Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 811
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Аз исках да попитам дали това е практиката да разделят поръчката, че за 3 поръчани чифта, очаквам 3 различни пакета.Видях обаче, че явно често се случва.
Така и така съм дошла, поне да се похваля с първите пристигнали обувки от първата ми поръчка от този сайт.Момичета, получих своето кръщене Laughing
http://www.javari.co.uk/Miss-Sixty-shoes-handbags-accessories/s/ … 93%26pageCode%3Dd

# 451
Моите обувки, които поръчах вчера, още ги няма. Crossing Arms ММ днес ще си дойде по-рано, исках да пристигнат преди него, но уви. Мрън! Whistling

карамелена, честито, страхотни са! Само, ако обясните как точно става ходенето на подобен ток...? Струва ми се цяло приключение

# 452
 newsm78 В пощата ми се мерна линк за намаление на ботуши, но пак в английското...бе другите няма ли да пуснат някакъв код вече  Crossing Arms

Дошла ми е бележка одеве, че имам в пощата пакет, така че довечера ще видя дали ще има повод за радост (т.е. дЪл ще ми станат онези ботуши, които мин събота/неделя ги мислих...и поръчах  Laughing).

Има намалени Санита
Sanita Safari Women's Sandal 15 от 50

Сандали18.50 от 60п

Гледам вън е слънчево (не ми се мисли какви води ще почнат да се стичат, но....) замислям се вече за обувки  Crazy

# 453
  • Испания
Един въпрос:

Поръчах 3 чифта обувки. От кредитната ми карта javari изтеглиха пари и за трите. Това беше преди 2 дни.
Днес получих съобщение , че е изпратен от тяхна страна само 1-ния чифт, а за другите 2 има забавяне.  

Моля някой, който се е сблъсквал с подобен проблем, да ми обясни какво трябва да направя. Да чакам или ...  newsm78 Мога ли да се откажа да  получа 2-та чифта, за които има забавяне и в този случай , дали ще си получа обратно парите и как?

Благодаря предварително!

Изчакай,при мен се получи абсолютно същото.Поръчах три чифта,след ден ми писаха ,че ще има забавяне с единия чифт ,на следващия деен пак писаха ,че го пращат и се извиняват за забавянето.И го получих от Германия.Иначе и трите бяха от английския.Коректни са ,ако няма да го пратят ,ще ти пишат и ще ти върнат парите.

[/quote]

# 454
  • Бг
Как върви номерацията при Ara? Умалени, уголемени?
Мимита, мога да ти кажа за обувки, че си отговарят, но за ботуши нищо не мога да ти кажа. Ако искаш довечера като се прибера мога да ти измеря стелката на 38-ца.

# 455
  • Бургас
Как върви номерацията при Ara? Умалени, уголемени?
Мимита, мога да ти кажа за обувки, че си отговарят, но за ботуши нищо не мога да ти кажа. Ако искаш довечера като се прибера мога да ти измеря стелката на 38-ца.

Благодаря, и това ще ми е от помощ!  Peace

# 456
# 457
  • Пловдив

Аз пращах запитване за тях, когато имаше и кафяво
Черното ми отговориха, че е 7 номер ако не се лъжа, кафявото беше № 4 и го забърсах за майка ми - много е доволна

Ама бяха доста по-евтини - към 26 лв излязоха с кода

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 15:36 от змейковица

# 458
Понеже не намирам в таблицата от първа страница коментар за ботуши Индиго, бихте ли споделили дали си отговарят на номера?

# 459
  • зад парка

Като се опитам да поръчам ми излиза един бутон , на който пише "In den Einkaufswagen" и знак, че не мога да поръчам. Какво означава това?

А избра ли размера?  newsm78
Ако си, тогава не би трябвало да прави проблем  Wink

да - 38

# 460
# 461
Имате ли някакви впечатления от тези ботуши
http://www.javari.co.uk/Diesel-Womens-Alison-Anthracite-Y00296Pr … 3HFS%2CB00548PC1A

# 462
  • Бг
InaDot, 38-цата я дава налична само първия цвят, на снимката е кафяво, но по описание трябва да е сиво  newsm78. Виж да не би да са ти в кошницата.

# 463
  • София
Понеже не намирам в таблицата от първа страница коментар за ботуши Индиго, бихте ли споделили дали си отговарят на номера?
Имаме детски, отговарят си.

# 464
карамелена, честито, страхотни са! Само, ако обясните как точно става ходенето на подобен ток...? Струва ми се цяло приключение
Купуваш едни обувки на такъв ток и взимаш само тях на някоя кратка почивка.Искаш или не, можеш или не можеш, ще се научиш  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт