Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 911
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Аз получих от английското изпратена на 10.02. На 13-ти бяха във Варна.
Трябваше да поискаш тетрадката където се подписваме за получаване, да се види кой я е получил.

# 211
Да, разгърна си тетрадката и ми каза, че съм се разписала на 10-ти, когато получих известие за ботуши и си ги взех на същия ден. Но вчера беше 14-ти, а аз чакам и обувки, изпратени на 10-ти от УК. Жената е пред пенсия. Не знам какво да си мисля вече...
Твърдеше, че няма нищо друго за мен. А ме познава по име. Аз често получавам пратки, а в този клон те не са толкова много, за да се бърка така.

fandango не ми е искала ЕГН-то. Ще чакам крайния срок за получаване до края на седмицата. Дано да не ми е затрила пакета Sad

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 12:57 от orang3

# 212
orang3

А ЕГН-то видяла ли си при подписа чие е?

Ето това й и е голяяяяяма грешка! Провери пак  какво е написано за 10 число! Те винаги пишат ЕГН. Мен също ми помнят в пощата, но винаги ми пишат ЕГН! А и аз винаги показвам личната карта, където работят хора винаги има възможност за "човешки фактор" Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 13:02 от fandango

# 213
Моля спешно за отговор Praynig Някой получавал ли е тази седмица пратка от английското Джавари, изпратена в петък 10.02? Четох набързо последните коментари, но не видях някой да се е похвалил с получени обувки. Вчера комшията ми донесе известие от пощата. В пощенската ми кутия днес имаше второ известие с тракинг номер на него. Ходих до пощата да си взема пакетите. Дадоха ми само 1 с тракинг номер, а пощаджийката твърди, че вчера съм ходила и ми е дала другия пакет! Дали са пуснали 2 известия за 1 и също нещо или ми е дала обувките на друг човек  Sad

orang3, ти обърне  ли внимание на датите на известията? И какво точно се пишело в първото? Ако не си взела вчера, днес могат да ти изпратят второ известие например. При мен доста често се случва, че отивам в пощата, взимам си пратка, а след ден-два получавам известие за нея Simple Smile Пощаджийка може би не ти помни, и смята, че си взела пратката. А истината е , че някой друг взел си неговата. Вариант да даде на друг човек е доста странен, но чула съм за такива случаи. те винаги пишат ЕГН-то на получателя. Така че може да се провери по принцип кой какво получил.

Виж на двете бележки от една дата ли са и еднакъв ли е грамажа.
Има вариант да объркат пратките на мен ми се случи. Аз отидох за обувки в тетрадката бях с пореден номер 242, те ми дават 2 патека с ботуши с номер 243. Ако не бях съвестна гражданка някой още щеше да си чака 2 чифта ботуши  bowuu

# 214
  • Ку-куландия
Взимал ли е някой от тази марка http://www.javari.co.uk/Cushe%20Womens%20Dusty%20Ankle%20UW00327 … 4G4T4A,B0050GJOAQ много са намалени в момента и има добри отзиви за модела в амазон, но бих искала да чуя и оттук. Сащо така в амазон ги намерих на по-ниска цена, как да разбера дали ще ми начислят доставка ако ги поръчам от там.

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 13:40 от Presi

# 215
  • София
Да, разгърна си тетрадката и ми каза, че съм се разписала на 10-ти, когато получих известие за ботуши и си ги взех на същия ден. Но вчера беше 14-ти, а аз чакам и обувки, изпратени на 10-ти от УК. Жената е пред пенсия. Не знам какво да си мисля вече...
Твърдеше, че няма нищо друго за мен. А ме познава по име. Аз често получавам пратки, а в този клон те не са толкова много, за да се бърка така.
На известието трябва да пише номера на пратката,кг. и от къде е можеш да сравниш дали е за ботушите който си взела.Аз вчера си взех една пратка и също ми казаха,че нямало нищо,но като ги накарах да поровят се оказа,че имам още една от 9.02
Получих тези http://www.javari.co.uk/dp/B0051LCO2A?ie=UTF8&ie=UTF8 - номер 12(30) хубави са идеални за планината.За протокола поръчани на 7.02 изпратени на 9.02. получени на 14.02
И тези http://www.javari.co.uk/dp/B002JIO714?ie=UTF8&ie=UTF8 - номер 11 много сладки.Поръчани на 4.02 изпратени на 6.02 и на 9.02 са били тук.
Получих и тези(с DHL) http://www.javari.co.uk/dp/B004V6A9JG?ie=UTF8&ie=UTF8 - номер 8 (42) и 10(44) - хубави са,топли(подплатени изцяло с вата),водоустойчиви(изпробвани са ) и си отговарят.Поръчани на 29.01,изпратени на 31.01 на 11.02 ми ги доставиха.

# 216
  • София
Може ли малко помощ с френския, преводача ми преведе ... но нещо не ми е ясно. Имат ги на склад или не? Да си чакам, ама колко? Ей, това е първия случай да пиша запитване на английски, и да ми отговорят на френски  ooooh!.
"Nous ne sommes pas en mesure de vous envoyer "P-L-D-M" dans les délais annoncés initialement, cet article étant temporairement en rupture de stock.
Votre commande n'a cependant pas été annulée et nous continuons à en poursuivre le traitement. Nous vous enverrons "P-L-D-M" dès que nous en aurons reçu un exemplaire de nos fournisseurs et vous confirmerons par e-mail la date et les modalités de cet envoi."
Ивето 11, благодаря   bouquet. ще си чакам значи. Явно затова не ми блокират и парите.

# 217
  • София
Взимал ли е някой от тази марка http://www.javari.co.uk/Cushe%20Womens%20Dusty%20Ankle%20UW00327 … 4G4T4A,B0050GJOAQ много са намалени в момента и има добри отзиви за модела в амазон, но бих искала да чуя и оттук.
Купувала съм на тази марка от БГ. Отговарят си на размера, добро изпълнение.  Не съм очарована обаче, че са доста твърди и по-скоро ще ти оформят крака по обувката, отколкото обратното.
И един въпрос за обувките/ботушите Killah - всички ли са за широк крак и по-голям прасец?

Betelgeize, нямат в момента, но ще ти пратят като получат. Не е анулирана поръчката.

# 218
  • зад парка
Чета в темата за доставките, неволите и радостите, но всичко ми се вижда много объркано.
До днес не съм поръчвала нито от Amazon, нито от Javari точно поради тази причина - не ми е ясно ще дойде ли поръчката или не  и как ще стане това newsm78.

Днес обаче се престраших и поръчах от английския сайт на Javari ботуши . Взеха ми от картата 1 лира, за да я проверят.

Молбата ми е ако може някоя добра душа да ми каже оттук нататък какво да очаквам - ще дойдат по пощата или по куриер , ако е по пощата какво да очаквам - бележка, разписка за колет или нещо друго, за колко дни ще пристигнат /евентуално/, дали мога да видя т.нар. "тракинг"...
Благодаря предварително!

# 219
Супер, бележката е пред мен. Може би от година- две изобщо не пишат кг на пратката. Единствено е отбелязан малък пакет и има пощенско клеймо с дата. А това с ЕГН-то според мен може лесно да се поправи и да се препише от предни пъти, когато са ми го искали. Както казах клонът е малък и надали получават и 5 пакета дневно. Ще си чакам крайния срок на доставка и вече ще имам едно наум за служителите в пощата.

# 220
  • София
Чета в темата за доставките, неволите и радостите, но всичко ми се вижда много объркано.
До днес не съм поръчвала нито от Amazon, нито от Javari точно поради тази причина - не ми е ясно ще дойде ли поръчката или не  и как ще стане това newsm78.

Днес обаче се престраших и поръчах от английския сайт на Javari ботуши . Взеха ми от картата 1 лира, за да я проверят.

Молбата ми е ако може някоя добра душа да ми каже оттук нататък какво да очаквам - ще дойдат по пощата или по куриер , ако е по пощата какво да очаквам - бележка, разписка за колет или нещо друго, за колко дни ще пристигнат /евентуално/, дали мога да видя т.нар. "тракинг"...
Благодаря предварително!
Ще получиш известие да си ги вземеш от пощата Peace
При редки случаи пускат нещата с UPS поща. Това можеш да го видиш в статуса на поръчките
За около седмица идват Peace

# 221
  • Ку-куландия
Взимал ли е някой от тази марка http://www.javari.co.uk/Cushe%20Womens%20Dusty%20Ankle%20UW00327 … 4G4T4A,B0050GJOAQ много са намалени в момента и има добри отзиви за модела в амазон, но бих искала да чуя и оттук.
Купувала съм на тази марка от БГ. Отговарят си на размера, добро изпълнение.  Не съм очарована обаче, че са доста твърди и по-скоро ще ти оформят крака по обувката, отколкото обратното.
Много благодаря, колебая се м/у тях и едни на Тамарис. Тамарис имам три чифта половинки, ботуши и подобни на тези Cushe, много са удобни.

# 222
  • зад парка

Благодаря предварително!
Ще получиш известие да си ги вземеш от пощата Peace
При редки случаи пускат нещата с UPS поща. Това можеш да го видиш в статуса на поръчките
За около седмица идват Peace

Много благодаря!!   bouquet

# 223
  • Ку-куландия
Супер, бележката е пред мен. Може би от година- две изобщо не пишат кг на пратката. Единствено е отбелязан малък пакет и има пощенско клеймо с дата. А това с ЕГН-то според мен може лесно да се поправи и да се препише от предни пъти, когато са ми го искали. Както казах клонът е малък и надали получават и 5 пакета дневно. Ще си чакам крайния срок на доставка и вече ще имам едно наум за служителите в пощата.
В нашия клон пишат колко кг е пакета, от къде идва и номер с дата на получаване в клона. Аз отдавана съм си направила извод за служителите в БГ пощи. Последния път ме накараха да чакам 15-20 минути пред гишето заедно с бебето и ме върнаха защото нямах известе, без известе не давали, дори не си направиха труда да погледнат в шкафа. След два дни получих известието, отивам веднага на другия ден и изненада магазинаж за 10 дни  Shocked това било трето известие което получавам. Направо полудях, такъв скандал спретнах, че със сигурност ме запомниха. Всеки път се заканвам да не ми стъпва крака повече там. Извинявам се за отклонението Hug

# 224
  • зад парка
...
Всеки път се заканвам да не ми стъпва крака повече там.
...

Е, ако не стъпваш във въпросното учреждение как ще си получиш обувките ?!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт