Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 7 тема

• 143 205
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
ето ги и готовите ммъфенчета  chef малко се пръснаха отгоре,но иначе станаха божествени Blush :blush:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=445247592174371&set=a.151282224904244.29319.100000674038140&type=1&theater

Tanq Panova, те на вид не стават идеални, като сладките мъфини, но наистина са много вкусни, радвам се, че са ти харесали. Снимката не се вижда, само с профили във фейса ще я видят.  Peace

# 361
ето ги и готовите ммъфенчета  chef малко се пръснаха отгоре,но иначе станаха божествени Blush :blush:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=445247592174371&set=a.151282224904244.29319.100000674038140&type=1&theater

Tanq Panova, те на вид не стават идеални, като сладките мъфини, но наистина са много вкусни, радвам се, че са ти харесали. Снимката не се вижда, само с профили във фейса ще я видят.  Peace

първият път нещо не можах да се оправя с качването  Joy Joy

# 362
Здравейте. До сега съм правила само два пъти мъфини и все има някаква издънка. Отказах се, но като ви гледам какви вкусотии творите ще опитам да пробвам отново. Надявам се да имам положителен резултат.

# 363

първият път нещо не можах да се оправя с качването  Joy Joy

Оооо, направо завидях! Моите не ми стават такива бомбички, много харесвам надутички кексчета! Чудни са! Heart Eyes   bouquet  chef

# 364
здравейте момичета  Flutter днес от село си набрахме смокини и сега се чудя дали за утре да не направя едни мъфинчета със смокинки  Joy Joy някой да има предложения за рецепти  Mr. Green Mr. Green

# 365
Tanq Panova, з по тази рецепта правя всякакви експерименти с плодове. Можеш да добавиш вместо 1-2 яйца и смокините нарязани на ситно. Или предварително смокините да ги свариш като сладко.
http://inagg.blogspot.com/2011/10/muffins.html

# 366
Заинтригувахте ме ,Таня и Лабрекс.През почивните дни ще пробвам тези мъфинчета с ролца от раци... Simple Smile
А ето с какво изненадах една виртуална позната, с която се запознах лично- едни
Винтидж бисквитки

# 367
Заинтригувахте ме ,Таня и Лабрекс.През почивните дни ще пробвам тези мъфинчета с ролца от раци... Simple Smile
А ето с какво изненадах една виртуална позната, с която се запознах лично- едни
Винтидж бисквитки

newsm81 newsm81  изглеждат уникално,сигурно и на вкус са така..
днес съм на сладка вълна: едни мъфини с извара и смокини..

# 368
Tanq Panova , благодаря ти!

Твоите кексчета с извара и смокини, също добре звучат!
А ето и едни много, много вкусни Бананови мъфини с хрупкав орехов топинг и ромова поливка

# 369
  • под тепетата
Бети, Бети...какво да  кажа ? Провокираш лошите черти в характера ми - лакомия и чревоугодник съм  Embarassed Излеждат и  миришат фантастично! Вземи да ме осиновиш, всичко ще си изяждам, обещавам  Laughing Интересно ми стана за заместителя на яйца, какво се използва вместо тях ? На места съм чела за соево брашно, но доколко е вярно не знам. В близост до нас има веган заведение, яла съм от предлаганите  им неща, но си останах с чуденката - какво използват за мъфините, за овесените курабийки  newsm78   

# 370
bilqna_69 ,Благодаря ти! Да много са ароматни, вкусни и много леки, неусетно изяждаш няколко... Simple Smile Имам един прах, който разтварям във вода по указания на опаковката. Имам го от зет ми, който е веган. НО съм използвала и соево брашно, което разтварям на кашичка, колкото е количеството на яйцата, които искам да заместя. Напримир палачинки така правя- да него.АЗ съм вегетарианец-ово-лакто, а не веган и ям животински продукти-млечни произведения, яйца.. Само месо -не.

# 371
  • Варна
Бети,  влюбих се в бананово-ореховите  ти мъфини. С какво пълнозърнесто брашно гр правиш? В момента имам само грахам, става ли или не е добре за сладки мъфини?

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 10:58 от Джиджи-биджи

# 372
  • под тепетата
Благодаря, Бети! Значи  ми е правилна информацията за соевото брашно, остава и да пробвам. Хубав и вкусен ден !

# 373
  • UK
Здравейте!
Много често надничам в темата ви. Правих няколко горе-долу успешни опита с мъфини. Не стават като по снимките ви , но не се отказвам. Може ли да ви попитам за някоя рецепта с овесени ядки и банан, ако въобще има такава.

# 374
Здравейте!
Много често надничам в темата ви. Правих няколко горе-долу успешни опита с мъфини. Не стават като по снимките ви , но не се отказвам. Може ли да ви попитам за някоя рецепта с овесени ядки и банан, ако въобще има такава.

Виж рецептата на Йоана, вкъщи ги харесахме. Peace

Общи условия

Активация на акаунт