Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 7 тема

• 143 187
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Да ви почерпя с едни черешови мъфини, докато все още се намират череши на пазара Simple Smile

Черешови мъфини

# 346
  • Sofia
Мням, мням smile3508 Много вкусно изглеждат.

# 347
# 348

Момичета,направих -мъфини със сладко от вишни - ЧервеноВинце,станах малко препекани(пекох на 180 гр 25 мин), и твърди след това.Гъсто ми беше тестото,макар че не сложих цялото брашно.Може би зависи от яйцата,гъстотата на млякото и т.н.Защо според вас и колко да ги пека?!

# 349

Момичета,направих -мъфини със сладко от вишни - ЧервеноВинце,станах малко препекани(пекох на 180 гр 25 мин), и твърди след това.Гъсто ми беше тестото,макар че не сложих цялото брашно.Може би зависи от яйцата,гъстотата на млякото и т.н.Защо според вас и колко да ги пека?!

maria.p, за мен това е една от хубавите рецепти за мъфинки, на мен тестото ми става по-скоро гъсто, пекат се сравнително бързо в моята фурна 15-ина мин. на 180 град, но те и фурните са различни. На стр. 6 в темата има пост на Червено винце за подобни на твоите мъфини, по-твърди, възможно е и брашното да е дошло вповече, различно е по сухост/влажност, възможно е и да си ги пекла повечко. Освен пак да пробваш, махмама пак на 6 стр. пише, че е сложила към 300 гр брашно и тестото е станало достатъчно гъсто, така че не слагай цялото количество наведнъж. Моите добре се получават, харесвам мъфините по тая рецепта. Peace

# 350
Точно се чудех какви мъфини да направя с черешки и тук намерих подходящата рецепта. Моите черешки са бели, но пак ще стане Wink

А ето и последните мои мъфини: мъфини със стафиди

# 351
bilqna_69  , lux,благодаря ви момичета!
lux и твоите мъфинчета изглеждат апетитни!

purple tulips усещам, че с тия мъфинчета ще си оближа пръстите!
Гисчо- много апетитна снимка!

От мен:
Боровинков пай, ягодов пай, черешово-вишнов пай...- какъв да бъде за вас?

# 352

едно голямо кексче от мен Simple Smile

# 353
  • Sofia
Мхмммммм. smile3508

# 354
Още едни минита от мен:

Мини тарталети със сладкарски крем (crème pâtissiè … y Cream) и малини

а скоро ще покажа какво друго направих с този крем.

# 355
Мисля, че тези браунита, спокойно могат да се сложат във форма за мъфинки и дасе опекат.
Следващия път ще пробвам.
http://inagg.blogspot.com/2012/07/braunies.html

# 356
Здравейте и от мен..правих първите си мъфини и излязоха много сполучливи ..всички давате невероятни рецепти..продължавайте в същият дух..в предната тема има рецепта за мъфини с ролца от раци и тъй като са ми любими ,ако може някой да помогне с рецепта ще съм ви мн благодарна.  bouquet  bouquet

# 357
..в предната тема има рецепта за мъфини с ролца от раци и тъй като са ми любими ,ако може някой да помогне с рецепта ще съм ви мн благодарна.  bouquet  bouquet

Tanq Panova , ето рецептата, по която правя МЪФИНИ С РУЛЦА ОТ РАЦИ, вкусни стават. Peace

# 358
..в предната тема има рецепта за мъфини с ролца от раци и тъй като са ми любими ,ако може някой да помогне с рецепта ще съм ви мн благодарна.  bouquet  bouquet

Tanq Panova , ето рецептата, по която правя МЪФИНИ С РУЛЦА ОТ РАЦИ, вкусни стават. Peace
много благодаря за бързия отговор  Hug Hug Hug със сигурност още утре ще ги направя  smile3501 smile3501

# 359
..в предната тема има рецепта за мъфини с ролца от раци и тъй като са ми любими ,ако може някой да помогне с рецепта ще съм ви мн благодарна.  bouquet  bouquet

много благодаря за бързия отговор  Hug Hug Hug със сигурност още утре ще ги направя  smile3501 smile3501

ето ги и готовите ммъфенчета  chef малко се пръснаха отгоре,но иначе станаха божествени Blush Blush  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=445247592174371&set= … ype=1&theater

Общи условия

Активация на акаунт