Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 16

• 39 441
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
някой знае ли том тайлър дали си отговарят,аз съм нещастна първи опит за поръчка неуспешен,вдигнали са цената и ме питат искам ли ги

# 631
Аз мисля, че се свиква да се ходи на такива. Да се слабее хич не вярвам, ама ако стяга нещо, където и да било, пак би било добре. Трябва да се пробва всякакъв чепик, на токове като не мога, на такива дано поне не се пребивам.  hahaha
Пише че имитират ходене бос по пясък.

galiabo, как така неуспешен? Иначе би трябвало да ти ги хванат на цената, на която си се опитала да ги поръчаш по принцип. Не зная какво не е било успешно, но би трябвало да ти ги намалят ръчно при обрабтока на поръчката.

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 22:03 от yoshko

# 632
  • Варна
Здравейте,

Търся чанта ест.кожа Засега се спрях на тази:

http://www.javari.de/Saccess%20Capual%20FW1144%20Unisex%20Schult … ,B004WZGBPM,B004Y

Имате ли идея за някоя удобна чанта ест.кожа?

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 22:22 от nataly76

# 633
Момичета , в  немския сайт ако намалят артикул до 14 ден можеше да им пишеш и да ти възстановят  сумата newsm78,нека някой който е на ясно да обясни.
Благодаря предварително   bouquet   bouquet   bouquet

# 634
  • София
Бижу, yoshko, благодаря ви, момичета  bouquet
Винаги съм се чудела, защо е такава тая подметка Laughing То си имало причина.
Не ме радва тая подметка, но пък моделът на Бижу ми допада много Simple Smile
Ще взема да пробвам Thinking

# 635
Не ме радва тая подметка, но пък моделът на Бижу ми допада много Simple Smile
Ще взема да пробвам Thinking
Joy Hug Знаех си! Wink Това е зависимост, момиче! Crazy

# 636
  • БУРГАС
Бижу, кои са твоите търсих линк ама нещо не намрих

# 637
Бижу, кои са твоите търсих линк ама нещо не намрих
Какво "моите"? Ако търсиш, дали съм си купила Shape-ups обуща, не съм. Само съм ги пробвала и походих пет минути с тях в магазина на Deichmann, та от там са ми впечатленията.

# 638
# 639
Имала съм подобни на така коментираните обувки за отслабване. Наричах ги "бързоходните" или "лодките". Wink Бяха със същата подметка, но отворени откъм петата. Много си ги харесвах и ги предпочитах именно заради удобното бързо ходене с тях. Бързо се свиква и се преодолява усещането, че можеш да паднеш напред, но все пак си бяха за равен терен. Според мен са идеални за спортно ходене, но не и тичане.

El Naturalista - вчера ми пристигнаха. Разкошни са! Много съм доволна, много! Simple Smile

# 640
получих имейл с благодарности че съм направила поръчка и ще се забави,на следващият ден пак имейл с линк към май конто и се оказа че въпросните ботуши са се върнали в кошницата но с друга цена и всъщност нямам поръчка

# 641
Ако си ги искаш обувките, пиши им, но на цената, на която си ги поръчала първия път. Би трябвало да ти я коригират.

# 642
  • София
Добро утро с пожелания за нов код в немския тази седмица  Laughing Някой да има представа тези http://www.javari.de/Queens-black-1952300-Stiefel-Schwarz/dp/B00 … FDCW%2CB0055NBGN2  колко са широки отгоре newsm78

# 643
Днес е последния ден за едната ми поръчка Tired Мрън Crossing Arms

# 644
Ето снимка, ако му трябва на някой Simple Smile
И снимка на тези мъжки Hi-tec.

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 10:55 от РингиРингиРае

Общи условия

Активация на акаунт