Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 916
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И един въпрос за обувките/ботушите Killah - всички ли са за широк крак и по-голям прасец?

Аз съм с тесен крак и прасец, и всички боти и ботуши на Кила, които имам са ми точни.
Тези двата модела Killah Women's Custantin Pull On Boots и Killah Women's Zetah Over The Knee Boots определено са за по-дебел прасец. Евтините балеринки (окло 10 лири бяха) също са много широки. Искаше ми се нещо по крака, за да не изглеждам като стъпила в саксия.

# 241
За мъжките мокасини EMU, които дойдоха точно вчера за празника, искам да кажа, че са фантастични! За първи път виждам мъж ми щастлив като малко дете от нови обуща. Ще вземе да му хареса и тогава какво ще правя, не знам. Thinking Laughing
Страхотна изработка, за широк крак и му паснаха като ръкавица. Чудесни са! Ако кажете, че и други модели на марката както и на Джозеф Сибел са за широк крак предимно, предчувствам прииждане на мъжки обувки №10 насам. Joy

# 242
# 243
left]Получих тези http://www.javari.co.uk/dp/B0051LCO2A?ie=UTF8&ie=UTF8 - номер 12(30) хубави са идеални за планината.

Много ще съм ти благодарна , ако измериш стелката на тези! Praynig
И аз за стелката и някой знае ли дали пропускат и имат ли ватичка Praynig

# 244
# 245
Presi, от Амазон директната със сигурност е платена, колко можеш да видиш на последна стъпка, преди да потвърдиш поръчката, ни мисля е около 7-8 лири. От там се поръчва за по-евтино до презвозвач, до UK е безолатна доставката. Но ако разликата в цената е значителна, може и с презвозвача да ти излезе пак по-евтино от Джавари, случва се.

InaDot, идват на гишето за писма обувките, не при колетите, да си знаеш къде да ги търсиш. Пари винаги връщат за неполучени пратки, най-много да останеш без обуща, но в картата ще имаш, споко.  Wink

оrang3, ако имат по 5 пакета на ден, е никакъв проблен не й е да си прегледат пратките от 10 насам, че и би трябвало да помнят даже колко бележки са ти изпратили.

А това за недаването на пратки без бележка нямам думи. А ако не получиш бележката, лично ли ти я връчват на вратата в ръцете, та не дават без бележки? Мързи ги явно много. То вярно не сме в София, но аз много рядко получавам бележките и само като ме видят и ми казват имам или не пратки. И в книгите ровят, и на мен са ми давали да си ровя, много са ни готини пощаджийките.

Извинете за невежеството, знам че има отделана тема , но там нищо не разбрах. До кой превозвач поръчвате от амазон и после тука как си ги получавате?

Никой нищо не казва  Sad   Cry

# 246
  • Варна
kkk_taralejka, превозвачите са няколко. Ето темата за тях: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=640169.0
Пускаш на техен адрес, те превозват до България и след това си получаваш нещата от офис или по куриер, зависи къде живееш. Peace

# 247
  • Бг
kkk_taralejka и само да допълня, че повечето поръчват с Габко или КД. Аз лично никога не съм поръчвала с посредник, дори и от Амазон, така че преки впечатления нямам.
Бижу, Джоузеф Сибел определено са за широк крак, изработката им е перфектна. Аз на моя `убавец бях поръчала тези, естествено не на тази цена. Каза че е много удобна обувка, а и цяла есен не е свалил от краката.
Това като гледам в момента е що годе на добра цена, а е и точно номерът, който търсиш.
Това също е за широк крак.
А това са всички 44-ки за широк крак Simple Smile.

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 15:53 от Alexa_a

# 248
Presi, от Амазон директната със сигурност е платена, колко можеш да видиш на последна стъпка, преди да потвърдиш поръчката, ни мисля е около 7-8 лири. От там се поръчва за по-евтино до презвозвач, до UK е безолатна доставката. Но ако разликата в цената е значителна, може и с презвозвача да ти излезе пак по-евтино от Джавари, случва се.

InaDot, идват на гишето за писма обувките, не при колетите, да си знаеш къде да ги търсиш. Пари винаги връщат за неполучени пратки, най-много да останеш без обуща, но в картата ще имаш, споко.  Wink

оrang3, ако имат по 5 пакета на ден, е никакъв проблен не й е да си прегледат пратките от 10 насам, че и би трябвало да помнят даже колко бележки са ти изпратили.

А това за недаването на пратки без бележка нямам думи. А ако не получиш бележката, лично ли ти я връчват на вратата в ръцете, та не дават без бележки? Мързи ги явно много. То вярно не сме в София, но аз много рядко получавам бележките и само като ме видят и ми казват имам или не пратки. И в книгите ровят, и на мен са ми давали да си ровя, много са ни готини пощаджийките.

Извинете за невежеството, знам че има отделана тема , но там нищо не разбрах. До кой превозвач поръчвате от амазон и после тука как си ги получавате?

Никой нищо не казва  Sad   Cry
От кой град си? аз мога да ти кажа за Варна  Peace

# 249
  • Пловдив
За мъжките мокасини EMU, които дойдоха точно вчера за празника, искам да кажа, че са фантастични! За първи път виждам мъж ми щастлив като малко дете от нови обуща. Ще вземе да му хареса и тогава какво ще правя, не знам. Thinking Laughing
Страхотна изработка, за широк крак и му паснаха като ръкавица. Чудесни са! Ако кажете, че и други модели на марката както и на Джозеф Сибел са за широк крак предимно, предчувствам прииждане на мъжки обувки №10 насам. Joy
Бижу, аз заглеждам 9-ката /43 ЕУ/ на ЕМУ-то за моя мъж. Как са като съвпадения на номера? Има ги за 40 Евро и  едва ли ще ги намалят още ...  Thinking

# 250
И един въпрос за обувките/ботушите Killah - всички ли са за широк крак и по-голям прасец?

Преди няколко дни получих обувки на Кила. Моите пък са ми малки. Поръчах си моя номер, но тези които получих са умалени с 1 размер. Крака не ми е широк, но не е и тесен, нормален си е. Получих за размер УК6 - дължина на стелката 24-24,5  Rolling Eyes

# 251

Аз съм с тесен крак и прасец, и всички боти и ботуши на Кила, които имам са ми точни.
Тези двата модела Killah Women's Custantin Pull On Boots и Killah Women's Zetah Over The Knee Boots определено са за по-дебел прасец. Евтините балеринки (окло 10 лири бяха) също са много широки. Искаше ми се нещо по крака, за да не изглеждам като стъпила в саксия.

Ами незнам, сигурно е до модел. Аз имам тези:
http://www.javari.co.uk/Womens-Shoes/b/213376031/ref=topnav_sd_w … 10%26pageCode%3Dd

http://www.javari.co.uk/Womens-Shoes/b/213376031/ref=topnav_sd_w … 80%26pageCode%3Dd

http://www.javari.co.uk/Womens-Shoes/b/213376031/ref=topnav_sd_w … 87%26pageCode%3Dd

А от миналата година едни високи изчистени обувки, черни, и едни боти с връзки, които вече ги няма като модели.
Всички са ми добре, въпреки че съм слаба

# 252
Благодаря момичета  Hug  bouquet

# 253
# 254
Някой да е поръчвал обувки от тази марка?Дали си отговарят?

http://www.javari.fr/Lollipops/s/ref=dp-bb?ie=UTF8&brands=Lo … ce%26pageCode%3Ds

Общи условия

Активация на акаунт