Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 710
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
В немското ми се видяха някои намалени ботички и направо, ако не ме е сраааммм  Blush
Jane Klain 264 190 Damen Stiefel15 от 55, изкуствени, ама сладурски и равни  Mr. Green

Jane Klain 244 34 Damen Halbschuhe 14 от 40

обувки

пак боти

уфф и тези ги гледам още от началото

# 586
anny_

за Jane Klain в амазон има много отзиви, че са умалени Simple Smile

# 587
  • Варна
Аз малко ви изтървах, ама сега искам да се допитам до вас, ако можете да ми помогнете. Майка ми си хареса тези http://www.javari.de/Caprice-9-9-25375-37-Damen-Stiefel-Schwarz/ … SAIG%2CB00553TEB8 - някой взимал ли е такива, дали си отговарят, тя носи по принцип 37-37,5? И дали стават за малко по-широк крак?

# 588
  • Бургас
За тези ботички Life Stride да знаете нещо?
Изписва ми: EUR-37, UK-4, US-6.  Thinking По американската номерация не трябва ли 37 да е 7?

Alex_a, благодаря! Но, май се отказах от ботушите Ara, притеснява ме, че изглеждат широки.

# 589
Мимита не мисля че 36 е 7 по US  имам Нине Уест с тази номерация и са 7,5 нося 38 или 38,5 ако трябва да ходя да видя в кутията Hug

Ara са не само за широк крак но и широки горе върнах едни от тази марка  Hug

The Baroness обещах че ще пиша за ботушките на Padders - станаха на майка ми тя е не само с по-широк крак, но и с изпъкнало кокалче и ще ги разходи из къщи, но кожата каза е много мека шити са - изобщо е доволна Peace само цвета бил винено червен, ако били черни....

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 17:59 от ahat

# 590
Момичета предложете ботуши за дебел прасец  и глезен, да не са много високи

# 591
Изписва ми: EUR-37, UK-4, US-6.  Thinking По американската номерация не трябва ли 37 да е 7?
Четох отзив в Амазон, че е добре да се поръча номер нагоре, иначе били удобни. Вероятно във вторник-сряда ще ги получа и ще мога да кажа повече.

# 592
  • Бургас
Четох отзив в Амазон, че е добре да се поръча номер нагоре, иначе били удобни. Вероятно във вторник-сряда ще ги получа и ще мога да кажа повече.

Къде го чете? Аз уж прегледах Амазон-ите, а не видях коментар за номерацията.

# 593
  • Варна
Аз малко ви изтървах, ама сега искам да се допитам до вас, ако можете да ми помогнете. Майка ми си хареса тези http://www.javari.de/Caprice-9-9-25375-37-Damen-Stiefel-Schwarz/ … SAIG%2CB00553TEB8 - някой взимал ли е такива, дали си отговарят, тя носи по принцип 37-37,5? И дали стават за малко по-широк крак?

Oтговарят си на номера  от тази марка.

# 594

http://www.amazon.de/product-reviews/B004X4CO6W/ref=pr_all_summa … ;showViewpoints=1
Für den Preis ist diese Stiefelette einfach nur toll. Nur sollte man sie eine Nummer größer bestellen, dann passt sie wie angegossen

# 595
  • Бургас

http://www.amazon.de/product-reviews/B004X4CO6W/ref=pr_all_summa … ;showViewpoints=1
Fьr den Preis ist diese Stiefelette einfach nur toll. Nur sollte man sie eine Nummer grцЯer bestellen, dann passt sie wie angegossen

Това го четох, ама какво съм чела... моят немски не е особено добър.  Laughing

Ох, тъкмо бях решила да е точен номер, сега започнах да се двуомя. Четох коментари в американски сайт, но не казват нищо за номерацията... Но, пък там поръчват според американската номерация, т.е. един номер по-голям (за тези аз така го разбирам, защото: EUR-37, UK-4, US-6)

# 596
Мимита, имам ботуши, но не на тази фирма, на кутията си пише EUR-37, UK-4, US-6 и номерът си отговаря съвсем точно на 37.

Аз да се отчета с моята последна поръчка http://www.javari.co.uk/dp/B0052CLUGY?ie=UTF8&ie=UTF8
Поръчани на 11.02., доставени вчера. Ботушите са много топлички и удобни и си отговарят съвсем точно на номера - имаше отзиви за тях в Амазон, че са уголемени и трябва да се поръчва един номер по-малки, което изобщо не е вярно.

# 597
Има ли актуален код за намаление и искам да попитам кодовете и за трите сайта ли са валидни, или за всеки си има отделни  Hug

# 598
Подкрепям мнението,че UKALA си отговарят съвсем точно на номера.Палучихме 38 и 39 номер и двата си отговарят.От тях си поръчвайте този,който носите. Дъщеря ми е много доволна от тях.Краката й за пръв път са топли. разбира се за кишата още нямаме впечатления.Снегът едва сега започва да се топи.

# 599
  • Бургас
Мимита, имам ботуши, но не на тази фирма, на кутията си пише EUR-37, UK-4, US-6 и номерът си отговаря съвсем точно на 37.

...

Аз явно нещо съм се заблудила...  Embarassed
Прави сте, момичета, 37 е 6 по американската номерация.

Поръчах точен номер от ботичките, а пък ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт