Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 439
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Ами да, тя е изтрита вече, но се появява в самата поръчка, явно трябва утре да ида да внеса пари по дебитната карта и с нея да платя!

# 616
fanagoria

знаеш, възможно да е от амазон, ако там картата стои като "карта по подразбиране". Аз сега погледнах акаунта в амазон и видях, че там има такава опция. Simple Smile

# 617
fanagoria

знаеш, възможно да е от амазон, ако там картата стои като "карта по подразбиране". Аз сега погледнах акаунта в амазон и видях, че там има такава опция. Simple Smile
Станаааа Hug Hug Hug, благодаря ти   bouquet...

# 618
Айде сега и оформящи обувки загледах, само такива нямам    Joy Joy Joy, може ли някой да сподели опит с тях, в амазон пише само хубави неща, но нищо за Shape-ups ефект

Една беше писала, че имала мускулна треска след първото обуване, та може и да напрягат някои мускули, знам ли. Едва ли чак с плосък корем ще стана както пише на рекламната листовка, ама.... и аз май само такива нямах. Да се запася докато моя не ми е взел кредитната, че е на негово име...  Joy

# 619
Малко помощ моля, хвърлих око на тези  
http://www.javari.de/dp/B004ZQ06Y0
и мнение в Амазон е следното
Sehr schnelle Lieferung und super Qualität. Abbildung entspricht exakt der Realität. Der Stiefel fällt nur etwas größer aus wie normal aber ansonsten alles super.

не съм в час с немския и добре. че е чичо ми Гугъл, ама не мога да разбера това "багажника" кое ще трябва да дойде  newsm78   hahaha

# 620
  • Варна
Не е багажник, а ботуш.

# 621
Пише, че са малко уголемени.

# 622
 Blush Благодаря Ви момичета, значи не са за мен . Взимам тогава ботите

# 623
  • София
Айде сега и оформящи обувки загледах, само такива нямам    Joy Joy Joy, може ли някой да сподели опит с тях, в амазон пише само хубави неща, но нищо за Shape-ups ефект

Една беше писала, че имала мускулна треска след първото обуване, та може и да напрягат някои мускули, знам ли. Едва ли чак с плосък корем ще стана както пише на рекламната листовка, ама.... и аз май само такива нямах. Да се запася докато моя не ми е взел кредитната, че е на негово име...  Joy
Може ли линк, към някои такива?Flutter

# 624
Може ли линк, към някои такива?Flutter
Заповядайте, моля! reverance

# 625
Ето и на Skechers моделите, не знам само с номерацията, на мен не ми е уголемена тази марка, както масово коментирате. Мисля в Sport Direct и на New Balance бях виждала, или друга марка е било, не съм много сигурна.

# 626
Аз имах такива, но ги продадох. Доста са странни като усещане и имаш чувството, че всеки момент ще паднеш от тях.Вървенето е доста трудно. За стягане на стомаха, не знам, но мускулна треска на краката се хваща. Има ги и в БГ по спортните магазини за проба.

# 627
Да, има ги и в Deichmann. На мен пък не ми е чак толкова странно ходенето с тях. Thinking

# 628
Бижу, ходила ли си по-дълго, не в магазина? Даже ходенето е по-лесно от стоенето прав! Абе всякакви глупости измислят, нали трябва да се печели! Макар, че бягам всеки ден по няколко километра, от тези имах мускулна треска , ама на места които не ти вършат работа за отслабване.

# 629
Бижу, ходила ли си по-дълго, не в магазина?
Не. Но наистина там се поразходих и не ми беше трудно да вървя. Имам особеност на стъпалата и понеже не съм никак лекичка, предполагам, че твърде достатъчно натискам изпъкналата част на подметката, а тя има на къде да се прибере при мен. Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт