Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 7 тема

• 143 282
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
  • UK
Благодаря!

# 376
Момичета подариха ми форми за мъфини и искам да ги пробвам още днес,но ми трябва рецепта с 2 яйца,кисело мляко и олио( нямам масло),др неща шоколад ,брашно и набухватели ги имам....
Тези дни се чувствам ужасно и не съм пазарувала ,а мн искам да ги спретна за изненада на любимия HugБлагодаря предварително за рецептата '!!!!!!!!!

# 377
alo_madona , по рецептата на Сладкиш със сини сливи правя често кексчета, прясното мляко може да се замести с айрян. Ето последните, които правих с кайсии:

Погледни и рецептите на първа страница, със сигурност ще има рецепта според твоите изисквания.

А, сега се сетих и за сладкиша без яйца на рени55, той също става на чудни мъфинки, поразгледай темата.  bouquet

# 378
http://www.album.bg/alo_madona/images/29806877/

ето ги и моите първи мъфини с боровинки и шоколад  bouquet

# 379
Момичета, захарта при приготвянето на мъфините роля на ''сух'' или ''мокър'' продукт играят, тъй като аз си мислех,че са ''сух'' но току-що видях в един сайт да пише ''мокър''? Благодаря предварително! И ако може да ми дадете най-обикновена рецепта за шоколадови мъфини направо ще ви заобичам Grinning ама най-обикновени шоколадови без банани боровинки и т.н.

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 22:33 от mystery_me

# 380
Момичета подариха ми форми за мъфини и искам да ги пробвам още днес,но ми трябва рецепта с 2 яйца,кисело мляко и олио( нямам масло),др неща шоколад ,брашно и набухватели ги имам....
Тези дни се чувствам ужасно и не съм пазарувала ,а мн искам да ги спретна за изненада на любимия HugБлагодаря предварително за рецептата '!!!!!!!!!
На мен много добре ми се получиха мъфини правени по тази рецепта http://www.youtube.com/watch?v=JfFjYaCKx_U .Ако искаш,направи ги и ти  Simple Smile

# 381
Момичета, захарта при приготвянето на мъфините роля на ''сух'' или ''мокър'' продукт играят, тъй като аз си мислех,че са ''сух'' но току-що видях в един сайт да пише ''мокър''? Благодаря предварително! И ако може да ми дадете най-обикновена рецепта за шоколадови мъфини направо ще ви заобичам Grinning ама най-обикновени шоколадови без банани боровинки и т.н.

Зависи, ако не е нужно да се разбиват с яйца или масло, се слагат при сухите продукти. Ето шоколадови кексчета, от сладкиша на рени също стават, като се добави какао, от шоколадовия сладкиш с майонеза също стават чудесни кексчета. Peace

# 382
  • под тепетата
Labrex-че, да се отчета  Laughing Направих част от цукини киша на мъфини - станаха прилично добре и се изядоха ! Казвам прилично, тъй като си отчитам  грешки - 1. трябва по-малко тиквички ( бях ги нарязала на по-ситно ), ако се прави на мъфини, за да има повече тесто ; 2. В моята фурна за сетен път се убеждавам, че не трябва да пека мъфини с вентилатор и съответно трябва и на по-ниска температура. Броя опита за успешен и го пиша нарочно тук в темата за мъфините.
alo_madona, добре дошла при нас, няма отърване от мъфиноманията  Mr. Green
mystery_me,в началото е дадена основната рецепта за мъфини - с добавки към нея се получават каквито искаш.

# 383
Мъфини с праскови

# 384
Пудингови мъфини на labrex винаги стават страхотни  Heart Eyes

# 385

Реа, наистина страхотни си ги направила, разкошни са! Heart Eyes  bouquet  chef

bilqna_69, благодаря, че сподели!  bouquet Щом са станали за ядене, значи всичко е наред! Grinning Може и аз да пробвам някой път, обикновено правя тези мъфини с тиквички и, понеже ни харесват, други май не съм пробвала. newsm78

mama Tin, вкусни мъфинки! Heart Eyes  bouquet

# 386
Реа, наистина страхотни си ги направила, разкошни са! Heart Eyes  bouquet  chef

Благодаря!  Hug Ако сложа вътре шоколадово парченце или сладко дали ще се задържи?

# 387
  • София
някой има ли тава за мъфини на факелман, вчера като пазарувах в кауфланд видях такава 9,99 лв. за 12 броя, но имам лош спомен от две тави на факелман купени от метро, които ми се олющиха и покритието им са разпадна, не знам с тази за мъфини дали да рискувам, нали ще слагам хартиени форми

# 388
  • Велико Търново
някой има ли тава за мъфини на факелман, вчера като пазарувах в кауфланд видях такава 9,99 лв. за 12 броя, но имам лош спомен от две тави на факелман купени от метро, които ми се олющиха и покритието им са разпадна, не знам с тази за мъфини дали да рискувам, нали ще слагам хартиени форми

Аз имам, точно от Кауфланд. Ползвам я редовно вече почти година и нямам проблеми. Винаги ползвам хартиени формички, ако има значения, мия я и в съдомиялна, не е паднала боя.

# 389
  • София

Аз имам, точно от Кауфланд. Ползвам я редовно вече почти година и нямам проблеми. Винаги ползвам хартиени формички, ако има значения, мия я и в съдомиялна, не е паднала боя.
мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт