Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 7 тема

• 143 232
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Напоследък бях доста заета с...правенето на бисквити и мъфини за изложбата базар с благотворителна цел .Събраните парички, за общо 4 -те часа в рамките на двата дена-17 и 18 се събра сумата  3163 лв!!!, която е вече дарена на Движение на Българските Майки за изпълнение на техния проект в полза на децата от ДМСГД "Света Параскева".
Това, са едни от мъфините, които правих, и получих много емоционални отзиви за вкуса.
Морковени мъфини с крема сирене пълнеж

# 271
BiankaD,БРАВО!

# 272
Благодаря cveete

# 273
Здравейте! Simple Smile

Досега пренебрегвах тази тема, понеже не съм голям фен на мъфините. Обаче наскоро любимият ми подари чудесна силиконова форма за мъфини и все по-често ми се иска да я ползвам Simple Smile

Ето ги последните мъфини с червено цвекло

И любимото ни моальо

# 274
Нашите Великденски козуначени мъфини. Често ги приготвям. Любими са на всички у дома.

# 275
Ето ги и моите мъфини от тази седмица /по рецептата за шоколадовия кекс с банан, но без банан/

# 276
  • Русе
rosirai,Ralfieta,Katerina R., много са ви красиви мъфините. Звучат и вкусно, така че ще ги пробвам в скоро време.
 BiankaD твоите са си направо изкуство   bouquet Интересно звучат съставките.

# 277
# 278
Тъй като темата е  Мъфини и още нещо.......го приемам , че и малки бисквитки мога да ви покажа, покрай мъфините, които дъщеря ми направи...ТЕзи бисквитки са от благотворителния базар, за който вероятно сте чули...
Медени зайчета - градинска тема

Медени бисквитени картички - градинска тема

Медени пеперуди І

Медени пеперуди ІІ

Бисквитени картички

Ще има и други неща скоро, които направих , но все не ми остава време...

и мъфините, които дъщеря ми Неви направи и е снимала сама...

# 279
Здравейте,
не правя често мафини, но следя темата редовно и се любувам на красотите които показвате. Преди дни си поръчах  хранителни боички и днес реших да ги пробвам  в ето тези цветни мафини:

# 280
  • Русе
zllate,много интересни и чудесно изглеждащи мъфини!  bouquet
BiankaD,всички неща сътворени от теб,които ни показваш са прекрасни!  bouquet
rosirai ,mama1+2,Katerina R.,cveete,Ralfieta,много хубави мъфини и при вас!
При мен солени мъфини с крема сирене и кашкавал

Последна редакция: нд, 29 апр 2012, 21:53 от *sve*

# 281
Леле... нямам думи! Страхотни неща   bouquet

Ето и от мен, няколко предложения.

http://inagg.blogspot.com/2012/05/blog-post_1985.html

http://inagg.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

# 282
Момичета, радвам се, че са ви харесали нещата ми и благодаря за милите думи!
Ето едни ароматни къпкейкчета, които са подходящи за наближаващия Еньов ден.Надявам се да ви допаднат.

Къпкейкчета Ботаник- с аромат на мед,ванилия и лайка, с фондан с … ат на бял шоколад

# 283

BiankaD, много красиво! Crazy  bouquet  chef

У нас солени кексчета по рецепти на Pety  bouquet, много вкусни! Heart Eyes

# 284
здравейте,

За първи път ще правя мъфини и имам въпрос. Купих си хартиени формички, от тези който са по 200 броя вътре, но виждам че те се поставят в други метални форми. Трябват ли ми такива или може и само с хартиените? Да не се разлеят и обезформят кексчетата? Не знам колко гъста става консистенцията..
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт