Астрология-2 тема

• 108 229
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
 Hug
 Polis

ти си невероятна! благодаря, че пишеш в темата и хвърляш светлина в мрака!  bouquet

# 196
Слънцето ми е в 9ти дом, с Овен на куспидата,
но пък Марс ми е в 7ми дом в Риби Simple Smile

най-добрите ми партньори са Овен или с АЦ Овен

доколкото знам, влюбваме се по аспектите към Слънцето
аз имам секстил с Марс и Сатурн

Riri, на теб Уран аспектира ли ти Слънцето?

# 197
Слънцето ми е в 9ти дом, с Овен на куспидата,
но пък Марс ми е в 7ми дом в Риби Simple Smile

най-добрите ми партньори са Овен или с АЦ Овен

доколкото знам, влюбваме се по аспектите към Слънцето
аз имам секстил с Марс и Сатурн

Riri, на теб Уран аспектира ли ти Слънцето?

Да- секстил Simple Smile
охо...на теб диспозитора ти е в 7ми дом:) Може ли да се каже, че имаш богат емоционален живот?

Ами марс в рак дава темпераментност, в 7ми дом- харесваш властни мъже.....и с едно слънце в овен...нищо чудно, че са ти огнени хора любимите партньори Wink

# 198
И на друго да обърна внимание: транзитите или прогресиите на диспозиторите на слънцето ви.

Значи при Херцен, ще са важни транзитите на марс в любовния живот, при мен ще са тези на Уран.

Преди няколко коментара, посочих ситуацията по последното ми влюбване.
С човека се запознахме на ретро Меркурий..което е ужасно по принцип, но забележете друго- тр.Уран ми прави точно в този период пък тригон към нат. Уран+ секстил към Слънце- това е по принцип подходящ период за НАЧАЛО на връзка...може би за това все още ме държи.. Tired

# 199
Ами все пак Слънцето, освен бащата представлява и съпругът. Аспектите, които прави Слънцето с останалите планети често ( но не винаги) показват типа мъж, с когото ще създадем семейство. Освен това разбира се ще погледнем и планетата, която управлява и 7-я ни дом. Диспозитора на Слънцето ( планетата, която управлява знака, в който се намира Слънцето) също сочи често човека, с когото ще създадем семейство. Разбира се, това са само част от индикациите. Винаги може да има изключения. Да кажем например, че имаме добър потенциал за брак и взаимоотношения в рожденната карта, но деветата производна карта ( така наречената девета хармоника) ни показва, че ни липсва способност да споделяме нашите вътрешни и духовни ценности във връзката, какво става тогава ? Добър потенциал, но трудност в проявлението му. Човек ще иска да има връзка, ще осъществява такава, но трудно ще я задържа.
Може ли превод, на боднатото, нищо не ми говори, тази девета производна.
Рири, ти си Водолей, Уран е диспозитор на твоето слънце, нали? Това може би е имала предвид, с любов по Уран.
Аз има ДСЦ в Близнаци, и ЮЛВ в 6 дом, но пак близо до ДСЦ и е в Близнаци. Почти всички мъже в живота ми са били Близнаци, мъжът ми също.....цял живот скачам от един Близнак на друг hahahaте са моята съдба. Слънцето и Венерата са ми в Скорпион в 10дом.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 23:50 от ani27

# 200
Аз мога да споделя за себе си, последният път когато се влюбих от пръв поглед .......

Рири, ако искаш може да ти пусна после картата ми в деня, в който се видяхме с мъжа ми. И аз се влюбих от пръв поглед. Имам също Сатурн в 7-ми Simple Smile Има и съвпад на транзитен лунен възел и нат Слънце и други неща Simple Smile Тя и Ани каза някои неща около нашата среща така, че после ще ти кажа. Това само, ако искаш де. Един вид упражнение Simple Smile

Моето Слънце е в 3-ти в Овен. Марс е в Скорпион - 11 дом. Мъжът ми е с такъв асцедент. Иначе Слънцето не ми е много аспектирано - опозе с Плутон и МЦ, тригон с Нептун.

# 201
Ani27 Ами явно диспозитора е имала в предвид Flutter Аз сега ги осмислям тези неща. А Путона ани къде ти е? В 9ти дом...Везни ли е?.....какъв ли ще е този натал- ДЕЦ на близнаци и от 7ми до 9 дом- 5 знака...много интересно Thinking
На теб не ти ли беше ЮЛВ в близнаци? Thinking

# 202
Дженииии чакам картата с нетърпение!!!

Джени- с гаджетата си...главно, чрез приятели ли си се запознавала?
Импулсивна ли си била? Страстна мадама, дълбоки чувства..нещо такова...сериозни връзки май би трябвало да си имала...с този управител в такъв дълбок и чувствен знак като скорпиона...

Аз за какво съм така на Ти с кратките връзки- ами Уранчо  е в Стрелец- вечния бегач....на дълги разстояния Joy

# 203
Дженииии чакам картата с нетърпение!!!

Джени- с гаджетата си...главно, чрез приятели ли си се запознавала?
Импулсивна ли си била? Страстна мадама, дълбоки чувства..нещо такова...сериозни връзки май би трябвало да си имала...с този управител в такъв дълбок и чувствен знак като скорпиона...

Аз за какво съм така на Ти с кратките връзки- ами Уранчо  е в Стрелец- вечния бегач....на дълги разстояния Joy
Ей, имам една приятелка и тя не е по-сериозните връзки. Трябва да и погледна някой път картата. Бохем си пада и все е по-заведенията (тя и в такова работи) Simple Smile Аз все и казвам да ходи в някоя библиотека да намери някое сериозно гадже, ама тя не ме слуша  Laughing

Ами, често казано май с приятели повече, да. Ама то и какъв друг начин има?  Grinning Импулсивна съм, да. Сваляла съм аз мъжете, ама то с Венера в Овен какво да ти кажа Simple Smile И другото е вярно  Peace

# 204
Правилно Рири, ЮВъзел ми е в Близнаци, в 6 дом, близо до ДСЦ, обърках се hahaha smile3555
Да, Плутон ми е в 9дом във Везни.

# 205
Аз не съм се записала още в 2-рата тема, но си чета редовно, така да се каже попивам Simple Smile

Такива неща изписахте, и как успяхте да обобщите връзките си.
Ами аз гледам, въртях, дати сменях, нищо повтарящо се. Като се почне от зодиите като най-елементарно, че и до планетите с аспектите, едно с едно нямам прилика.

Това за деветата хармоника, и на мен ще ми е любопитно. Попадала съм на информация за хармоници, които се използват в индийската астрология. Но са по-задълбочени, и дотам не съм стигнала.

# 206
Аз имам друга теория за астрологията и връзките Mr. Green . От мои наблюдения виждам, че доста от обкръжението ми, търсят човек със слънчев знак в елемент който липсва или е в дефицит в тяхната карта.

В моята карта иначе, Слънцето е в Дева, в 12-ти, на върха е Лъв. Лъвове не познавам, никой Лъв не ме е впечатлил до сега. 7-ми дом ми е в Риби.

При мен например няма никакъв огън и малко въздух. Хората които съм обичала са зодии: Стрелец, Овен, Водолей, Близнаци, Стрелец Laughing . Между картите има доста общо. От 5, 3-ма са огнени зодии, със стелиум в огнен знак и тримата Слънце в съвпад с Меркурий, Мерка разбира се е в заточение, в две от картите е ретрограден. Във всичките 5, водата е вторият най-силен елемент. В 4-ри от картите Нептун е в огнен знак. В 3 от картите Венера и тя във воден знак.

Все ги подбирам едни, с общи черти Laughing ! Не зная на какво се дължи, моето Слънце аспектира Марс, Юпитер, Сатурн и Плутон. По какво да я търся тази любов  newsm78 ? В 7-ми дом нищо нямам Sad.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 00:06 от СлънцеЛуна

# 207
Да, да- сигурна съм ,че това, което ни липсва в нашата карта си го търсим другаде...макар, че често пък някои двойки обратно-имат сходни неща. Като видиш човек с голям стелиум- майката и бащата са имали вероятно общи черти и те в тази част на картата и се е получило натрупване.

Слънце Луна: Само не разбрах мерка къде ти е. Той ме интересува.

Аз нямах в предвид това, че има препратка точно към зодията на мъжа- а към поведението, навиците, търсенето- твоето.

Кажи ми данни за мерка и нептуна?

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 09:25 от Riri

# 208
Мелани, кажи де- в кой знак се пада слънцето и дом и ми кажи за управителя на знака ..да видим

# 209
Правилно Рири, ЮВъзел ми е в Близнаци, в 6 дом, близо до ДСЦ, обърках се hahaha smile3555
Да, Плутон ми е в 9дом във Везни.

Значи при Ани имаме едно скорпионско слънце в 10, да кажем тя е отговорна във връзките си, лоялна и зряла. Вярност и дълбочина от скорпиона. Въпросче- как се отнасяш към мъжете козирози? И мъжете от другите водни зодии?
А към мъжете със слънчев знак, където ти е асц?
Плутона й е в 9ти дом на трон по дом- тя харесва интелигентни мъже, високообразовани, но и неспокойни и авантюристично настроени...с Близнаци на ДЦ...със сигурност я привличат точно такива... Във Везни- стреми се към хармония във връзките и ще даде ВСИЧКО от себе си, за да постигне хармонията, може би харесва мъже също, които са естети или имат нещо от четите на везите- венерини мъже. И вероятно е давала много от себе си във всяка връзка.
Скорпионите обичат наистина предано.
И на нея управителя на слънчевият й знак е в 9ти- не е задължително да са чужденци както при мен, може просто да са високообразовани, както казах.

Ани къде е меркурият ти?

п.с като казвам "харесва" всъщност се надявам да описвам случилият ти се любовен живот до сега. нали такава зависимост търсим. как го изживяваш

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 10:29 от Riri

Общи условия

Активация на акаунт