Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 805
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Betelgeize

не че моето око е много набито, но описанието се отличава - в немското маратонки са изкуствени отвсякъде, а в амазона те са кожа+плат... И най-важното, те пак ще дойдат от Германия - виж надписа в амазона, изискват 2 допълнителни дни за доставка.
Хм, това за двата дни го бях пропуснала, явно каквото и да дойде ще е от Германия. Няма как един и същ абсолютно модел да има две описания, едното е грешно, но въпроса е кое? Предполагам са си изкуствени и толкова. Но пък на доста модели скечърс и в немското джавари си пише ест кожа  newsm78.
За мен са изкуствена кожа и двата модела.

# 106
  • София
Фанданго, Бижу, благодаря   bouquet.
Аз се колебая между два модела скечърс, на другите си пише че уж са с кожа, въпреки че, за тях твърде ме съмнява да са кожа http://www.javari.de/Skechers-Bamboozle-95002N-BKNV-Sneaker/dp/B … ;asins=B0042G0NCS тези.
За първия и втория молел - http://www.javari.de/Skechers%20Frontier%2091103L%20Sneaker%20Sc … 0IBB9Q,B003K16GK4, основно ме вълнува да не спарват крачето, че са предназначени за пролетта, но и тогава си е топличко. Мисля че първия линк е по "проветрив" заради повечето мрежичка. Ще помъдрувам още малко и мятам в кошницата. Ако някой помогне с мнение, да ме затрудни допълнително  Joy, ще съм благодарна   bouquet.

# 107
За първи път поръчвам до Бг. Може ли да ми кажете кога да ги очаквам като са пратени с куриер?
Ето това излиза в профила и проследяването

Items dispatched on 08-Feb-2012:
 Delivery Estimate: 21-Feb-2012
1 package via DHL   with tracking number

Delivery information :
Ship Carrier:DHL
Tracking Number:
Status:In transit
Order #:
Delivery Date:08-Feb-2012
Destination:
Track your package
Date   Location   Event Details
10-Feb-2012      Out for delivery
09-Feb-2012   Staufenberg   Departure Scan
09-Feb-2012       :)Out for delivery

Аз го разбирам , че на 10 февр са тръгнали да ми ги носят

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 13:51 от Radani

# 108
  • София
На 10 са изпратени за БГ. виж в първи пост,как да си следиш пратките  Peace

# 109
  • София
Ще ти дойдат с DHL имаш и номер за проследяване
изпратени на 08.02., чакай ги най-късно на 21.02 (по всяка вероятност ще дойдат по-рано)
следи си на сайта на куриера до къде са стигнали

# 110
  • Бг
Radani, по проследяването пратката още не е влязла в Бг. Така че ще си почакаш.

# 111
 Hug
благодаря ви, момичета !

# 112
Може ли някой да ми каже какво обозначава "F" след номерацията на обувката? Примерно 5F, 6F... Дали има нещо общо с мъжки/дамски (male/female)? Става дума за обувки, които в Джавари се водят унисекс, а същите в амазон за мъжки.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 113
Betelgeize

за първите има описание на сайта на скечърс, само че там са червени Grinning

http://www.skechers.com/style/95002/scoots-bamboozle/bkrd

ive

мисля, че това е широчина. F съгласно таблиците означава английска нормална широчина или В американско Peace

# 114
Да се оплача от англичаните, в събота вечерта направих поръчка, обаче преспах и реших, че не ги искам тези и кансерирах. Пратиха ми майл, че поръчката е канселирана и не е таксувана. Да ама не, е сега искам да си платя една поръчка и си знам, че си имам още едни 50лв в картата, а франсетата ми пишат, че имам проблем с картата.  Shocked Звъня в банката и те ми казват, че еди колко си паунда са блокирани в събота и още не  са потвърдени. А иначе за другите поръчки са си драпнали парите  smile3513 Полудях  smile3511 Писах на "кралиците" да видим какъв ли ще е отговора  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 115
  • Варна
kkk_taralejka, не се ядосвай на Джаварците, отблокирането на парите става от банката, в повечето случаи автоматично след определен период от време. Като имаш е-мейл за канселираната поръчка, просто с него иди до банката или се разбери с тях по телефон, е-мейл или както става комуникацията ти с банката и ги помоли да ти разблокират сумата, тъй като нямаш поръчка. Peace

# 116
Благодаря, fandango! Simple Smile

Сега и аз открих (в) Америка! Wink . За широчина е явно, в техният сайт има дадени номер F/B. Simple Smile

# 117
kkk_taralejka, не се ядосвай на Джаварците, отблокирането на парите става от банката, в повечето случаи автоматично след определен период от време. Като имаш е-мейл за канселираната поръчка, просто с него иди до банката или се разбери с тях по телефон, е-мейл или както става комуникацията ти с банката и ги помоли да ти разблокират сумата, тъй като нямаш поръчка. Peace

Е ти ме довърши, искаш да ми кажеш, че банката трябва да ги отблокира, а оная овца по телефона ми вика, че не са потвърдени от търговеца за отблокиране  #Cussing out

# 118
Може би има предвид точно този имейл, с който ти потвърждават канселирането - вземи и иди с него и им го покажи, за да ти пуснат парите.

# 119
  • Варна
Не ми върви тази година с нацелването на номерата, всичко ми идва голямо. Tired
Днес си взех от пощата тези Camel 7-ца: http://www.javari.co.uk/dp/B004478MX2?ie=UTF8&pf_rd_r=0BEYGC … p;pf_rd_s=right-1
Разминават се с таблицата точно с един номер, стелката е 26,5 см.
Иначе мокасинките са разкошни, изцяло естествена кожа, много мекички, само дето не са снежно бели а леко бежавеят.
Някой ако има същите 6-ца с удоволствие ще ги разменя.

Общи условия

Активация на акаунт