"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 845
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Пижо , какво му е на баткото Sad... Ужасни са тия вируси ....Малко вероятно е да заразиш Лили, мий ръцете с гореща вода поне 40 секунди и гледай самата ти да не се заразиш
ПП: Учила си във френската гимназия ???

Янакиев мисля , че не работи с касата . Аз го виках у дома , но каза, че цената на прегледа в кабинета е същата. Работи в Медлайн клиника .. Телефон 088 ORPTOPED  ( всяка буква се замества с цифрата , на която се намира )

С касата работи д-р Чолаков - МЦ Аврора ( бившата Надежда ) и д-р Токмакова ( но ехографията се заплаща )

# 166
Добро утро момичета! Минавам да ви почерпя, че днес с моя мъж имаме годишнина от сватбата.

# 167
Radostche ,да френската съм завършила.Д ане би и ти.Незнам какво му е точно.Лепнал е вирус,но при него се отключва и ларингит,който е със спазми на задух и  много гадно едвам диша.

# 168
Radostche ,да френската съм завършила.Д ане би и ти.Незнам какво му е точно.Лепнал е вирус,но при него се отключва и ларингит,който е със спазми на задух и  много гадно едвам диша.

И аз, и аз Wink Випуск 1999 Wink ...

За ларингита много кофти .. За тия спазми вентолин съм чувала , че се прилага ... Дано да се оправите бързо Sad Ужасно е да ти е болно детето ! Предпочитам всеки ден запушен канал на цицата , отколкото някое дете да е болно ..

Жулка, честита годишнина Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 12:18 от Radostche

# 169
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
И Пресиян продължава много да се стряска, независимо, че спи на шум, и не се притесняваме да говорим докато той спи Simple Smile
Иначе и той продължава да се прокашля, дано да издържим до консултацията във вторник, за даго преглед и да каже дали трябва да вземем някакви мерки newsm78
На мамите с болни дечица пожелавам бързо оздравяване Hug
Жули, честита годишнина! Желая ви мнооооого години щастлив семеен живот  bouquet

Добре дошли на новите попълнения Grinning

# 170
Честита годишнина, Жули!
Пижо, ако влизаш с маска и при двете деца и постоянно си миеш ръцете, едва ли ще заразиш бебка!
Ужасно е да ти е болно детето ! Предпочитам всеки ден запушен канал на цицата , отколкото някое дете да е болно ..
Подкрепям!  Peace

# 171
Имам въпрос към ЛЛЛ
Вече почти нямам кърма,  така съм от 2 седмици и дори мислех, че напълно е спряла, успявах да изцедя само няколко капки и пак започнах да пуша  Embarassed , днес обаче се пробвах да се изцедя и успях да събера около 30 мл., което си е много за мен  Crazy Въпросът ми е следният - ако все пак успея да изцеждам кърма колко време е нужно да изчакам да се изчисти кърмата от никотина и катраните, за да я дам на бебчо, колко дни или седмици трябва да чакам ?  Rolling Eyes
Благодаря ви предварително   bouquet

Здравей, mina_stolear!

Да, пушенето вреди, не само по време на кърмене  Laughing И все пак, особено ако пушиш сравнително умерено (под 20 цигари на ден), по-добре бебето да получава някаква кърма, отколкото изобщо да не получава такава.

Извини ме, но не съм в течение на организацията на кърмене при вас - защо се налага Максим да получава изцедена кърма, а не от гърдата? Колко често смяташ да изцеждаш, имаш желание да стимулираш лактацията и да изцеждаш всеки ден ли?

Прилагам една статия за пушене и кърмене. Освен това ти и всички останали желаещи от темата можете да присъствате на уебинара "Често задавани въпроси за кърмене", който ще се проведе днес от 14ч.

# 172
аз 2001,колко е малък светът Rolling Eyes

# 173

Малък е да - направо е едно голямо село Wink  Hug

# 174
Здравейте момичета!
 Hug Благодаря за подкрепата "анти свеки", вече съм добре, наистина в момента най-важно е детето и няма да я мисля.

Да почерпя на патерици - вчера Зайо стана на 2 масеца и бяхме на втора консултация - за 3 седмици е качил 850 гр. и е пораснал с 4 см. - 5.050 кг. и 60 см.
Много го заболяха тия гадни инжекции, направо ми се скъса сърцето ... Cry Вдигна малко Т - 37.4, но сега е добре и се надявам това да е.

Поздрави от НАС, аз се връщам да ви чета  Heart Eyes

# 175
  • София
Пижо, пожелавам ти скоро да сте здрави и да се гушкате всички заедно  Praynig

Момичета, вашите бебоци стряскат ли се още от резки шумове, проплакват ли на сън и викат ли? Моя Йоан понякога вика на вън или плаче много силно, дори преди малко така плачеше, че трябваше да го взема на ръце. Успокои се и пак заспа. 

Да, всеки ден. Понякога се налага да го събудя и пак не може да се укроти  Sad

Вигантола не може да се разтвори във вода, а не знам дали и в друга течност, защото е много мазен. Аз в началото пробвах с вода и оставаше по лъжичката, затова капя директно в устата.

Ще следя темата с пюретата с интерес. Винаги съм си мислела, че по-хубаво от домашното няма и, че всичко купено в буркан е ужасно. Та и затова си мислех да бъркам пюрета.

Juli_Ivka , честита ви годишнина. Пожелавам ви винаги да се обичате много   bouquet Ти къде се изгуби? Всичко наред ли е при вас?

# 176

А аз 1997  Joy

# 177
Здравейте, мами,
ето че е време и аз да се включа във форума като мама на момиченце newsm32  от декемврийската чета.

# 178
Ох здравейте и от мен.....
Пижо-бързо да оздравявате Hug Hug

Радостче-да е  жив и здрав Вики-на патерица-и много да ви радва  bouquet
Абсолютно нямам време за нищо,затова се извинявам предварително и ще чета назад Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes-ние си имаме баба за няколко дни,майка ми е тук,но пък тати днес е паднал и си дойде със счупена ръка-така че пълна къща,макар и по не толкова добър повод-та ще си ги гледам и двамата юнаци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Whistling Whistling

# 179

ехаааа... нека и аз да се включа към завършилите ФЕГ - випуск 1998  Laughing Laughing Laughing

Да се отчета от днешната консултация - 5,240кг. 57см. Ваксините бяха много неприятни. Само като си представя, че ще ми мъчат детето още 2 пъти с тях... Засега ни понасят добре. Още след като му ги поставиха сложих охлаждаща лепенка. Довечера ще водя баткото на УНГ - ужасно хърка с нослето, направо не може да спи спокойно. Съмненията ми са за увеличена 3та сливица. Ще видим какво ще ми кажат.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 15:33 от lulu4MU

Общи условия

Активация на акаунт