Стига вече студ и сняг, молим Вселената за принцопад! :) - Клюки 30

• 21 722
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Фури, и ние така лампата + вратата - това е задължителната програма. не, шоколад, кола - забранила съм ги вечер. После знам, че става още по-ужасно. Е, ще се борим, какво да се прави...Затова втората смяна ми е райска, а и аз съм я обичала като ученичка. Wink Wink Wink

Ама този обяд много много добър...Ей, тоз младеж как прави сто неща наведнъж, бре! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 571
Фури, ама като гледам и прането пуснато, и къщата измита Mr. Green Само да не загори манджата Laughing

# 572
Морги, опитай се да я натоварваш повече физически. Можеш да я запишеш на някаква извънкласна форма.
Иначе знам, но не е желателно.

# 573
  • София
Морги, опитай се да я натоварваш повече физически. Можеш да я запишеш на някаква извънкласна форма.
Иначе знам, но не е желателно.
Снеже, ходи на гимнастика. Знам, че трябва движение....Само вампирчето не знае, че вечер се спи Joy Joy Joy
Сега гледам пак има едни 4 дни на мързелуване поради ваканция. Ще измислям нещо за раздвижване. В събота ходи с БНД на някакви ски на стадион Славия и беше много доволна. Ще вземем за отидем, та малко енергия да изхвърли Wink Wink Wink

# 574
Morgi понякога давам на малкия сироп "сладки сънища" но мисля че няма проблем, не се изморява достатъчно, и си е такова детето  Simple Smile

# 575
  • София
Morgi понякога давам на малкия сироп "сладки сънища" но мисля че няма проблем, не се изморява достатъчно, и си е такова детето  Simple Smile
Кажи, какъв е този сироп, моля Praynig

# 576
Детето ми докато не тръгна на ясла и детска градина ме побъркваше тотално-нямаше абсолютно никакъв режим за сън и заспиваше когато си искаше тя-и съответно имаше игри нощно време от 2-3 до 6-7 сутрин.
Оставах без сън а баща и си спеше сладко сладко.......но слава богу нещата си дойдоха на мястото.Има си режим детето.Вечер я приспивам давам и водичка бисквитки става пишка милваме се гушкаме се и няма проблем със заспиването.Не се буди нощно време и спи спокойно.Но като цяло децата в днешно време са си енергични.

# 577
приемам съвети да справяне...докарах го до даване на мента,глог и валериан една вечер...не помогна особено....
Морги, а мислила ли си за детски психолог...?  newsm78  Може пък наистина нещо да я тормози и затова да е този проблем. Но пък да не вземе с възрастта да се задълбочи. Липсата на достатъчно сън е голям бич, дано не се окаже така при нея.  Hug БТВ, мога да ти препоръчам психолог и за такова нещо няма да се налага да ходите редовно, подозирам, че с 2-3 посещения макс ще намерите път към решаване или поне ще ви кажат, че всичко е ОК и тя просто си е такава.  Peace
Ти да я приспиваш, че чак и с нея да лягаш, категорично не е вариант, да не е бебе!
БТВ, различните хора имат нужда от различен брой часове сън - факт - но щом тя сутрин спи до по-късно, при нея не звучи да е така. Ако просто й трябваше по-малко сън, сутрин щеше да с става рано, а не да компенсира късното лягане с късно ставане.

# 578
  • София
Кам, отдавна го обмислям това с психолога. Ако имаш опит - пусни ми ни лични, да не спамим тук. Да, ако ми кажат - такава си е, споко..направи ще ми олекне. Ако трябва нещо по-различно да правим - поне да знам какво да бъде то. Засега съм на проба-грешка. Но понеже и за самата себе си не съм намерила начина за заспиване, та май съм по-често към грешка ooooh!
Понякога се случва сутрин да стане и рано, друг път - не...де да знам кога и как се случва....

# 579
Ох, забихте в едни такива теми, дайте нещо весело Confused

Хепи, кЕлежката ядосва ли те Thinking

# 580
Ще измислям нещо за раздвижване. В събота ходи с БНД на някакви ски на стадион Славия и беше много доволна. Ще вземем за отидем, та малко енергия да изхвърли Wink Wink Wink
Не трябва и много да я преуморяваш. Желателно е да е на открито и по възможност на чист въздух.
Както го обясняваш, психолог няма да ти помогне и добре ще бъде да я оставиш.

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 13:21 от Снежа63

# 581
В Софето особено въздухът е много чист Crazy

# 582
Имате и паркове и Витоша.
Въпреки, че и това не би помогнало, но ще облекчи положението и на Морги и на детето.

# 583
  • София
В Софето особено въздухът е много чист Crazy
Е, хайде сега...Свикнали сме си с него. Wink Wink Wink Ама честно казано хич не обичам да трамбовам по разните планини. Като се сетя как се чака автобус, за да стигнеш до някаква точка на Витоша и ми става зле...Нещо нямам въодушевление да гледам камънаци и тревички Wink Wink Wink Та затова зимата кротки занимания - кънки-мънки. Сега ще видя и тези ски, дет са ги измислили - дребната се кефеше много в събота.....Лятото е лесно - има разни паркове и повече може да се препуска. А и най-любимото лятото - Коколандия! Там пада едно катерене, едно чудо...аа, суперско си е! Това ни е любимото лятото, а и тогава можем да се разходим я до Южния парк, я до Борисовата и е много по-лесно...

# 584
Аз главно заради тази мръсотия се махнах от София. То не се диша. Сега като ми се налага да ида и веднага усещам разликата.

А пък за парковете не искам и да си спомням. Толкова народ се излива там, че не можеш да се разминеш, пък една спокойна разходка е невъзможна. Непрекъснато летят колелета, беше един кошмар. Това точно в Южния парк. Спомням си аз с количката, бебето съвсем малко, един колоездач се спря в количката, как не я обърна не знам. Накрая ме напсува, че съм му пречела и щеше да ме бие, щото и моята уста не млъкна... Мразя я тая простотия, тука може да няма хора, но поне не ми се налага с простаци да се занимавам Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт