Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 706
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • Бургас
Някакви отзиви за тези обувки? Отговарят ли си на номера, нося 37, мисля да поръчам 4.
http://www.javari.co.uk/s/ref=dp_msr/?brands=Chinese+Laundry& … 13%26pageCode%3Dd

# 602
  • Варна
За Marco Tozzi имаше май доста разнородни мнения. Харесала съм тези:
http://www.javari.de/Marco%20Tozzi%202-2-25343-27%20Stiefel%20Sc … ZQ867Y,B0042MSOXW
Някой ако има голям номер- 39-40-41 от тези или подобни на същата марка, ще съм много благодарна да измери стелка.

# 603
Има ли актуален код за намаление и искам да попитам кодовете и за трите сайта ли са валидни, или за всеки си има отделни  Hug

В момента няма кодове, иначе за всеки сайт си има отделни.

Дам, от Франция нещо експресната поща се бави. Получих тези Sledgers за баща ми 45 номер. Много са хубави, но не мога да преценя колко са широки, чак началото на април ще може да ги мери. Още някой беше пуснал от тях. Дали ги получи вече, за да каже стават ли за широк крак?  Praynig

И тези Fly London дойдоха за приятелка в цвят милитари. Нещо съм запомнила, че едва ли не марката е за широки крака, но точно този модел не е. Тя е с тесен крак и са й много добре, моите подобни от късия модел, както вече писах, много ме стягат. Фризера пробвах на едни ботуши, нещо не стана номера с отпускането, не зная дали защото имаха вътре вълна, но поне изпробвах дали се съсипват обувките, е нищо им няма.  Laughing Някоя марка спрей за отпускане, ако препоръчате ще съм много благодарна. Може и на лични, да не стане рекламна темата. Май предпочитам първо със спрей да тествам, а после да ги мъкна на разтягане евентуално.

За широки крака подходящи марки са Groundhog, Rockport, Josef Seibel, Timezone (поне тези ботушки са такива, и по-широк прасец даже ще съберат, някой питаше за по-ниски). Може да се пусне търсачката и по ширина на обувките, би трябвало да излязат широки модели.

И днес си пуснах едни оформящи Skechers, искам да идва пролет вече, да видя колко ще отслабна с тях.  hahaha

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 17:09 от yoshko

# 604
  • Варна
В Амазон гледах разширители за обувки, ето един модел:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0047VODOW/ref=ox_sc_act_imag … ;m=A2T31DVH9JEF9F
Разширяват на ширина и дължина, даже може и на точно определени места да се разширява.
Не съм ги пробвала обаче, че на мен все големи ми идват обувките. Laughing

# 605

И днес си пуснах едни оформящи Skechers, искам да идва пролет вече, да видя колко ще отслабна с тях.  hahaha

Честно незнам как се ходи с такива обувки, т.е. с такива подметки. Имам такива ботуши,  много хубави, но не бях забелязала, че са с такива подметки. Жалко но не мога въобще да стоя на тях. Става ми лошо само като ги пробвам.  Laughing

# 606
  • Варна

Честно незнам как се ходи с такива обувки, т.е. с такива подметки. Имам такива ботуши,  много хубави, но не бях забелязала, че са с такива подметки. Жалко но не мога въобще да стоя на тях. Става ми лошо само като ги пробвам.  Laughing
Защо? Според мен са много удобни, дори. Обаче, на моите имаше упътване първите няколко пъти да не вървя повече от 30 мин с тях. Thinking

# 607
Наистина ли  има ефект от тези обувки?

# 608
desespere, много ти благодаря. Значи 7 ще бъде. И аз съм м/у 39 и 40. Simple Smile

# 609
  • Под звездите

Защо? Според мен са много удобни, дори. Обаче, на моите имаше упътване първите няколко пъти да не вървя повече от 30 мин с тях. Thinking

Айде сега и оформящи обувки загледах, само такива нямам    Joy Joy Joy, може ли някой да сподели опит с тях, в амазон пише само хубави неща, но нищо за Shape-ups ефект

# 610
Здравейте, преди няколко дни направих поръчка от френското, но не ми стигнаха парите да платя, сега искам да платя с друга кредитна карта, но като сложа отметката на нея тя пак се връща на дебитната карта, в която нямам пари. Защо така става, кажете ми къде бъркам? Hug Hug

# 611
fanagoria

пробвала ли си да изтриеш тази карта?

# 612
  • София
За Marco Tozzi имаше май доста разнородни мнения. Харесала съм тези:
http://www.javari.de/Marco%20Tozzi%202-2-25343-27%20Stiefel%20Sc … ZQ867Y,B0042MSOXW
Някой ако има голям номер- 39-40-41 от тези или подобни на същата марка, ще съм много благодарна да измери стелка.

Имам тези номер 40. Стелката е 25,8 см.

# 613
fanagoria

пробвала ли си да изтриеш тази карта?
Mи не става, като я изтрия и ида да променя плащането, тя пак се появява Sad

# 614
fanagoria

Нали потвърждаваш изтриване? защото ако да - не знам къде е проблема Confused Пробвай да пишеш тогава на джаварците, ще кажат какво да направиш. Аз до сега не съм имала подобен казус...

Общи условия

Активация на акаунт