се чувствам Peace
  Обаче имам 1 въпрос и ще съм много благодарна,ако някой се трогне и ми отговори.Става дума за следното:8години съм разделена ,а после и разведена;голема любов,превърнала се в голема цигания(нищо лично към циганите)разбих се тотално;после-срещнах друг човек,заживяхме заедно,омъжих се повторно..Обаче..Все още не мога да планирам живота си,все още нямам планове и не виждам бъдещето си TiredПомагам на съпруга си,гледам  децата,работя,планираме ваканции и тържества-не съм нещастна,не,напротив!Но нешо ми липсва...Аз ли не съм нормална и колко време ви отне на вас да говорите за себе си в бъдеще време?

# 700
Аз като заговоря за профилактика пред майка ми, тя ме прави на бъз и коприва, че съм млад човек, а само за болести съм била мислела   Thinking. Иначе и аз се старая да не пропускам.

Жуле, хората са казали, че животът се случва, докато ние си правим планове. Аз пък лично съм стигнала до извода, че от много мислене полза няма, защото повечето неща се оказва, че са били измислени, и то не от мен. Виж, относно действията е друго. Peace

# 701
Но нешо ми липсва...Аз ли не съм нормална и колко време ви отне на вас да говорите за себе си в бъдеще време?
Хубаво е човек да мисли за себе си в бъдеще време.
Лошо е, когато нещо му липсва в настоящето и се опитва да избегне решаването му.
Няма да бъде лошо да го решиш. Бъдещето рядко дава решения и ако го прави то във вече неподходящо време.
Нищо не се връща, а и да се върне , да наваксаш, нещата не са същите.

# 702
Нищо не се връща, а и да се върне , да наваксаш, нещата не са същите.
newsm10 newsm10 newsm10всеки един миг е задължително да се използва.

# 703

Жуле, хората са казали, че животът се случва, докато ние си правим планове. Аз пък лично съм стигнала до извода, че от много мислене полза няма, защото повечето неща се оказва, че са били измислени, и то не от мен. Виж, относно действията е друго. Peace
[/quote]
 Точно:спрях да правя планове-следвам течението,от ден за ден и умирам от ужас,че един ден ще се наложи да си поставя дългосрочни цели.Дали е реакция след тежка раздяла(а загубих и баща си) или просто живота ни е такъв? Не се ли примиряваме с това,което имаме и се страхуваме да мечтаем,да посегнем с ръка и да посочим какво искаме?
 Или малко на детски език-аз не знам каква искам да стана,когато порастна и къде искам да бъда.Има ли и други? Нормално ли е след развода да си объркан толкова време?

# 704
На работа имахме служителски пакети към Токуда. С голямо удоволствие ходех на профилактика и разказвах за болестите си.... Само че явно, за да ти обърнат внимание, си трябва кеш. С предплатен основен пакет от услуги можеш да чакаш в приемната по 2 часа и просто си утрепваш деня. Мъчат ме едни упорити гъбички след раждането, както и зъби, които нетърпеливо чакат моята първа заплата през лятото да им обърне внимание най-накрая...
Цитат
Нормално ли е след развода да си объркан толкова време?
Нормално е, даже и да не си била особено омъжена преди развода, juleto18

Общи условия

Активация на акаунт