Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 937
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Hug много благодаря за отговорите,а за тези какво ще кажете дали си заслужават  http://www.javari.de/Jana-Fashion-8-8-26200-27-Stiefel-Schwarz/d … UUEW%2CB00509S0L2
Страхотни са моята приятелка вече ги изпробва и са топлички вътре супер са много ги харесах Peace
Вътре имат ли много вълна? Дали има смисъл да поръчвам по-голям номер?
Аз ги пробвах според мен си отговарят точно ние носим 38-юк 5  средно дебела е вълната

# 196
  • Бг
Nin, няма, беше до 12 Февруари. Сега точим "лиги" да пуснат за немско, но да видим  Joy.

# 197
Да се отчета с получени ботушки Ukala:

http://www.javari.co.uk/s/ref=land_brand_UKALA?node=213376031&am … _4%26pageCode%3Dd

Нося 37, поръчах 4 - тамън са ми. Напръсках си ги с влагоотблъскващ спрей и хайдееее на работа! Не знам дали действа, защото днес няма киша. Много топлят, удобни са, на сняг не се пързалят, но на лед сигурно ще са супер нестабилни. Едната връзка се отши веднага, още при пробването. Евтинее подметката, днес ще питам обущар дали не може да се залепи друга. Абе за тази цена стават, но за 85 паунда - да си гледат работата!

# 198
http://www.dhl.de/en.html

В сайта не мога да проверя номера за проследяване защото ми дава някаква грешка (паднал им сайта..)  Embarassed Tired

# 199
  • Бг
Суха Мащерка, от сутринта е така, явно нещо се е бъгнал.
И ето, къде са обувките в женския мозък hahaha

А забележката е право в десятката Grinning.

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 11:33 от Alexa_a

# 200
А възможно ли е да се появи код в английското или вече не Sad

# 201
дами, някой има ли впечатление от марката MANAS, докато чакам да получа пари, ми се изчерпаха всички ботуши от кошницата и сега търся алтернативи

# 202
дами, някой има ли впечатление от марката MANAS, докато чакам да получа пари, ми се изчерпаха всички ботуши от кошницата и сега търся алтернативи
Аз имам едни чехли на марката и мнението ми е, че са уголемени с 1 номер. Купувани са от България, ако това има значение. Дано и някой друг се включи с мнение по въпроса.

# 203
  • София
Вчера ми пристигнаха тези http://www.javari.de/Damenschuhe/s/ref=topnav_sd_wmnsale_gw?ie=U … 39%26pageCode%3Dd изпратени на 07.02. от Германия.Поръчах ги за майка ми,тя като ги обу взе да подскача,толкова беше щастлива,заспаха и като номер и отвътре са с много топла подплата.Напръсках ги за всеки случай с импрегниращ спрей и днес ще видим дали пропускат в кишата  Whistling

# 204
  • София
За колко време пристигат поръчките с ДХЛ от английския сайт? Почвам да се изнервям вече, а и проследяването никакво го няма  Confused

# 205
Моля спешно за отговор Praynig Някой получавал ли е тази седмица пратка от английското Джавари, изпратена в петък 10.02? Четох набързо последните коментари, но не видях някой да се е похвалил с получени обувки. Вчера комшията ми донесе известие от пощата. В пощенската ми кутия днес имаше второ известие с тракинг номер на него. Ходих до пощата да си взема пакетите. Дадоха ми само 1 с тракинг номер, а пощаджийката твърди, че вчера съм ходила и ми е дала другия пакет! Дали са пуснали 2 известия за 1 и също нещо или ми е дала обувките на друг човек  Sad

# 206
Моля спешно за отговор Praynig Някой получавал ли е тази седмица пратка от английското Джавари, изпратена в петък 10.02? Четох набързо последните коментари, но не видях някой да се е похвалил с получени обувки. Вчера комшията ми донесе известие от пощата. В пощенската ми кутия днес имаше второ известие с тракинг номер на него. Ходих до пощата да си взема пакетите. Дадоха ми само 1 с тракинг номер, а пощаджийката твърди, че вчера съм ходила и ми е дала другия пакет! Дали са пуснали 2 известия за 1 и също нещо или ми е дала обувките на друг човек  Sad
Ако известието е без номер-пратката е обикновена,а това за което имаш тракинг е с проследяване и би трябвало да ти дадат да се разпишеш като го вземаш -така,че поискай да видиш кой се е разписал с/у пратката ти ?

# 207
  • София
Моля спешно за отговор Praynig Някой получавал ли е тази седмица пратка от английското Джавари, изпратена в петък 10.02? Четох набързо последните коментари, но не видях някой да се е похвалил с получени обувки. Вчера комшията ми донесе известие от пощата. В пощенската ми кутия днес имаше второ известие с тракинг номер на него. Ходих до пощата да си взема пакетите. Дадоха ми само 1 с тракинг номер, а пощаджийката твърди, че вчера съм ходила и ми е дала другия пакет! Дали са пуснали 2 известия за 1 и също нещо или ми е дала обувките на друг човек  Sad
Пощенската служителка може да види според номерата  на известията, описанието им, нашите дори пишат грамаж на пратката, дали двете известия са едно и също нещо, или са за различни неща.
Така че мятай я да си отваря книгата, където пише и отбелязва и да ти търси името.
Да не те стряскам, но не бих се учудила да е дала пратката на друг, и сега да се чуди как да се измъкне. А ти явно не си ходила вчера, да си вземаш нещата. Peace

# 208
С тракинг, без тракинг, в пощата винаги са ми давали да се разпиша, когато получавам пратка. Да ти дадат да видиш тетрадката и кой се е подписал вместо теб!

# 209
Моля спешно за отговор Praynig Някой получавал ли е тази седмица пратка от английското Джавари, изпратена в петък 10.02? Четох набързо последните коментари, но не видях някой да се е похвалил с получени обувки. Вчера комшията ми донесе известие от пощата. В пощенската ми кутия днес имаше второ известие с тракинг номер на него. Ходих до пощата да си взема пакетите. Дадоха ми само 1 с тракинг номер, а пощаджийката твърди, че вчера съм ходила и ми е дала другия пакет! Дали са пуснали 2 известия за 1 и също нещо или ми е дала обувките на друг човек  Sad

orang3, ти обърне  ли внимание на датите на известията? И какво точно се пишело в първото? Ако не си взела вчера, днес могат да ти изпратят второ известие например. При мен доста често се случва, че отивам в пощата, взимам си пратка, а след ден-два получавам известие за нея Simple Smile Пощаджийка може би не ти помни, и смята, че си взела пратката. А истината е , че някой друг взел си неговата. Вариант да даде на друг човек е доста странен, но чула съм за такива случаи. те винаги пишат ЕГН-то на получателя. Така че може да се провери по принцип кой какво получил.

Общи условия

Активация на акаунт