"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 837
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Минди, точно така ще направим и ние. Звъняхме в лабораторията тази вечер и може на място да ни вземат секретите. утре сутрин мислим да я свършим тази работа. Надявам се до понеделник да излезат резултатите и да ходим на УНГ.

# 151
mindi78, кажи им да го д*хат (без никакво извинение!!!) и си искай направлението. Ще ходиш където си решиш. Може и в Китай да идеш, стига там да приемат нашите направления. Ааааама ха! Като те пращат в Пловдив, да ти дадат пари да си платиш прегледа. Ако ли не - може да идеш пак там, но с направление. Стига са се правили на чукове, е*ати докторите......... #Cussing out #Cussing out #Cussing out Според мен си отстоявай правата...

# 152
Минди и двете деца съм водила при Хазбун и съм доволна, но той работи на частно, знам че и Янакиев е много добър, той може и да работи с направления, Радостче ще каже, че бяха на 2-ро мнение при него, но не ми се струва добре да се разкарвате до тук само за 1 ортопедичен преглед, и при вас има добри лекари и апаратура  Peace
Здравейте! Реших да се присъединя официално към вас (досега само ви клюкарствах  Embarassed ).
( за протокола - казвам се Мария от София, с второ бебе Светлозара родена на 13.12 спешно секцио и мерки тогава 2900г, 47см, термин 27.12)
Добре дошла, нараства бройката на дата 13  Mr. Green май е била бая продуктивна
Пижо дано бързо се оправи и да не правиш тигели, знам колко е гадно 2 седмици така се разкъсвах, каката беше с варицела и я изолирах при майка  Rolling Eyes

# 153
Мами да сте чували нещо от сорта че капките витамин Д (за рахит който се дават) не се давали така направо да се капва в устата,а да се разрежда в малко вода, мляко или сок... защото ако се давали така без да се разреждат можели да попаднат в белия дроб и веднага плевмония,според мен едното няма общо с другото но една комшийка тази моха е пуснала в главата на мъжо
и другото още при раждането са трябвали да направят на бебока скенер да му видят костите как са,най -вече на таза newsm78 Толкова малко бебе да се облъчва също ми се струва огромна и безумна глупост newsm78

# 154
Пижо, стискай зъби ! Скоро ще сте си всички у дома здравички  Hug Hug Hug

*Teddy*, страхотен аватар   bouquet

stefito_8986, не съм чувала подобно нещо за вигантола . Нашата педи каза да ги давам без мляко , заради повръщането .Мисля ,че  полепват по устата и хранопровода много преди белия дроб .Според мен това са глуспости... Колкото до скенера , не е точно скенер , трябва да се направи ехография на тазобедрените стави , за да се изключат евентуални луксации .Ехографията е безвредна ..Полага ти се направление по каса . Поискай си го следващия път . Иначе да се прави толкова рано е нова мода . БАткото преди 5 години го водих на 4 месеца , а Ема сега я водих на 1 месец и в резултат сме с ортопедични гащи . Още ме е яд ,че я заведах толкова рано .

# 155
това за капките и пневмонията за първи път чувам. Относно скенера днес четох, че се прави на дясната китка за да се види дали има удебеляване на костите и следователно рахит. Но се прави около 5-6тия месец. Имам чувството, че колкото повече чета, толкова повече се шаштисвам  ooooh!

Момичета, вашите бебоци стряскат ли се още от резки шумове, проплакват ли на сън и викат ли? Моя Йоан понякога вика на вън или плаче много силно, дори преди малко така плачеше, че трябваше да го взема на ръце. Успокои се и пак заспа. 

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 01:03 от MuJIuHka

# 156
  • София
Добро утро,
Ние днес сме ранобудни, но това е така защото снощи спахме доста от 22 до 5 без са се събудим.  Grinning Отдавна не ми се беше случвало.

Момичета, вашите бебоци стряскат ли се още от резки шумове, проплакват ли на сън и викат ли? Моя Йоан понякога вика на вън или плаче много силно, дори преди малко така плачеше, че трябваше да го взема на ръце. Успокои се и пак заспа. 

И Стенли си проревава на сън, като понякога е доста сърцераздирателно, но аз си го оставям в креватчето и той си заспива бързичко. Имам чувството, че се получава така когато иска да се изпръцка.
За капките вит. Д не виждам причина да не се дават без да се разреждат, те не попадат директно в белия дроб за да предизвикат пневмония. Пък и ако беше така всички лекарства трябва да имат същия ефект.

# 157
Добро утро, момичета!
За капките няма проблем. Сега ни изписаха от тези на Джеймисън и пише, че може да се давана езичето, аз така и правя- капя направо в устата.
Тази нощ беше трудна, пак се засили хремата на бебка. Водихме я сутринта да вземат секрети от нослето и гърлото. Лаборантката каза, че гърлото е много спокойно. Ама то е така вече цял месец, а тя не спира да кашля! Чакам с нетърпение резултатите и да я водим на УНГ!
Момичета с по-големи дечица, прави ли ли сте от самото начало домашни пюрета. На времето с каката в началото купувах 2-3 месеца. Сега ми се ще от началото да започна да ги правя, че и без това ще хвана хубав сезон. Споделете малко опит!  Hug

# 158

delphi_5, в кои дни и по кое време е на кабинет? И като сме с бебета записват ли ни по-рано или поне в кабинета викат ли ни с предимство?
Аз се обадих във вторник,дадоха ни час за четвъртък в 15:00. Като отидохме на регистратурата, сестрата му се обади че сме дошли и той дойде от някъде. Нямаше никой преди нас.
Там е работата, че на нас не ни дадоха направление под предтекст, че Пиперов е неопитен и но изпращат в Пловдив.
Да бе, плюят го защото не взема допълнително пари за ехографа. А на другите ортопеди прегледа е платен.

# 159
Момичета, още нещо исках да питам. Знаете ли някой добър хомеопат в Младост. Етти ми даде координати на една жена, но ми е далечко, иска ми се нещо в квартала, за да ми е под ръка при нужда....

# 160
  • София
Светлето още се стряска от резки шумове, което не й пречи да преспи целия купон на батко си оня ден. На сън като я приболи коремчето, така изпищява че аз се стряскам и ходя да я проверявам.
Момичета с по-големи дечица, прави ли ли сте от самото начало домашни пюрета. На времето с каката в началото купувах 2-3 месеца. Сега ми се ще от началото да започна да ги правя, че и без това ще хвана хубав сезон. Споделете малко опит!  Hug
Баткото го захраних края на август и имах продукти от село. Пюрирах, замразявах във формички за лед и после стояха в торбички във фризера. Като ми дотрябва само вадя размразява и давам. Ама той ядеше малко. Малките бурканчета на hipp ги ядеше по 3 дни и оставаше.

# 161
Привет.Баткото с влошава и започнаме АБ.ДАно повлиае бързо.Чудя се така като ходя при Лили мога ли да и пренса вируса newsm78,какво мислите по въпроса????
Lyubi  ,мисля че е най-добре захранването да започне с готови пюрета  и така докато не се захрани с всичко.В тях е извлечен глутена и рискът от  алергии е по-малък.Това са ми спомените от Кико и Лили мисля първо с готови и като се захрани добре ще мина на домашни.

# 162
и аз подържам мнението на Пижо.Освен това аз нямам село пазаря от пазари а там всичко е с химии разни.На каката исках аз да и правя пюрета,но още от първия картоф се обрина и минах на купешки.От тогава няма никакъв проблем.Една дружка работи в ХЕИ и ми каза че пюретата нямат нито едно отклонение от нормите.

# 163
Пижо ,Люби бързо да оздравеят децата.
Честито на всички месечинки.Да са живи и здрави

# 164
Здравейте мами!
Maria_Dr добре дошла.
Пижо дано бързо оздравявате.За витамин Д не съм чувала такова нещо,и на каката капвах директно в устата сега и на Криско също.Домашни пюрета на каката съм правила,но първо захраних с купени.

Общи условия

Активация на акаунт