Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 7 тема

• 143 089
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Банкя
Какаови мъфини.В тези форми не се надигат много и са подходящи за украса.

# 586
я,я,това от онези купички от пастет ли са newsm78

# 587
  • Банкя
tuly Да от тях са Laughing
това е от другия модел.А от триъгълните стават сърца.Винаги имам подръка , защото понякога остава тесто  и го слагам в тях и бум отстрани на тавичката

# 588
ani_d, царевичните мъфини ме заинтригуваха, но искам да сложа кашкавал вместо топено сирене, колко грама ми трябват?

# 589

и не изгаря ли този...как да го кажа- материал от който са направени....и не полепва ли тестото за тях

# 590
  • Бургас/Пз
ani_d, царевичните мъфини ме заинтригуваха, но искам да сложа кашкавал вместо топено сирене, колко грама ми трябват?
Ами мисля, че една кутийка топено сирене е 200г , така че 200г кашкавал мисля, че ще е добре. Нарежи го на парчета, за да не се променя консистенцията на цялята смес.

# 591
  • Банкя

и не изгаря ли този...как да го кажа- материал от който са направени....и не полепва ли тестото за тях

Не.Може да го намажеш с масло може и така.Чакаш да изтине и лекичко изваждаш

# 592
  • на дъното
ani_d, "Сочни мъфени" много вкусни за което благодаря Hug.Една доза у дома не стига Laughingвече ще се прави двойна.

# 593
Току-що получих тези формички и нямам търпение да ги пробвам.  newsm44  Ще правя мъфини с кондензирано мляко от 1 стр.

# 594
еее,много хубави Мики Мауси,предполагам пак са чуждоземски....

# 595
  • Пловдив
помагайте - намерих откъде да взема мъфини с украси за рождения ден на детето, обаче искам да ги подредя на стойка като двуетажна торта и никъде в пловдив няма такава стойка под наем. не ми се дават над 10 лв за стойка, тейк ъ кейк виждам, че имат от картон, евтина, но пък грозничка...
имате ли някаква алтернативна идея за мен, да не са на стойка, а на друго примерно и пак да изглеждат атрактивно и като торта наредени..оф
около 30 броя.

# 596
# 597
  • Пловдив
да! но за след 5-6 дни от Пловдив по възможност... hahaha

# 598
да! но за след 5-6 дни от Пловдив по възможност... hahaha

Направи си сама с подръчни материали - пример. Напиши в гугъл "how to make cupcake stand" и виж колко идеи ще излязат. Има и клипчета Simple Smile

# 599
Ами мисля, че една кутийка топено сирене е 200г , така че 200г кашкавал мисля, че ще е добре. Нарежи го на парчета, за да не се променя консистенцията на цялята смес.

Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт