Моето момиче заспива на една и съща приказка за Грозното патенце. Вечер като и кажа: Хайде да си разказваме за патенцето и тя веднага се гушва в мен и ме гледа в устата. Много си я обича тази приказка.

и си го взехме в 16. Беше малко кисел, ама сигурно не се е наспал на обяд , че той си е споспаланко малко... 

Ние занесохме 15 памперса уж по 3 на ден, ама като гледам нещо от чужди явно ни слагат, защото днес си бяха 14, а и вчера и днес си беше преобут. Малко ме издразниха, че казаха, че не искали да са с бодита, че като ги слагали на гърне бодито можело да се цапа...А които ходят вече на ясла - преобличате ли децата с дрешки с които да си стоят там за през деня и вечер пак да си ги прибирате с това, в което сте ги довели или както ги водите, така си стоят през деня в яслата? Питам, че ми прави впечатление, че като го взимаме все се е поумазал с ядене, та се налага да го преобличам като го взимам....
. За преобличането вярно си е играчка, ама още на втория ден панталоните му бяха с петна от обяда - риба с домати.... та за това. Това за памперсите ще го приложа
. Те реално пак са си от неговия тип 4+ на molfix, ама ми прави впечатление, че не намаляват нашите...не им знам тактиките на лелите. Днес като го заведох малко се издразних, че ние почти го бяхме придумали да влезе при децата, а лелката го грабна и го внесе директно...падна един рев викове...чак се ччудих дали да не си го взема направо, но ...казаха, че ако не се успокои ще взъннат... Не звънят, чакам още малко и аз ще звъня. За колко време се адаптираха вашите дечица...Знам, че е различно, но все пак ми е интересно