Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 771
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • Бг
princess_lea, проверяваш ли си редовно пощата, че днес сутринта ме сюрпризираха, че не могат да ми изпратят балеринките.

# 91
Чакаме код за немското!Вече съм на сандалена вълна....Джапанки си взех от английското с кода.Сега искам едни фръц-фръц сандалки...

# 92
Ами аз даже им писах, че ми ги няма и те ми отговориха че ги били пратили. Да чакам до 24-ти и после пак да им пиша - ама аз си искам стоката, не мога с празни ръце да ходя по рождените дни на хората...  ooooh!

# 93
Kaк си проследявате пратката?

# 94
 Two HeartsЧестит празник на влюбените, на пияните от любов и на истинските ценители на виното!Two Hearts

Аз да се похваля - служебно ми пуснаха отново така и неполучените Moda In Pelle. Днес беше последния ден от удълженото чакане и им писах, след като преди това звънях до пощата и нямаше пратка за мен.
Сега си чакам риплейсмънта - дано вече дойдат.

# 95
  • София
http://www.javari.de/Kinderschuhe/s/ref=topnav_sd_kdssale_d?ie=U … 78%26pageCode%3Dd и това http://www.amazon.co.uk/Skechers-FRONTIER-Black-91103L-Regular/d … 215153&sr=1-8 са едни и същи маратонки нали?
Някаква идея какво значи    Leather_Fabric като външна материя, аз си превеждам кожа + изкуствено, кожата си е това гладкото което се вижда, а изкуственото това като плат което стои? Обаче от немски сякаш друг смисъл има описанието /не че разбирам немски, гугълчо.../. Вие какво мислите по въпроса, тези с по набитото око  Wink?

# 96
Момичета, има ли някакъв срок за връщане за немския сайт?
За ЮК знам, че може до 365 дни да се върнат.

# 97

Не, че не искам, ама...трябва да опаковам  Confused мога само в събота да мъкна пакети до пощата, а Спиди знам, че вдигам телефона, идват, взимат, опаковат, надписват...рай   Laughing

Таралежке, според опита ми те винаги искат да им върнеш нещата по най-евтин начин...  И имам чувство, че те много добре знаят какъв начин е най-евтин. И могат да не ти възстановят парите. или ще възстановят част от сумата. И куриерите със сигурност са по-скъпи - лошото е, че те го знаят Mr. Green така че пак според мен изчакай събота и тогава им изпрати каквото имаш да връщаш Simple Smile

red shoe

И там са 365 дни Peace

# 98
  • Düsseldorf
И аз не мисля, че днес нещо свършва днес в немското, пак си има много намалени модели... Е, някои цени са леко нагоре, но това не мисля, че е от днес... те си варират по малко...

# 99
Betelgeize

не че моето око е много набито, но описанието се отличава - в немското маратонки са изкуствени отвсякъде, а в амазона те са кожа+плат... И най-важното, те пак ще дойдат от Германия - виж надписа в амазона, изискват 2 допълнителни дни за доставка.

# 100
  • София
Betelgeize

не че моето око е много набито, но описанието се отличава - в немското маратонки са изкуствени отвсякъде, а в амазона те са кожа+плат... И най-важното, те пак ще дойдат от Германия - виж надписа в амазона, изискват 2 допълнителни дни за доставка.
Хм, това за двата дни го бях пропуснала, явно каквото и да дойде ще е от Германия. Няма как един и същ абсолютно модел да има две описания, едното е грешно, но въпроса е кое? Предполагам са си изкуствени и толкова. Но пък на доста модели скечърс и в немското джавари си пише ест кожа  newsm78.

# 101

Не, че не искам, ама...трябва да опаковам  Confused мога само в събота да мъкна пакети до пощата, а Спиди знам, че вдигам телефона, идват, взимат, опаковат, надписват...рай   Laughing

Таралежке, според опита ми те винаги искат да им върнеш нещата по най-евтин начин...  И имам чувство, че те много добре знаят какъв начин е най-евтин. И могат да не ти възстановят парите. или ще възстановят част от сумата. И куриерите със сигурност са по-скъпи - лошото е, че те го знаят Mr. Green така че пак според мен изчакай събота и тогава им изпрати каквото имаш да връщаш Simple Smile

red shoe

И там са 365 дни Peace

Мдаа, към пощата отиват нещата smile3516

# 102
Betelgeize

Виж тук, май са същите

http://www.mandmdirect.com/products-Skechers-Junior-Frontier-Rim … s-Black_SK228.htm

И тук са кожа и плат... може би немците написаха само за плат, че е синтетика newsm78

Увеличих снимката в немско, ами май са от кожа - шевовете не са обработени Simple Smile Ако още някой да ги види, ще бъде добре Grinning

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 13:09 от fandango

# 103
От немското джавари по-бързо ли пристигат или е на лотариен принцип.  Laughing
Харесах си едни обувки и се чудя дали до края на седмицата биха дошли  Whistling

По принцип пристигат бързо, в рамките на 3-5 работни дни. Ама нали сега изкупихме целия амазон, тъ ... ще има чакане.

Относно намалението, миналата година беше до края на февруари в англ. вариант. После кодове. Тази година ще видим.

Джулс,   bouquet

bouquet Благодаря поръчах си ги Simple Smile  Flutter
До колко време след поръчката дърпат парите?

# 104
  • София
И аз тук, че кошницата ми е пълна, но ми се ще да изчакам код за немското и тогава, пък дано не спя на палатка после Laughing

Общи условия

Активация на акаунт