Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 915
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
left]Получих тези http://www.javari.co.uk/dp/B0051LCO2A?ie=UTF8&ie=UTF8 - номер 12(30) хубави са идеални за планината.

Много ще съм ти благодарна , ако измериш стелката на тези! Praynig

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 14:07 от petenka1983

# 226
Presi ужасно отношение, нямам думи Sad Сестра ми отдавна се отказа от услугите на Бг пощи. Пуска всички пакети до адрес на превозвач. Така е по-сигурна, че ще ги получи, след като откакто се премести на друг адрес от 5 поръчки получи само 1 и тя единствена беше с тракинг.

# 227
  • зад парка
Presi ужасно отношение, нямам думи Sad Сестра ми отдавна се отказа от услугите на Бг пощи. Пуска всички пакети до адрес на превозвач. Така е по-сигурна, че ще ги получи, след като откакто се премести на друг адрес от 5 поръчки получи само 1 и тя единствена беше с тракинг.

Разбрах каква е историята! Мога и да олекна значи със 150 бинки?!

# 228
Взимал ли е някой от тази марка http://www.javari.co.uk/Cushe%20Womens%20Dusty%20Ankle%20UW00327 … 4G4T4A,B0050GJOAQ много са намалени в момента и има добри отзиви за модела в амазон, но бих искала да чуя и оттук.
Купувала съм на тази марка от БГ. Отговарят си на размера, добро изпълнение.  Не съм очарована обаче, че са доста твърди и по-скоро ще ти оформят крака по обувката, отколкото обратното.
И един въпрос за обувките/ботушите Killah - всички ли са за широк крак и по-голям прасец?

Betelgeize, нямат в момента, но ще ти пратят като получат. Не е анулирана поръчката.

Аз съм с тесен крак и прасец, и всички боти и ботуши на Кила, които имам са ми точни.

# 229
Здравейте. Имате ли някаква идея защо като искам да проследя пратката си ( поръчана от javari) и въведа номера ми излиза : HTTP Status 404 -

type Status report

description The requested resource () is not available.

P.S Вчера ми се показваше без проблем..

# 230
Presi, от Амазон директната със сигурност е платена, колко можеш да видиш на последна стъпка, преди да потвърдиш поръчката, ни мисля е около 7-8 лири. От там се поръчва за по-евтино до презвозвач, до UK е безолатна доставката. Но ако разликата в цената е значителна, може и с презвозвача да ти излезе пак по-евтино от Джавари, случва се.

InaDot, идват на гишето за писма обувките, не при колетите, да си знаеш къде да ги търсиш. Пари винаги връщат за неполучени пратки, най-много да останеш без обуща, но в картата ще имаш, споко.  Wink

оrang3, ако имат по 5 пакета на ден, е никакъв проблен не й е да си прегледат пратките от 10 насам, че и би трябвало да помнят даже колко бележки са ти изпратили.

А това за недаването на пратки без бележка нямам думи. А ако не получиш бележката, лично ли ти я връчват на вратата в ръцете, та не дават без бележки? Мързи ги явно много. То вярно не сме в София, но аз много рядко получавам бележките и само като ме видят и ми казват имам или не пратки. И в книгите ровят, и на мен са ми давали да си ровя, много са ни готини пощаджийките.

# 231
Здравейте имам 2 успешно направени поръчки с DHL, но след това поръчвах от английския и френския и 2те поръчки ми ги изпратиха по пощата и от там ми започнаха проблемите. Едната въобще не дойде, а 2та вчера и беше срока за доставка. Та въпросът ми е често ли се губят и бавят поръчки? Да си чакам ли изобщо 2та поръчка или и тя ще има съдбата на 1вата  newsm78 Cry

# 232
Здравейте. Имате ли някаква идея защо като искам да проследя пратката си ( поръчана от javari) и въведа номера ми излиза : HTTP Status 404 -

type Status report

description The requested resource () is not available.

P.S Вчера ми се показваше без проблем..

Бъгнал се е нещо сайта!

Да Ви питам, като ходя до пощата на мен всички пакети са ми с надписи Джавари, а там постоянно има и някакви Амазон  newsm78

# 233
  • София
Чета и започвам да се замислям.За първи път ми се бави поръчка пусната на сл. адрес клон 1517 София Crossing Arms Явно, ще трябва и тук да ме запомнят  Whistling само, ако не пристигне #2gunfire  
Presi точно тези на Куше чакам, ако дойдат до ден два, ще дам отзиви.

# 234
Надявам се всички да си получим пратките рано или късно Hug Аз вече чакам с нетърпение код за немското. Там поне пращат с ДХЛ, има тракинг и ни ги носят до вратата.

# 235
Presi, от Амазон директната със сигурност е платена, колко можеш да видиш на последна стъпка, преди да потвърдиш поръчката, ни мисля е около 7-8 лири. От там се поръчва за по-евтино до презвозвач, до UK е безолатна доставката. Но ако разликата в цената е значителна, може и с презвозвача да ти излезе пак по-евтино от Джавари, случва се.

InaDot, идват на гишето за писма обувките, не при колетите, да си знаеш къде да ги търсиш. Пари винаги връщат за неполучени пратки, най-много да останеш без обуща, но в картата ще имаш, споко.  Wink

оrang3, ако имат по 5 пакета на ден, е никакъв проблен не й е да си прегледат пратките от 10 насам, че и би трябвало да помнят даже колко бележки са ти изпратили.

А това за недаването на пратки без бележка нямам думи. А ако не получиш бележката, лично ли ти я връчват на вратата в ръцете, та не дават без бележки? Мързи ги явно много. То вярно не сме в София, но аз много рядко получавам бележките и само като ме видят и ми казват имам или не пратки. И в книгите ровят, и на мен са ми давали да си ровя, много са ни готини пощаджийките.

Извинете за невежеството, знам че има отделана тема , но там нищо не разбрах. До кой превозвач поръчвате от амазон и после тука как си ги получавате?

# 236
tarrantela, на някои доста пратки ни се губят, но сега с това време може и да закъснеят. На ММ днес дойдоха Дизелите дето поръчка като не му дойде Риплея. И тях бях отписала, минал им беше срока на доставка, но взеха, че дойдоха. Само не зная кога е било, защото са ни преместили в нов клон от 1-ви (сега и с тамошните ще трябва да се запознаваме  Laughing), а аз си ги търсех в централния, но магазии и такива неща нямах, не знам те след кой ден висене се начисляват.

4 кашона взех, но по-късно ще се отчитам, няма нищо толкова интересно.

# 237
Аз миналата седмица в петък ходих в пощенския клон.
Споменах, че ако има втора загубена поръчка...  Whistling

И в понеделник ми беше доставена  Sunglasses
Случайно или не доставката се случи след моя разговор и посещение в клона.  Mr. Green

# 238
  • Ку-куландия
Аз миналата седмица в петък ходих в пощенския клон.
Споменах, че ако има втора загубена поръчка...  Whistling
И в понеделник ми беше доставена  Sunglasses
Случайно или не доставката се случи след моя разговор и посещение в клона.  Mr. Green
Определено крадът, но няма как да го  докажем. Когато няма тракинг номер все едно нямаш поръчка.

# 239
Моля спешно за отговор Praynig Някой получавал ли е тази седмица пратка от английското Джавари, изпратена в петък 10.02? Четох набързо последните коментари, но не видях някой да се е похвалил с получени обувки. Вчера комшията ми донесе известие от пощата. В пощенската ми кутия днес имаше второ известие с тракинг номер на него. Ходих до пощата да си взема пакетите. Дадоха ми само 1 с тракинг номер, а пощаджийката твърди, че вчера съм ходила и ми е дала другия пакет! Дали са пуснали 2 известия за 1 и също нещо или ми е дала обувките на друг човек  Sad

Срещу всяка пратка има име, документ за самоличност и подпис. Проверете заедно с нея кога ти я е дала, подписът ти, данните. Да не се правят на луди, че вече са смешни.

Общи условия

Активация на акаунт