Стига вече студ и сняг, молим Вселената за принцопад! :) - Клюки 30

• 21 746
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Уффф, щото довършвах тук едни неща по работа и за малко надникнах във форума.  Mr. Green Ама точно след 5 мин лягам, че утре нЕмам ставане.  ooooh!
А ти какви ги чепкаш посред нощ, а?  Mr. Green

# 556
Ами чак сега сколасах да се изкъпя, тамън си подсушавах косата. Но и аз като теб, след малко лягам, че утре ще ме вдигат в 08,00 часа ooooh!

Лека, мила Heart Eyes Hug

# 557
  • София
Добре де, това не опира ли до нервна система? Какво му е на едно детенце, че да не може да спи? Не че не ти вярвам, Морг, просто ми е странно за малки деца. За възрастни хора знам, че има такива. Пак не от личен опит - и аз, и БНД спим като пънове.  Mr. Green
Сигурно опира до нещо...По-скоро биохимията на мозъка е с нещо по-различно. Хората, страдащи от безсъние имат разни нарушености - може би има някаква генетична предпоставка, не знам. Не, нищо й няма - ляга и се започва едно поврътване и ставане - пиш, вода, глад..и така безкрай... ooooh! ooooh! ooooh!
Но като ме гледаш, че в 2,10 и съм бодра като краставичка - какво да очаквам от детенце (е, тя все пак спи поне от 3 чАса де) Laughing

# 558
Добро утро ! Heart Eyes

# 559
Децата са различни, факт. Обаче аз твърдо вярвам, че точно проблемите със съня няма как да са нещо генетично. Не може едно малко дете да има проблеми със съня и чак невъзможност да заспива.
Може да има проблеми със съня и то много големи.

# 560
Добро утро Hug

Хепи  Heart Eyes Naughty

# 561
Добър ви ден от мен   bouquet
От сутринта се опитвам да ви изчета, ама пусто не успявам, все някой влиза, я колега, я клиент, я шефа, тел. звъни, та напредвам със скоростта на мравка.
Затова само за се запиша и се връщам да опитвам пак  Hug

# 562
ПепиHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз по причините на Макчето само казах Добро утро ! Embarassed

# 563
Хепи, тоз път пак ще ти простя. Ама вместо "добро утро", може само "Пепи"

# 564
  • София
Добро утро и от мен  Hug

# 565
Добър ден и от мен, че утрото го проработих!  Grinning

Децата са различни, факт. Обаче аз твърдо вярвам, че точно проблемите със съня няма как да са нещо генетично. Не може едно малко дете да има проблеми със съня и чак невъзможност да заспива.
Може да има проблеми със съня и то много големи.
Да, то принципно може, но те биха били следствие на някакъв проблем в будно състояние, на нещо, което детето преживява. Не знам, странно ми е просто ей така да не може да спи едно детенце. Това поне по скромното ми мнение на немедицинско лице.
Пък на Морги девойката с пиш, водичка, глад и т.н. ми звучи повече като малко лиготия, отколкото като реален проблем със съня. С най-добро чувство го казвам, да не се обидиш, Морги! Hug Просто е показателно това, че тези нужди й идват чак след като си легне, а не преди това, т.е. съзнателно гледа да отложи момента със спането. Не се опитвам да убедя никой в мнението си, просто давам различна гледна точка.
То и моят син така понякога ми се лигондри, че бил жаден, че не бил завит, че не-знам-кво-си - само колкото да ме разкара Ен на брой пъти до неговата стая и да си общуваме. Но със сигурност знам, че това далеч не се дължи на инсомния.

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 11:46 от Cameron

# 566
  • София
Добър ви ден, девойки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Каква пролет пукнала, я! Shocked Laughing Laughing Laughing

Кам, ти да не мислиш, че девойката като става вечер за това и онова го прави ей така...тя се шугави тайно, тайно щото знае, че ще буча. Аз понякога я залавям понеже съм в хола и хоп - гледам притича до тоалетната. Значи като легне и започва едно пръхтене и въртене - то е четене, галене, приказване и какво ли не...Като я питам защо не спи - не знам, очите ми не искат да се затворят Shocked Shocked Shocked Отдавна съм се замислила къде мога да се обърна, за да разбера повече по въпроса. То е някаква жестока драма със заспиването. Нещо като с храненето.......но там поулегнаха нещата, а със съня се влошават понеже е и много притеснителна....и ужасТТТТ. Оплаках ви се, ама и снощи имаше драматично заспиване......
Ако някой има такъв проблем - приемам съвети да справяне...докарах го до даване на мента,глог и валериан една вечер...не помогна особено....

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 12:12 от Morgana

# 567
Добър ви ден, девойки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Каква пролет пукнала, я! Shocked Laughing Laughing Laughing

Кам, ти да не мислиш, че девойката като става вечер за това и онова го прави ей така...тя се шугави тайно, тайно щото знае, че ще буча. Аз понякога я залавям понеже съм в хола и хоп - гледам притича до тоалетната. Значи като легне и започва едно пръхтене и въртене - то е четене, галене, приказване и какво ли не...Като я питам защо не спи - не знам, очите ми не искат да се затворят Shocked Shocked Shocked Отдавна съм се замислила къде мога да се обърна, за да разбера повече по въпроса. То е някаква жестока драма със заспиването. Нещо като с храненето.......но там поулегнаха нещата, а със съня се влошават понеже е и много притеснителна....и ужасТТТТ. Оплаках ви се, ама и снощи имаше драматично заспиване......

Здравейте, Дами! Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet Всичко ви чета, и много полезности събирам от вас, благодаря ви!

Морги, пробвала ли си да я писпиваш до себе си?

Моята малката и тя е ГОЛЯЯЯМ проблем с приспиването, но като я гушна до себе си в спалнята, заспива като котенце и чувствам, че и психически е добре - иначе и тя става, разхвърля, разглобява разни неща, чупи, разлива, съблича се понякога и се изпишква в леглото, щото не може да излезе сама от кошарката и да стигне до гърнето... Та затова съм доволна, че няма мъж сега до мен, щото иначе него трябва да го приютявам в спалнята... И ако се върне мойта либов от странство, ще имам голяма задача да решавам - как да приспивам малката достатъчно рано, еч да има време и за либето, което се прибира късно и излиза в 6 сутринта за работа...

# 568
  • София
Гери, до седмата й годинка беше приспивана така....Вечер майка ми се жертваше за общото благо, понеже аз посмъртно не мога да легна в 10...тогава си върша всичката работа вкъщи. Но най-често баба й заспиваше юнашки, а девойката й разказваше приказки  Laughing Laughing Laughing Laughing Бях забранила в градината да я карат да спи - тогава наистина беше страшно ако дремнеше някоя и друга минута.
Сега си има нейно легло, нали е голяма вече...Според мен е впечатлителна и притеснителна и всичките емоции през деня се отпушват вечер и не може да заспи. Говорим, разказваме си разни приказки, реша коса, чеша гръбче...абе нещо като принцеса с бавачка е тя Wink Wink Wink Защото ми е жал като не се наспи и понякога се оплакваха, че в училище блее......Сега с втората смяна е райско - сутрин поспива до 9 и малко или много се наспива по-добре....
Но все си мисля, че хората имат нужда от различно количество сън просто......

# 569
  • София
Morg  newsm78, казваш че нещо я притеснявало, нещо в училище ли, някоя любов ли е, пубертет едва ли е ама знам ли. Моите примерно държат вратата да е отворена и лампата в коридора да е запалена, затварям вратата след като заспят - при нас е страх от тъмно. За заспиването при мен, не става, само се въртят, особено малката и не ще и не ще, в момента в който я върна в леглото и, до 10 мин. е заспала, това ми се случва винаги когато е болна, а каката спи и да не я будим. Иначе съм казала всяка жаба да си знае гьола и всеки си заспива в леглото.
Морг, знам че шоколада ги възбужда и вечер ако са яли по-трудно заспиват, яде ли шоколад вечер ? Ох, не знам Морг, защо така не и се спи   Confused

Обяда се приготвя.

Ааа , аз докато го измъдря си писала Blush

Общи условия

Активация на акаунт