Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 767
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Хайде и аз в новата тема, мерси, Джулс!  Hug

И на мен ми е интересно кой и къде видя, че намалението в немския свършва на 14-ти? Не зная Джавари да имат практика да си обявяват кога им свършва голямото намаление. Иначе секцията Sale си я има целогодишно. Просто два пъти годишно се правят по-масови и по-големи намаления.

# 76
Детските SKECHERS ,тези  -  
http://www.javari.co.uk/dp/B003AU4JOA?ie=UTF8&ie=UTF8
ги получих вчера.Номер 33,UK1 и стелката измерена от  мен е 22 см.Това означава,че са леко уголемени,но предвид модела на обувката,няма  начин да  влезе спокойно 22 см краче.
Така,че препоръчвам,от  детските на тази марка  да взимате точно номера,който ви трябва.
Качеството е страхотно,никакви забележки.
Изпипани са и са много  красиви,много по добри на живо отколкото на снимката. Heart EyesТази марка започва да ми става любима. Peace Grinning

Получих и чанта    Confused  ,цвета и марката само си отговарят на порзчаното,модела  е  друг  Rolling Eyes
Прилича на голям портофейл,ужас  Mr. Green.
Не знам как ще се разбера с тях с моя куц  английски ooooh!

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 11:21 от Susie

# 77
От немското джавари по-бързо ли пристигат или е на лотариен принцип.  Laughing
Харесах си едни обувки и се чудя дали до края на седмицата биха дошли  Whistling

По принцип пристигат бързо, в рамките на 3-5 работни дни. Ама нали сега изкупихме целия амазон, тъ ... ще има чакане.

Относно намалението, миналата година беше до края на февруари в англ. вариант. После кодове. Тази година ще видим.

Джулс,   bouquet

# 78
Хайде и аз в новата тема, мерси, Джулс!  Hug

И на мен ми е интересно кой и къде видя, че намалението в немския свършва на 14-ти? Не зная Джавари да имат практика да си обявяват кога им свършва голямото намаление. Иначе секцията Sale си я има целогодишно. Просто два пъти годишно се правят по-масови и по-големи намаления.
Сезонните намаления (почти )навсякъде са в един и същ период на годината.Аз съм в Атина и тук са до края на месеца.Отделно си има други намаления,но сезонните са в определено време и са най големите намаления.В Германия са започнали след  нова година,логично е да приключат сега,но там така или иначе си има някакви намаления целогодишно,но мисля,че това  не важи за Англия,който знае,да каже.

# 79
parleva, кода беше до неделя, вече няма гювеч.
Аз съм супер разочарована, от французко са ме уведомили, че няма да ми доставят пантофките, които си бяха определено на далавера  newsm45.
kkk_taralejka на теб ще ти ги доставят ли ? Сега остава и немците да ми пишат, че не могат да ми доставят вчерашните обувки и ......... ще си ходя боса  Joy.

И аз тука  Peace

Охо Alexa_a, мене  ме отрязаха още на по-другия ден за белите балеринки, аз чаках ти да се похвалиш поне, че много ме кефеха  Sad
Абе тия франсетата не ме  долюбват нещо  Thinking пратка от 03,02, с последната дата за доставка 10,02 още ми я няма, а те ме карат да чакам до 25,02 и да питам съседите дали не са ги взели  #Crazy

# 80
Момичета, харесала съм си тези http://www.javari.de/Why-Not-shoes-9552-Halbschuhe/dp/B005LV151Q … 43031%7C540919031 и тези http://www.javari.de/Buffalo-London-508-13487-1-111164-Halbschuh … 43031%7C540919031. Моля, ако някой знае нещо за марките или за това, дали си отговарят да сподели. Не мога да реша и това е ...  Rolling Eyes

# 81
И да споделя, вчера се пробвах пред служебния модул на Спиди да изчисля колко струва пратка до Германия 2,5кг. Ами значи обикновенна пратка  на тия килограми някъде към 39  лева, но лошо е, че няма опция за обратна разписка. Е то товарителницата пак ще може да се проследява, но аз  си искам подпис, че са ги получили. А и незнам като не по-пощата, а по куриер дали ще си поемат пак разноските за връщане когато е по тяхна вина  Thinking

# 82
 Цоп и аз в новата тема hahaha
  Това за намаленията в немското и аз не мога да намеря тази вълшебна дата - 14.2, а уж търсих навсякъде... Обаче за намалените обувки проверих някои модели в амазон - дата на първо появяване там. И те са основно от минала година - пролет - лято. Време е за новите колекции, ако ще ги върнат към нормалната цена - не мисля, че ще ги продадат... Поне аз така мисля и надявам се ,че няма да има увеличение на цената. И силно надявам се за код, че уиш ми е препълнен Joy

kkk_taralejka

Аз може би изпуснах, но ти защо не искаш с пощи да изпратиш? Аз връщах доста неща за размяна и всички са пристигнали, поне до сега Grinning До Англия за 7-10 дни пристигат.

# 83
# 84
Момичета, харесала съм си тези http://www.javari.de/Why-Not-shoes-9552-Halbschuhe/dp/B005LV151Q … 43031%7C540919031 и тези http://www.javari.de/Buffalo-London-508-13487-1-111164-Halbschuh … 43031%7C540919031. Моля, ако някой знае нещо за марките или за това, дали си отговарят да сподели. Не мога да реша и това е ...  Rolling Eyes

Имам едни Бъфало, много са хубави и си отговарят. / Имам ги от размяна от тук и сам много доволна slavina_S   bouquet /

# 85
Намалението свършва на 14.02 във френското Javari, поне така пише на заглавната страница. А в немското винаги си има намалени обувки. Дори когато пуснаха кода 30/60 есента имаше доста голямо намаление. Peace

# 86
Цоп и аз в новата тема hahaha
  Това за намаленията в немското и аз не мога да намеря тази вълшебна дата - 14.2, а уж търсих навсякъде... Обаче за намалените обувки проверих някои модели в амазон - дата на първо появяване там. И те са основно от минала година - пролет - лято. Време е за новите колекции, ако ще ги върнат към нормалната цена - не мисля, че ще ги продадат... Поне аз така мисля и надявам се ,че няма да има увеличение на цената. И силно надявам се за код, че уиш ми е препълнен Joy

kkk_taralejka

Аз може би изпуснах, но ти защо не искаш с пощи да изпратиш? Аз връщах доста неща за размяна и всички са пристигнали, поне до сега Grinning До Англия за 7-10 дни пристигат.

Не, че не искам, ама...трябва да опаковам  Confused мога само в събота да мъкна пакети до пощата, а Спиди знам, че вдигам телефона, идват, взимат, опаковат, надписват...рай   Laughing

# 87
Получих и чанта    Confused  ,цвета и марката само си отговарят на порзчаното,модела  е  друг  Rolling Eyes
Прилича на голям портофейл,ужас  Mr. Green.
Не знам как ще се разбера с тях с моя куц  английски ooooh!

Същия случай и при мен, само цвета и марката на получената чанта отговарят ooooh! Вчера им писах от формата за връщане в сайта и ги помолих да ми върнат пощенските, тъй като грешката е по тяхна вина, но до сега не са ми отговорили нищо. Чудя се дали пак да пиша, или да изчакам още малко. Да помоля, който им е писал за връщане, да сподели след колко време приблизително отговарят.

# 88
  • Sofia
Обърках ви май с този 14.02 - извинявам се, явно е било за френското -

* Soldes sur une grande sélection de produits du 11 janvier 8h au 14 février 2012 inclus, dans la limite des stocks disponibles. Sélectionnez une couleur et une pointure pour savoir si le modèle est soldé et connaitre la démarque appliquée. Javari.fr se réserve le droit de retirer ou suspendre l'offre à tout moment. Les Conditions Générales de Vente du site www.javari.fr s'appliquent à cette opération. Retrouvez toute notre sélection de Chaussures et Accessoires en solde.

# 89
И аз чакам обувки от френското, пратени на 02.02. Не искам да мрънкам, ама вече се отчайвам защото са за подарък и вече става доста неудобно...  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт