Ноемврийски бебета - тема 15

• 39 160
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • В две мънички очи...
Kölsches Mädel аз затова и реших да побутна малко темичката, вярно е че вече децата поотраснаха и не можем да стоим на едно място ама поне за рожденните дни да я изпишем  Joy
Аз днес ходих при директорката и за памперсите ми каза че ако не е отказан да си нося така че си мисля че там ще стои с памперс постоянно Sad аз в къщи упорито продължавам да го държа с гащички и да го карам да ходи да пишка през половин час, не че имаме редовни резултати, но  все пак.

# 631
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Аз пък и мисля, че Марти още не е готов за отказване. Пие адски много вода и пишка през 10мин. Абсурд да го накарам да си прекъсне играта през такъв малък интервал от време. А той като се заиграе хич не го притеснявайте  Simple Smile Но ние пък и на ясла няма да ходим засега, тъй като все още не е приет и май няма да е скоро, така че има време предполагам  Simple Smile

# 632
Нико го приеха!!!! Кандидатствахме по документи по т. 2.2.4. и преди час ми се обадиха да ми кажат, че е имало комисия и са го приели  newsm44

# 633
  • В две мънички очи...
Е Мравче честито!
След толкова чакане най-накрая ще си имате ясленче Simple Smile
Иначе Нико вече е добре е нали?
Кате и Венко пие много вода, но пък вече след като говори и то доста ми се иска и за това да започне да казва  hahaha

# 634
Нико го приеха!!!! Кандидатствахме по документи по т. 2.2.4. и преди час ми се обадиха да ми кажат, че е имало комисия и са го приели  newsm44

Честито, мрав  Party

Кате и Венко пие много вода, но пък вече след като говори и то доста ми се иска и за това да започне да казва  hahaha

Марти е същия, само дето сочи, че има нещо след като е свършил работата  Crazy Ама то от игра няма да се сети, разбира се  Laughing .....Макюшо. Аз съм била същата  Flutter

# 635
  • София
Изабелка, за яслите искат потничета, а не бодита. Памперси и допълнителни дрешки. В ясли/градни е топло и няма нужда от дебели дрешки.
Берушка добре е описала останалото  Peace.

timide, предполагам таксата за ясла е 60лв. Такава беше на баткото в градината.

Мравче, браво за яслата  Hug.

# 636
  • В две мънички очи...
Да и при нас Венко казва като я свърши и започва да вика - АКО АКО да не би някой да не чуе  Joy но най-лошото е когато сме навън и се случи, че тогава е трудно да го почисти човек.
Ох моя май някаква хрема го мъчи, уж нещо все носа си търкаше,предната вечер взе да се дави, вчера педката го гледа няма нищо но изписала капки за нослето и днес потекло. Направо ме изумява това откъде се появи.

# 637
Благодаря ви  Hug

Изабелка, не е имал спазъм от юни, но това още нищо не значи, сега зимата ще видим как ще бъде  Confused иначе сме на хомеопатия и съм позитивно настроена  Praynig

# 638
  • В две мънички очи...
Е Мравче дано да няма вече Simple Smile

# 639
  • Пловдив
здравейте,
няма да пускам детето на ясла, мисля направо на градина.
какво стана с електронната система за записване за пловдив, тръгна ли?

без памперс ходим отдавна, спим обаче с такъв, защото пие нощем и денем доста неща и даже сменяме понякога нощем препълнени от пикане памперси. не че спи толкова дълго, даже спи много малко и пикае преди да легне, но явно като се отпусне и заспи и текват нещата. не се нааква от бебе в гащите, тук проблем нямам, стиска и дава ясни сигнали за това акане, явно я притеснява да го свърши в гащите.
имали сме сухи памперси и нощем и денем по-често, но още не съм го махнала, като станат сухи цяла седмица без прекъсване - тогава.

сега бяхме на късно море и толкова много му се радваше, че мислим да отидем и другата седмица още един път, то този пясък ни е като манна небесна просто - никои не й се кара, че се заравя, направо се побърква в него, от водата също няма страх, смело дава напред през вълните, хващаме я навреме и така.

доста ми е лудо детето, постоянно на педал, тича хаотично, не ходи бавно никога, бие от време на време децата, постоянно съм след нея, не съм сядала на пейка и да я следя от далече, не знам изобщо ще има ли такова време, в което да стоя и да го гледам, а то да си играе!
напоследък се отдава на тръшкане (последните 2 месеца всъщност), крещи в лицата на децата, като вземат някоя играчка (не нейна!), дърпа каквото види из ръцете, ходи и рови по чанти, колички, колела, качва се на всичко и всичко счита за нейна собственост, недай си боже някое дете да има същото колело, кукла или играчка и моментално се взима със груба сила и се врещи! понякога си я прибирам, като се съберат повече от 5 деца на подобна възраст, определено и момчета и момичета ги налага тя и е голям инат.
похвалих си го детето  Joy

# 640
  • В две мънички очи...
Ох това ровене по чужди чанти явно е период защото вече няколко пъти се червя и извинявам на други майки че сина ми се опитва да рови в чантите им.
При нас има и още един сладък проблем - детето упорито не иска да си каже името като го попитат казва байо (зайо байо) направо не ми се мисли как в яслата ще започнат да му викат така.  #Crazy

# 641
Мравче, едно голямо честито!  Hug
Дано да не се проявява болестта! Peace

Йоан си изговаря отскоро името, но трябва преводач да го разбере човек. Звучи като Атчо или Ачо. Идва от Йоанчо!  Mr. Green

# 642
Ех докато изчета какво се случило последните месеци, то станало тъмно Simple Smile
 Валко тръгва на ясла от понеделник. Още сме с памперс. Таксата за яслата е 21% от МРЗ и съответно колко дни в месеца детето е посещавало заведението. Искат ни дрешки за преобличане, вътрешни обувки и елеченце за сутрините ако е по хладно.
За спането на обед заспива в 13 и 30 до 15 и 30, а вечер къпане в 9,30 лягане 10.
За гърнето по едно време беше посвикнал да сяда но какво му стана спря. После го слагах на поставка такава което и за тоалетната чиния и там няколко пъти и това беше. И тотално ми отказва. Всичко в памперса.
За яслите знам че ги гледат по внимателно децата, ама в градината ей там ще е зора.

# 643
  • В две мънички очи...
Kölsches Mädel, той си казва също името знае да го изговаря даже бих казала много чисто а В е по-трудна дума за децата. Примерно на вълк вика лълк. Обаче като му кажат как се казваш и той казва Байо и това е. Сигурно защото като по-малък все му викахме зайче и той е решил че е Байо. Най-лошото е че казва и на хората така не само на нас. Сега избягваме да казваме Зайо Байо дано да го забрави  Joy.
На мен за яслата ми казаха - дрехи за преобличане, пантофи, термометър, памперси и мокри кърпи. Ще тръгва от сряда за да не се съберат много деца в един ден, а и да изчистим тази странна хрема.

Как сте с приказките? Ние вечер задължително разказваме косе-босе, дядо и ряпа, житената питка, баба и меца и нововъведените червената "шапа" и клан клан недоклан на която много се кефи и опитва да каже  Joy

# 644
Мартин, когато го питаме как се казва първо беше Теди, сега е Алф  Simple Smile

С приказките и ние сме така, само дето и на обяд четем. Има 4 книги, които харесва и други не признава. То май картинките го плениха, защото са по-реални. Книжките са на Мързел град  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт